2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba 10 yıllık evliyim 7.denemem çok uzun bir hikayem var .iki kere gebelik yaşadım tüp bebekle. Biri 5 haftalık ikiz diğeri 9 haftalık ucuz kaybettim.henüz 7 aylık evliyken eşim kanser geçirdi.türkiye de ki 9.vaka çok nadir bir tümör. Ama hamdolsun çok erken teşhis moral ve yoğun kemoterapi ile şimdi çok iyi.ve tabii sadece tüp bebek şansımız var.buna da şükür.ankara başkent te Dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu Dr um.tedavi sureclerimi ve tecrübelerim paylaşıp bir faydam olsun istiyorum. Konya dayım.

Merhaba 10 yıllık evliyim 7.denemem çok uzun bir hikayem var .iki kere gebelik yaşadım tüp bebekle. Biri 5 haftalık ikiz diğeri 9 haftalık ucuz kaybettim.henüz 7 aylık evliyken eşim kanser geçirdi.türkiye de ki 9.vaka çok nadir bir tümör. Ama hamdolsun çok erken teşhis moral ve yoğun kemoterapi ile şimdi çok iyi.ve tabii sadece tüp bebek şansımız var.buna da şükür.ankara başkent te Dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu Dr um.tedavi sureclerimi ve tecrübelerim paylaşıp bir faydam olsun istiyorum. Konya dayım.

selam
Allah istediğinizi en kısa zamanda size kavuştursun
üçüz nasıl oluyor? iki emriyodan fazla koymuyorlar diye biliyorum

Merhaba kaderdaşlarım.. ne çok Eylül topiği var böyle bir buraya yazmamışımda bu sayfaya da dahil olmak istedim:)

Bende bugün regli oldum nasipse başlıcam tedaviye. 30 yaşındayım , memorial hastanesinde tedavi olucam .. bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim bir sıkıntımız YÖK gibi 10-11 aydır olmadığı için Daha fazla beklemek istemedik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Sayfayı açan arkadaştan rica etsek bir liste yapılsa kim nerde tedavi oluyor hangi süreçte ilk sayfada görsek bu bilgileri daha güzel olmaz mı ??

kim nerede tedavi oluyor
hangi aşamada
yaşınız
diğer arkadaşlar da yazarsa ilk sayfaya yazmaya çalışırım :)

bende ilk tedavimde kullanmıştım. göbekten . ve kendim yaptım canım. gonal f acı vermıyor. ama bu ilaç acıtıyor yani yakoyor. ben hem gonal f hem menopur aynı anda kullanmıştım. 2. tedavi de yani şu an sadece gonal f kullanıyoeum. 150ml
ben hiç yapmadım kendime iğne canım ya...bunun dozuda fazla valla..doktor 225 lik yazmış hemşireler 75 lik yapmış...o yüzden iptal ettik riske atmayalım diye...moralim çok bozuldu ama bundada vardır elbet bir hayır diyorum ne edeyim...hiç bir sorun yok ama olmuyor işte canım..bir kızım var o normal oldu..ikinci uğraştırıyor bizi...hayırlısı Mevlamdan..bu yolda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım...

2017 Eylül -
Merhaba yeni üye oldum uzun ve zorlu bir süreçten sonra bütün gücümü toplayıp yeni bir tedaviye başladım. 10 senelik evliyim 7. Denemem. Ankara başkent te Dr. Hulusi Bülent zeyneloglu nda başladım. Şimdilik vitamin desteği bir sonraki dönemde iğne eklenecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok uzun bir hikayem var. Amacım bu tarz problem ı olan herkese yardımcı olabilmek. ..
[/QUOTE]
bende başkent gögsen hocanın hastasıyım canım 2. denemem. rutin kan test kontrollerin oluyor mu?. bu merkezde kacıncı denemen.

ben hiç yapmadım kendime iğne canım ya...bunun dozuda fazla valla..doktor 225 lik yazmış hemşireler 75 lik yapmış...o yüzden iptal ettik riske atmayalım diye...moralim çok bozuldu ama bundada vardır elbet bir hayır diyorum ne edeyim...hiç bir sorun yok ama olmuyor işte canım..bir kızım var o normal oldu..ikinci uğraştırıyor bizi...hayırlısı Mevlamdan..bu yolda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım...
yine de bir evladın var. o duyguyu tatmışsın. benim hiç yok. hemşirelerde neden dikkat etmemiş canım çocuk oyuncagı mı bu. o kadar masraf

25 yaşındayım
3 yıllık evliyim
Tedavide 8. Gündeyim
7 gündür iğne kullanıyorum.
5 tane yumurtam oluşmuş 15mm, 13mm, 3 tanesi 11mm
Eşimde 77milyon Sperm var ama morfoloji 0 çıktı
Çok umutsuzum morfoloji sorunu var benim yunurtaligim az ne yapıcaz bilmiyorum

32 yasindayim.
Hic cocugumuz yok.
Hic hamile kalmadim.
Amh:0.70
Fsh:19,2
Esimin spermogrami sorunsuz.
Tup bebek tedavisine basladik.
Ekime kdr vitamin kullanicam. Ekimde ignelere basliycaz. Bakalim hayirlisi.

Herkese Allah kolaylık versin bizde cuma günü başladık tüp bebeğe pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak yaş 41 benim Ankara başkent göğşen beye gidiyorum yalnız adetimin 5. Günüydü gittim hemen başlayabiliriz dedi genelde 2. Gün başlıyorlar ama bilemedim şimdi
bende gögşen beyın hastasıyım canımm. senin kacıncı denemen. bu hastane de kacıncı. nasıl memnun msn?

Yarın yumurtalarım toplanacak bakalım.3 tane olgun bir iki tane de ufak var. İnşallah bir tanesi bari 3. Yada 5.güne ulaşır

13 yıllık evliyim
İlk denemem
41 yaşındayım
İlk çocuğum aşılama ile oldu
İkinci eşim tedavi oldu da oldu
Ankara başkent göğşen bey doktorum

X