2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba arkadaşlar 7 yılık evlilik ve ilk günden bu yana 7 yıllık iç sızlatan yürek yakan bir evlat hasreti benim hikayemde maddi imkansızlık sebebiyle aşılama veya tüp bebek yöntemini kullanamamış 30 yaşında imtihanda olan bi arkadaşınızımben nihayet gücümüzü toplayıp tüp bebek tedavisi için yaşadığım şehre 2 saat uzaklıkta bir merkeze bismillah diyebildik yalnız 2 aydır tedaviye başlayamadık minimum vitamin eksiklikleri ve çikolata kisti prolaktin yüksekliği yüzünden tedavideyim 2 aydır doğum kontrol hapı kullandım Perşembe günü bitti hapım şimdi Allah nasip ederse adet kanaması bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Amin İnsallah Canım dua edelim bırbırımıze

Amin.
İnşallah bu tedavi ile alacaksın bebeğini kucağına. Hangi sehirdesin

Herkes icin hayirlisi olsun arkadaşlar
Bu durumu birtek biz yasayanlar anlar
Birbirimize destek olalim
Güzel hikayeleri olanlarda paylassinlar lutfen
Bize moral olsun
Bu is sabir isi onu anliyoruz
Bugüne kadar çocuğumuz olmadigi icin morali bozuk basliyoruz tedaviye
Tedavi boyunca pozitif düşünceyle yürümeliyiz
Allah isterse olur, istemesse biz ne yapsakta olmuyor maalesef
Ben de 39 yasindayim, 9 yillik evliyim.. hic cocugum yok..

Merhaba eylül grubu. Yaşım 28. 27 aydır evliyim. 1 haftadır iğne vuruluyorum. Bugünkü sonuclarımda E2 seviyem 600 civarı, lh 4 civarı, progesteron 0,2. Dört-beş tane olgun yumurtam var ufakları da sayarsak 10 civarı. Sizce ne zaman toplar doktor yumurtaları. Rahim yuvan ve kalınlığın çok uygun güzel dedi. 1 tane sağlam yumurtan lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…