- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
-
- Konu Sahibi floransa17
12. Gün kanda baktır.Bugun sekizinci günüm transferimin idrar tahlili yapsam mi acaba yedinci günümde kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı sonuç
İnsallah canim ya ama yedinci gün kanda 0.100 cıkmiştı sence yukselır mi12. Gün kanda baktır.
Biraz zor gibi ... ama Allahın dediği olur.İnsallah canim ya ama yedinci gün kanda 0.100 cıkmiştı sence yukselır mi
İnsallah olur nolur allahım nasıp etBiraz zor gibi ... ama Allahın dediği olur.
Amin İnsallah Canım dua edelim bırbırımızeMerhaba arkadaşlar 7 yılık evlilik ve ilk günden bu yana 7 yıllık iç sızlatan yürek yakan bir evlat hasreti benim hikayemde maddi imkansızlık sebebiyle aşılama veya tüp bebek yöntemini kullanamamış 30 yaşında imtihanda olan bi arkadaşınızımben nihayet gücümüzü toplayıp tüp bebek tedavisi için yaşadığım şehre 2 saat uzaklıkta bir merkeze bismillah diyebildik yalnız 2 aydır tedaviye başlayamadık minimum vitamin eksiklikleri ve çikolata kisti prolaktin yüksekliği yüzünden tedavideyim 2 aydır doğum kontrol hapı kullandım Perşembe günü bitti hapım şimdi Allah nasip ederse adet kanaması bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Herşey güzel olur inşallah Rabb'imden ol emri gelir inşallah:)Amin İnsallah Canım dua edelim bırbırımıze
İnsallah canim insallah benim 8.günüm bugünEvet canım edelim dua çok önemli
Herşey güzel olur inşallah Rabb'imden ol emri gelir inşallah:)
İnşallah bu tedavi ile alacaksın bebeğini kucağına. Hangi sehirdesinMerhaba arkadaşlar 7 yılık evlilik ve ilk günden bu yana 7 yıllık iç sızlatan yürek yakan bir evlat hasreti benim hikayemde maddi imkansızlık sebebiyle aşılama veya tüp bebek yöntemini kullanamamış 30 yaşında imtihanda olan bi arkadaşınızımben nihayet gücümüzü toplayıp tüp bebek tedavisi için yaşadığım şehre 2 saat uzaklıkta bir merkeze bismillah diyebildik yalnız 2 aydır tedaviye başlayamadık minimum vitamin eksiklikleri ve çikolata kisti prolaktin yüksekliği yüzünden tedavideyim 2 aydır doğum kontrol hapı kullandım Perşembe günü bitti hapım şimdi Allah nasip ederse adet kanaması bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Malatya canım senAmin.
İnşallah bu tedavi ile alacaksın bebeğini kucağına. Hangi sehirdesin
Ben Balıkesir de oturuyorum ama Bursa'da görücem tedaviyi nasipse canım benimAmin.
İnşallah bu tedavi ile alacaksın bebeğini kucağına. Hangi sehirdesin
İnsallah canim hayırlı sonuclar alırsınMerhaba, benim transferim dün oldu, bekleyiş başladı
Merhaba arkadaşlar bende 2 başarısız aşılama sonrası bu ay inşaallah tüp bebek tedavisine başlayacağım hepimiz için güzel sonuçlar getiren bir ay olur inşaallah
Başkent hst