- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.441
Micro tese hic canli cikmadi canim maddi durumu düzeltim bakcaz Artik,bide esimde klienefeldersendromu var 47xxyCnm Türkiye tüp bebek ve microtesede çok ilerledi dış ülkeden tedavi için gelen birçok kişi var. Birkez de şansınızı burda deneseniz çarenin nerden geleceği belli olmaz
Amin canım cok sagol inşallah senin mucizeni de görücez 9 unda . Topigimiz kese resimleri ile dolsun ins
Gözün aydın kuzummmmKızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Zor degil esim 2gece hastanede kalmisdi,agrisi olcakdir bi kac gün canimCanim bizimde yarin microtese olabilme durumumuz var nasil zor mu oluyo biraz anlatabilir misin
Amin canım çok sağol.allah hepimizin yüzünü güldürsün.ben 3 yıl bekledim.1 aşılama 3 tüp denememiz sonunda rabbim yüzümüze güldü.darısı tüm isteyenlerin başına.Tebrık ederım canım sağlıkla al kucağına inş
Gozun aydin canim allah keseyi sonrada kalp atisini gormeyi nasip etsin.Dr.um kan testi yaptırmamı isteyince onuda yaptırdık değerim 62.7 çıktı.1 haftalık diyor.2 gün sonra testi tekrarlayacağız.
Amin canım sağol.Gozun aydin canim allah keseyi sonrada kalp atisini gormeyi nasip etsin.Darisi bize olsun
Merhaba 2.deneme için şuandn başlaman için bir ilaç vb.verdimi ...Kızlar kasımda başlıyoruz ikinciye haftaya kontrol sonrası son bi ay dinlenme süresi herşey sıfırdan başlanacak opu olacak yumurta rezervim az iki en fazla üç oluyor hiç kimsenin haberi olmayacak heyecandan elim ayağım titremeye başladı bile dua edin nolur bana da
Sagol cnm dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda hepimizin gobusleri bebislerle dolsunsezenorhan canım hayırlı olsun gözünaydın maşallah kuzucuğa
Sagol cnm benimGözün aydın kuzummmm
Benim düşük sonrası sadece genetik folik plus önerdi tüp bebek doktorumuzla haftaya kontrolümüz inşallahMerhaba 2.deneme için şuandn başlaman için bir ilaç vb.verdimi ...
Benimde durumum seninle aynı da
Bana bir ilaç verdi be işe yaradığını çözemedim
Başka kullanan bilen varmı diye merak ediyorum
Dr.um kan testi yaptırmamı isteyince onuda yaptırdık değerim 62.7 çıktı.1 haftalık diyor.2 gün sonra testi tekrarlayacağız.
Canım hayırlı olsun inşallah benimde böyleydi 9. Gün yarın kan vericem hakkımda hayırlısı sen kaçıncı gün yaptın
Rabbim yar ve yardımcımiz olsun canım ❤canım tranferi bekliyorum benim miyon var o alınacak iyileşsin transfer ondan sonra
AmaninnDr.um kan testi yaptırmamı isteyince onuda yaptırdık değerim 62.7 çıktı.1 haftalık diyor.2 gün sonra testi tekrarlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?