- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.401
Çok sağol canım inşallah inşallah darısı hem sana hem tüm isteyenlere inşYaaa görünce duygulandim kendi bebegimin ultrasonunu gördüm sankisenin için cok sevindim inşallah bende tedavime baslayinca böyle olumlu sekilde ilerlerim
Gözün aydın canım, saglıklıca devam eder inşallahKızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Gözün aydın canım..Canim doktor tek kese tek bebek var ikiside görünüyo şimdilik dedi Rabbim e şükürler olsun darısı hepimizin başına inslalah .. Rabbim hepimiz için hayrlisini nasip etsin
Çok sevindimmm:)ayrıca çoğul olmaması da rahim sıkıntın olduğu için benim fikrim daha iyi gibi senin açından.Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Canim benim transfer allah nasib ederse yarın öğlen iki gün ankarada kalıp evime döncem inşallahBen korkagim ya vuramiyorum hep vurdurdum. Elime alirim igne ziyan zebil olur biliyorum kendimi :) amin canim cumlemizin insallah. ne zaman transferin canim
Kızlar negatiften kaç gün sonra regl oluruz olmazsak ne yapacağız
Evet cnm çok şükür rabbime . Hadi bakalım hayırlısı inş senin için de cnm :) kese fotoğrafları ile dolup taşsın inş topigimizÇok sevindimmm:)ayrıca çoğul olmaması da rahim sıkıntın olduğu için benim fikrim daha iyi gibi senin açından.
Bende cumartesi gidecem koru hastanesine kese görürğm inşallah
Ay cnm çok sevindim benimde tek:) bebislerimizi sağlıkla kucaklayalım inşCanim doktor tek kese tek bebek var ikiside görünüyo şimdilik dedi Rabbim e şükürler olsun darısı hepimizin başına inslalah .. Rabbim hepimiz için hayrlisini nasip etsin
Amin canım çok sağolGözün aydın canım, saglıklıca devam eder inşallah
Biz temmuzda sperm verince 10 bin cikti aradan 5 hafta gecti agustisda baska yerde verdik 2 cikti hemen tup bebek dediler hic kalmaz diye doktor tup bebege basladi opu gunu bir ihtimal cikmassa tese dedi tese yapilirsa bence varikoselide yapalim illa gerekli degil ama ilerde varikosel artmasin agri sizi vermesin o zman tekrar ameliyat olma dedi valla kafam karisti benimde 5 hafta icinde bu kadar nasil dustu anlayamadik ins yarin cikarda gerek kalmaz teseyeO zaman niye varikosel ameliyatı önerdiler anlamadım.normal şekilde verdiğinde hic saglam sperm cikmiyormu? O zaman her seferinde tese olacaksa ameliyatın ne anlamı var? Benim eşimin bir tesesinde sadece 3 sperm çıktı diğerinde binlerce dedi doktor.en sonuncuda ara verince 2 sene test yaptık sperm sayisi 1 milyondan 32 milyona çıkmış bende bu sperm işinden birşey anlamadım.
Oy maşallah bebişe kiyamamKızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Oy maşallah bebişe kiyamamKızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Oyyy masallah masallah annesi. Saglicakla dogup buyusunKızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Kızlar merhaba negatiften iki gün sonra reglim başladı müthiş kramplı bir şekilde artmaya devam etmekte.
Nagatif sonrası bıosteron hap günde3 kullanan varmı...eczaneye sordum hormon dedi ama tam açıklayamadı.benim hormon tahlillerimin hepsi normaldi fakat opuda sadece 3yumurta toplayabildi bir emriyom oluştu ...
şimdi bunu neden verdi doktor bilenler
lütfen bir aydınlatsın
(Doktor değiştirmeyi düşündüğümden açıp sormak ta istemiyorum kullanıp kullanmamakta da kararsızım )
Heyecan doruktadir :) insallahhh sana sıkı sıkı tutunsun bebislerin. Allah yardimcin olsun canim.Canim benim transfer allah nasib ederse yarın öğlen iki gün ankarada kalıp evime döncem inşallah
Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Doğru diyorsun insan vaaar insancık var..
Asla saygısızlık yapmıyorum ama gerektiği yerde de güzelce konuşuyorum 10 yıllık evliyim bir kere kavgamiz olmadı ben ona yardım ederken iyiydim sonra kendimi Çekince kötü oldum :))
Ya ama gorumcem yaz tatiline geliyor 2 ay kalıyor 1 yemek yapmadan gidiyor ben dinlenmeye geliyorum buraya diyor ben nasıl hizmet edeyim şimdi allah aşkına bunlara bende bi annenin evladiyim allah allaah kızına makarna tarhana yapıyor kışlık hazırlıyor bende yardım ediyordum bana 1 2 pisirimlik tadimlik veriyor geri kalan ona gidiyor ben enayi miyim bayram temizliğine hadi yardım edeyim camini kapısını dolaplarini sileyim diye gidiyom her seferinde gorumcem hazıra geliyor:))) giciklar ya
Elimi ayağımi cekiverdim valla 7 senedir hiç birşeye elimi surmuyorum
Yemek yiyoz gorumcem masa bulasik kalkmadan ben bi namaz kilayim der gider gelmez:))) nerde ettiğin ibadet be insan kul hakkı ne olcak hacı olacaklar bide evlat ayrımı olur mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?