- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- 103
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.421
Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Canım ben 3.gun oldumKızlar negatiften kaç gün sonra regl oluruz olmazsak ne yapacağız
Cnm Türkiye tüp bebek ve microtesede çok ilerledi dış ülkeden tedavi için gelen birçok kişi var. Birkez de şansınızı burda deneseniz çarenin nerden geleceği belli olmazHayir olmadik esim burda microtese olmusdu
Amin inş cnm hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebislerimizi inşOyyy masallah masallah annesi. Saglicakla dogup buyusun
Sago l cnm allah razı olsun hadi bakalım yarın da senin bebisini görelim hayırlısı ile inşsezenorhan gözün aydın canım sağ salim kucağına alırsın inşallah yarın bende gidiyorum kese görmeye darısı başıma
Sagol canım benim inş senin içinde böyle çok sevinicez en kısa zamanda inşŞu küçücük tatli şey burda bur kadar insani nasil sevindirebiliyor:)) masallah
Amiiiinnn inşallah canım benim hepimiz için insalalh bolbol dua ediyorumAy cnm çok sevindim benimde tek:) bebislerimizi sağlıkla kucaklayalım inş
Amin canım cok sagol inşallah senin mucizeni de görücez 9 unda . Topigimiz kese resimleri ile dolsun insAllahım ne güzel bir mucize bu yarabbim.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah canım
Allah razı olsun cnm benm inan bende hep dua ediyorum hepimiz için .Rabbim kabul etsin inşAmiiiinnn inşallah canım benim hepimiz için insalalh bolbol dua ediyorum
Amin canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşOy maşallah bebişe kiyamamrabbim sag salim kucani almayi nasip etsin canim darisi basimiza insallah
Maşallah cnm pozitif çıkmış testin :) sağlıkla katlasın deg3rin inşHamile arkadaşlar sizlerde akıntı varmı bide bende bütün belirtiler gitti sanki çok tedirginim hiçbir belirtim yok
Amin inşallah canım benim darısı hepimizin başına inşOyyy masallah masallah annesi. Saglicakla dogup buyusun
Micro tese hic canli cikmadi canim maddi durumu düzeltim bakcaz Artik,bide esimde klienefeldersendromu var 47xxyCnm Türkiye tüp bebek ve microtesede çok ilerledi dış ülkeden tedavi için gelen birçok kişi var. Birkez de şansınızı burda deneseniz çarenin nerden geleceği belli olmaz
Tebrık ederım canım sağlıkla al kucağına inşDr.um kan testi yaptırmamı isteyince onuda yaptırdık değerim 62.7 çıktı.1 haftalık diyor.2 gün sonra testi tekrarlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?