• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Gözün aydın kuzummmm

Kızlar kasımda başlıyoruz ikinciye haftaya kontrol sonrası son bi ay dinlenme süresi herşey sıfırdan başlanacak opu olacak yumurta rezervim az iki en fazla üç oluyor hiç kimsenin haberi olmayacak heyecandan elim ayağım titremeye başladı bile dua edin nolur bana da

Kızlar kasımda başlıyoruz ikinciye haftaya kontrol sonrası son bi ay dinlenme süresi herşey sıfırdan başlanacak opu olacak yumurta rezervim az iki en fazla üç oluyor hiç kimsenin haberi olmayacak heyecandan elim ayağım titremeye başladı bile dua edin nolur bana da
Merhaba 2.deneme için şuandn başlaman için bir ilaç vb.verdimi ...
Benimde durumum seninle aynı da
Bana bir ilaç verdi be işe yaradığını çözemedim
Başka kullanan bilen varmı diye merak ediyorum

Merhaba 2.deneme için şuandn başlaman için bir ilaç vb.verdimi ...
Benimde durumum seninle aynı da
Bana bir ilaç verdi be işe yaradığını çözemedim
Başka kullanan bilen varmı diye merak ediyorum
Benim düşük sonrası sadece genetik folik plus önerdi tüp bebek doktorumuzla haftaya kontrolümüz inşallah

Back