2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Gözün aydın canım, saglıklıca devam eder inşallah

Çok sevindimmm:)ayrıca çoğul olmaması da rahim sıkıntın olduğu için benim fikrim daha iyi gibi senin açından.
Bende cumartesi gidecem koru hastanesine kese görürğm inşallah

Çok sevindimmm:)ayrıca çoğul olmaması da rahim sıkıntın olduğu için benim fikrim daha iyi gibi senin açından.
Bende cumartesi gidecem koru hastanesine kese görürğm inşallah
Evet cnm çok şükür rabbime . Hadi bakalım hayırlısı inş senin için de cnm :) kese fotoğrafları ile dolup taşsın inş topigimiz

Biz temmuzda sperm verince 10 bin cikti aradan 5 hafta gecti agustisda baska yerde verdik 2 cikti hemen tup bebek dediler hic kalmaz diye doktor tup bebege basladi opu gunu bir ihtimal cikmassa tese dedi tese yapilirsa bence varikoselide yapalim illa gerekli degil ama ilerde varikosel artmasin agri sizi vermesin o zman tekrar ameliyat olma dedi valla kafam karisti benimde 5 hafta icinde bu kadar nasil dustu anlayamadik ins yarin cikarda gerek kalmaz teseye

Oy maşallah bebişe kiyamam rabbim sag salim kucani almayi nasip etsin canim darisi basimiza insallah

Oy maşallah bebişe kiyamam rabbim sag salim kucani almayi nasip etsin canim darisi basimiza insallah

Oyyy masallah masallah annesi. Saglicakla dogup buyusun

Bana birsey vermediler
Sadece ilaclari birak adet olursun dedi o kadar
Niye tekrar hormon verdiki acaba
Esasinda eczacilar tüm sureci bildikleri icin yardimci olabilirdi daha yetkili bi eczaneye sorsan

Şu küçücük tatli şey burda bur kadar insani nasil sevindirebiliyor:)) masallah

vallahi canım adamına gore muamele yapıcaksın sana değer değer vereni başında tasi ama vermeyene de kendini erdirme.Allah merhamet versin herkese insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…