- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.381
Evet cnm iki işi birden halletmiş olursun :) beklemesi zor ama zaman öyle böyle geçiyor cnm :)Ben ayin 23 une gidecem canim o zamana cagirdilar kalp atisida duyulur insallah rahatlarim tamamen ama bide o gunu beklemk war iste
Amin canim amin insallah
Bizimki tese olan o zaman muhakkak sor unutma eşim igneyi batirirken çok acıyor sonra geçiyor demişti herhalde ondan uyusturulabilir baya acıyor demişti ignenin ilk giriş aniHadi ya bize nasil yapilcak bilmiyorum hatta yapilcagida kesin degil bi ihtimal bulunmassa tese dedi nasil dedim siringayla dedi ama bayiltiyolarmis yarin sabah bi soruyim gerek kalirsa saolasin kuzum
Ahh bak işte biz böyle durumdayken bile off yine mi ya diye diye başlıyoruz ama aslında her halimize şükür etmek lazımBulunmasi cok guzel birsey canim tanidik arkadasin esinde oglede bulunmadi hic yok esi kisirmis tese ameliyatini 2 kez oldu candirmak icin hormon ignesi kullandi 3 senelik evli cocugu olmicani ogrenince yikildilar rabbimden umut kesilmez insallah Allah isteyen herkese nasip etsin sizede saglikli sekilde nasip etsin canim benim
Amin kuzum cok haklisinAhh bak işte biz böyle durumdayken bile off yine mi ya diye diye başlıyoruz ama aslında her halimize şükür etmek lazım
Allahım inşallah arkadaşına sifasini versin
Iste acemilik da 25 yasindayim ilk denememiz tecrube yok bisey yok ne derlerse yapiyoz arastirmak lazim gercektenBizimki tese olan o zaman muhakkak sor unutma eşim igneyi batirirken çok acıyor sonra geçiyor demişti herhalde ondan uyusturulabilir baya acıyor demişti ignenin ilk giriş ani
O zaman niye varikosel ameliyatı önerdiler anlamadım.normal şekilde verdiğinde hic saglam sperm cikmiyormu? O zaman her seferinde tese olacaksa ameliyatın ne anlamı var? Benim eşimin bir tesesinde sadece 3 sperm çıktı diğerinde binlerce dedi doktor.en sonuncuda ara verince 2 sene test yaptık sperm sayisi 1 milyondan 32 milyona çıkmış bende bu sperm işinden birşey anlamadım.Varikosel bizim cok ilerlememis baslangici sperm sayimiz cok az 10 bin varikosel amelyatinla artasa 2 katina cikar yine normal yolla hamilelik olmaz denildi canim sagolasin evet ikisi olmasi mantikli geliyorda esim bankaci izinler bitti rapor ancak olur korkuyo biraz agrilardan
Aynen benim kayınvalideyle görümceyi anlatmışsın ben Bi namaz kılayım,çocuğu emzireyimDoğru diyorsun insan vaaar insancık var..
Asla saygısızlık yapmıyorum ama gerektiği yerde de güzelce konuşuyorum 10 yıllık evliyim bir kere kavgamiz olmadı ben ona yardım ederken iyiydim sonra kendimi Çekince kötü oldum :))
Ya ama gorumcem yaz tatiline geliyor 2 ay kalıyor 1 yemek yapmadan gidiyor ben dinlenmeye geliyorum buraya diyor ben nasıl hizmet edeyim şimdi allah aşkına bunlara bende bi annenin evladiyim allah allaah kızına makarna tarhana yapıyor kışlık hazırlıyor bende yardım ediyordum bana 1 2 pisirimlik tadimlik veriyor geri kalan ona gidiyor ben enayi miyim bayram temizliğine hadi yardım edeyim camini kapısını dolaplarini sileyim diye gidiyom her seferinde gorumcem hazıra geliyor:))) giciklar ya
Elimi ayağımi cekiverdim valla 7 senedir hiç birşeye elimi surmuyorum
Yemek yiyoz gorumcem masa bulasik kalkmadan ben bi namaz kilayim der gider gelmez:))) nerde ettiğin ibadet be insan kul hakkı ne olcak hacı olacaklar bide evlat ayrımı olur mu hiç
Allah seni bebeğine bebeğini de sana bağışlasın hayırlı olsun darısı kalp atışlarına canım (aminnn)Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Bu arada bizede 6 yıl önce varikosel başlangıcı var denmişti daha baktirmadik.Varikosel bizim cok ilerlememis baslangici sperm sayimiz cok az 10 bin varikosel amelyatinla artasa 2 katina cikar yine normal yolla hamilelik olmaz denildi canim sagolasin evet ikisi olmasi mantikli geliyorda esim bankaci izinler bitti rapor ancak olur korkuyo biraz agrilardan
Bizde kesi yeri vardı farklı o zamanHadi ya bize nasil yapilcak bilmiyorum hatta yapilcagida kesin degil bi ihtimal bulunmassa tese dedi nasil dedim siringayla dedi ama bayiltiyolarmis yarin sabah bi soruyim gerek kalirsa saolasin kuzum
Aynen insallah o gun gelir hayirlisiyla canim sen naptin gordun mu etiket yaptim olmamis galiba merak ettim sayfa acilmadiEvet cnm iki işi birden halletmiş olursun :) beklemesi zor ama zaman öyle böyle geçiyor cnm :)
Çok sağol canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına inşallahAllah seni bebeğine bebeğini de sana bağışlasın hayırlı olsun darısı kalp atışlarına canım (aminnn)
Cok sewindim canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla sihhatle darisida benim basima insallahKızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Amin canım benim cok sagol darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşalahCok sewindim canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla sihhatle darisida benim basima insallah
Evet dondurulmuş benim de şimdi de bacaklarım ağrıyor bilemedim tüm adet Belirtileri var dah transferin 2.günü inşallah öyle olmazYok cnm olmadı ama benim dondurulmusla transferim oldu belki de ondandır senin dondurulmuş değil dimi ?
Olmaz insalah cnm herkes te hamilelik belirtisi farklı oluyor inş bebişlerdendirEvet dondurulmuş benim de şimdi de bacaklarım ağrıyor bilemedim tüm adet Belirtileri var dah transferin 2.günü inşallah öyle olmaz
Normal eder zamanına nerden Baksan 10 gün var boyle şeyler oluyor.iyi düşünEvet dondurulmuş benim de şimdi de bacaklarım ağrıyor bilemedim tüm adet Belirtileri var dah transferin 2.günü inşallah öyle olmaz
İnşallah canımmCanım evet değere göre umutsuz olabilirsin ama benim eltimin de hcg değeri hep 1 buçuk katı katlamıştı doktorlar sağlıksız vücudun atacak dedi. Ama canavar gibi bir kızı oldu simdi 3 yaşında:)ins seninde oyle olur
Yaaa görünce duygulandim kendi bebegimin ultrasonunu gördüm sankiKızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?