2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar slm yasim 29 ve 27 aydir bebek istoyoruz uc yillik evliyim. Esimde morfoloji sorunu var baaka da sikintimiz yok cok sukur uc ay klomen kullandim iki seferde asilama yapildi ama sonuclar hep negatifti bu ay karar verdik ve tup bebek icin dr gidecem ama hemen baslar mi baslamaz mi dr onu bilemiyorum iste cok yorulduk hemen tup bebek olsun istedik ama uni hastanelerinde oncelikle asilama yapiliyomus iki sefer yapildi ins bu ay gittimizde de ertelemeyip hemen tup bebege geceriz ins rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar verir bizede verir ins

Herkese Allah kolaylık versin bizde cuma günü başladık tüp bebeğe pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak yaş 41 benim Ankara başkent göğşen beye gidiyorum yalnız adetimin 5. Günüydü gittim hemen başlayabiliriz dedi genelde 2. Gün başlıyorlar ama bilemedim şimdi

Herkese Allah kolaylık versin bizde cuma günü başladık tüp bebeğe pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak yaş 41 benim Ankara başkent göğşen beye gidiyorum yalnız adetimin 5. Günüydü gittim hemen başlayabiliriz dedi genelde 2. Gün başlıyorlar ama bilemedim şimdi

Ben de 5. Gün basladim
Ayni soruyu ben de sorup durdum
Onemli olan bunlar degil esasinda
Kaliteli yumurta verebilmemiz ve embriyonun oluşup tutunmasi icin dua etmemiz gerekiyor
Doltorlar en iyisini bilir diyerek cok sorgulamiyorum acikcasi
Kac yumurtaniz görüldü?

Kizlar slm yasim 29 ve 27 aydir bebek istoyoruz uc yillik evliyim. Esimde morfoloji sorunu var baaka da sikintimiz yok cok sukur uc ay klomen kullandim iki seferde asilama yapildi ama sonuclar hep negatifti bu ay karar verdik ve tup bebek icin dr gidecem ama hemen baslar mi baslamaz mi dr onu bilemiyorum iste cok yorulduk hemen tup bebek olsun istedik ama uni hastanelerinde oncelikle asilama yapiliyomus iki sefer yapildi ins bu ay gittimizde de ertelemeyip hemen tup bebege geceriz ins rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar verir bizede verir ins

Keçiboynuzu yediriyorsundur sanırım eşine
Bikmadan devam edin sperm kalitesinde faydasi oluyor

Keçiboynuzu yediriyorsundur sanırım eşine
Bikmadan devam edin sperm kalitesinde faydasi oluyor
Keciboynuzu morfolojiyi pek etkilemedi cnm baya uzun sure yedi bu yaz birakti onu simdi progeny m diye bi ilac var duydunuz mu bilmiyom onu iciyo sabah aksam burdan bi arkadasin esinin onunla duzelmis bizde deniyoz bakalim ama bat 23 eylul dr gidip tup bebegi istiyecez bakalim ne diyecek herkes hayirli hbr alir ins

Siz de benim le aynı gün baslamissiniz. Ben de cuma başladım ve benim de adetimin 5. Günüydü . Ama benim ilk kontrol salı günü .

Gonal f 150. İkincisini biraz önce yaptım. Sadece bu ilacı kullanıyorum. Siz de durumlar nasıl kızlar?

Keciboynuzu morfolojiyi pek etkilemedi cnm baya uzun sure yedi bu yaz birakti onu simdi progeny m diye bi ilac var duydunuz mu bilmiyom onu iciyo sabah aksam burdan bi arkadasin esinin onunla duzelmis bizde deniyoz bakalim ama bat 23 eylul dr gidip tup bebegi istiyecez bakalim ne diyecek herkes hayirli hbr alir ins

Biz keciboynuzu suyunu yaptik
Kaynatip icmisti gecen yil morfoloji 1 den 4 e cikti

Ben de 5. Gün basladim
Ayni soruyu ben de sorup durdum
Onemli olan bunlar degil esasinda
Kaliteli yumurta verebilmemiz ve embriyonun oluşup tutunmasi icin dua etmemiz gerekiyor
Doltorlar en iyisini bilir diyerek cok sorgulamiyorum acikcasi
Kac yumurtaniz görüldü?
İlk muayenede yumurta göremedi solda şimdi ilacın 3. Günü yarın kontrol var bakalım ne görecek hiç ağrım falan Yok büyümüyor mu yumurtalar acaba sizin süreç nasıldı nasıl beslendiniz sonuç ne oldu

Gonal f 150. İkincisini biraz önce yaptım. Sadece bu ilacı kullanıyorum. Siz de durumlar nasıl kızlar?
Bende ilk denemeye başlayacaktım. Doktor menogon vermişti. 225 lik doz yapın dedi. Hemşireler 75 lik yapmış. O yüzden bu ay tedavi iptal oldu. Çok üzgünüm. Ya ben aşılamada gonal-f kullanmıştım ama bu menogon Çok ağır. Kalçadan yaptırdım valla felç oldu kalçam resmen. İki gün acısı sürüyor. Bu iğne kesinlikle göbekten yapılmaz..ekimde adet olunca tekrar gidecem. 75 lik 3 dozla 7 yumurta oluşmuştu ama biz riske atmadık Çok pahalı zaten tedavi.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallh...

İlk muayenede yumurta göremedi solda şimdi ilacın 3. Günü yarın kontrol var bakalım ne görecek hiç ağrım falan Yok büyümüyor mu yumurtalar acaba sizin süreç nasıldı nasıl beslendiniz sonuç ne oldu

Yeni ignelere başladım ben de, Sonuc henüz yok
Beslenmem icin doktor özel birsey söylemedi
Sabahlari bal polen propolis karisimi yiyorum umarim bir zararı yoktur
baska kullanan var mi?

Yaşım 30 canım

Tüpte sans asilamaya gore cok daha fazla
Asilamayi denemissin aklinda kalmamis en azindan
Tüp te guzel sonuclar alirsin insallah
Biz asilama denyemedik yasimdan dolayi direk tüp dediler yumurta reservimde cok az kaldigi icin
Sen en azindan asama asama ilerlemissin yaşında genc olur insallah

X