-
- Konu Sahibi floransa17
Baya fazla evetCoenz q10, alpha lipoic acid, bemiks, l carnitine,reservatol, biosteron , omega3 , folibol.
Biraz fazla farkindayim : )
Aynen canım aynen. Ben kan aldırma bayıldigimi bilirim. Şimdi kan. İgne narkoz hak getireAdige_ gonal f 450 lik ama bende 225 ml yapıyorum . Bugün 4. İğnemi yaptım yarın sabah kontrolüm var. Dediğin gibi cetrotide yumurta baskılayici. Bende kendim yapıyorum igneler ı . Yapamam dediğimiz herşeyi yapıyoruz . İğne nin ucuna bakamazdim içim kıyılırdi şimdi kendi iğnemi kendim yapıyorum .
gonal f 150ml kullanıyorum kızlar.
bugun 4. günüm iğnede.
bugun doktor muayene de hersey yolunda dedi. ama. tahlil sonuçları cıkmamıştı. henüz.
hemşire tahlil sonucuna göre ben dozu sana mesaj atarım dedi.
e2 17 den 73e çıkmış.
e2 artmış.iyi.
ama 3 gün önce progesteron 0.2 idi ...0.1 olmuş .... yani düşmüş.
lh da değer aralığına göre düşük 1.31 neden acaba???of
ya tedavi sona erdirilirse...
Hemşiremden sabırsızlıkla haber bekliyorum ...
Amin isteyen herkesle inşallah.benim bölünmüştü.geçen sene bir arkadaşım 14 sene sonra üçüz lerine kavuştu tüp bebekle.iki transfer olmuştu. Bölündü 2 erkek 1kiz.şimdi 8 aylik oldular .umidimizi kaybetmeyelim.selam
Allah istediğinizi en kısa zamanda size kavuştursun
üçüz nasıl oluyor? iki emriyodan fazla koymuyorlar diye biliyorum
Bu merkezde 2.denemem.hulusi beyin motivasyonu bizi rahatlatıyor. Şimdilik 1 ay ilaç tedavisi olacak tahlilleri mi Konya da yaptırıyorum. Dr a mesaj atıyorum. Allah razı olsun ordan yönlendiriyor. Dualarım hepimiz için[/QUOTE]bende başkent gögsen hocanın hastasıyım canım 2. denemem. rutin kan test kontrollerin oluyor mu?. bu merkezde kacıncı denemen.
hayırlı, ugurlu, bol yumurtalı, kaliteli embriyolu ve sonunda (ikiz-üçüz) bebekli tedavi olsun inşallah :)Gonal f 225 ml ile bugün bende ilk iğnemi oldum arkadaşlar
ilk denememiydi?Ptesı transferım olucak çok heyecanlıyım
Yok cnm ilk denemede tuttu 8 haftalıkken kalbı durdu ıkıncıde oğlum oldu 3. Olcakilk denememiydi?
Hemşire aradı mı canımgonal f 150ml kullanıyorum kızlar.
bugun 4. günüm iğnede.
bugun doktor muayene de hersey yolunda dedi. ama. tahlil sonuçları cıkmamıştı. henüz.
hemşire tahlil sonucuna göre ben dozu sana mesaj atarım dedi.
e2 17 den 73e çıkmış.
e2 artmış.iyi.
ama 3 gün önce progesteron 0.2 idi ...0.1 olmuş .... yani düşmüş.
lh da değer aralığına göre düşük 1.31 neden acaba???of
ya tedavi sona erdirilirse...
Hemşiremden sabırsızlıkla haber bekliyorum ...