• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Gözün aydın canım, saglıklıca devam eder inşallah

Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Çok sevindimmm:)ayrıca çoğul olmaması da rahim sıkıntın olduğu için benim fikrim daha iyi gibi senin açından.
Bende cumartesi gidecem koru hastanesine kese görürğm inşallah

Çok sevindimmm:)ayrıca çoğul olmaması da rahim sıkıntın olduğu için benim fikrim daha iyi gibi senin açından.
Bende cumartesi gidecem koru hastanesine kese görürğm inşallah
Evet cnm çok şükür rabbime . Hadi bakalım hayırlısı inş senin için de cnm :) kese fotoğrafları ile dolup taşsın inş topigimiz

O zaman niye varikosel ameliyatı önerdiler anlamadım.normal şekilde verdiğinde hic saglam sperm cikmiyormu? O zaman her seferinde tese olacaksa ameliyatın ne anlamı var? Benim eşimin bir tesesinde sadece 3 sperm çıktı diğerinde binlerce dedi doktor.en sonuncuda ara verince 2 sene test yaptık sperm sayisi 1 milyondan 32 milyona çıkmış bende bu sperm işinden birşey anlamadım.
Biz temmuzda sperm verince 10 bin cikti aradan 5 hafta gecti agustisda baska yerde verdik 2 cikti hemen tup bebek dediler hic kalmaz diye doktor tup bebege basladi opu gunu bir ihtimal cikmassa tese dedi tese yapilirsa bence varikoselide yapalim illa gerekli degil ama ilerde varikosel artmasin agri sizi vermesin o zman tekrar ameliyat olma dedi valla kafam karisti benimde 5 hafta icinde bu kadar nasil dustu anlayamadik ins yarin cikarda gerek kalmaz teseye

Oy maşallah bebişe kiyamam :KK68:rabbim sag salim kucani almayi nasip etsin canim darisi basimiza insallah:KK200::anneadayı:

Oy maşallah bebişe kiyamam :KK68:rabbim sag salim kucani almayi nasip etsin canim darisi basimiza insallah:KK200::anneadayı:

Oyyy masallah masallah annesi. Saglicakla dogup buyusun :nazar:

Kızlar merhaba negatiften iki gün sonra reglim başladı müthiş kramplı bir şekilde artmaya devam etmekte.

Nagatif sonrası bıosteron hap günde3 kullanan varmı...eczaneye sordum hormon dedi ama tam açıklayamadı.benim hormon tahlillerimin hepsi normaldi fakat opuda sadece 3yumurta toplayabildi bir emriyom oluştu ...

şimdi bunu neden verdi doktor bilenler
lütfen bir aydınlatsın

(Doktor değiştirmeyi düşündüğümden açıp sormak ta istemiyorum kullanıp kullanmamakta da kararsızım )

Bana birsey vermediler
Sadece ilaclari birak adet olursun dedi o kadar
Niye tekrar hormon verdiki acaba
Esasinda eczacilar tüm sureci bildikleri icin yardimci olabilirdi daha yetkili bi eczaneye sorsan

Şu küçücük tatli şey burda bur kadar insani nasil sevindirebiliyor:)) masallah

Doğru diyorsun insan vaaar insancık var..
Asla saygısızlık yapmıyorum ama gerektiği yerde de güzelce konuşuyorum 10 yıllık evliyim bir kere kavgamiz olmadı ben ona yardım ederken iyiydim sonra kendimi Çekince kötü oldum :))
Ya ama gorumcem yaz tatiline geliyor 2 ay kalıyor 1 yemek yapmadan gidiyor ben dinlenmeye geliyorum buraya diyor ben nasıl hizmet edeyim şimdi allah aşkına bunlara bende bi annenin evladiyim allah allaah kızına makarna tarhana yapıyor kışlık hazırlıyor bende yardım ediyordum bana 1 2 pisirimlik tadimlik veriyor geri kalan ona gidiyor ben enayi miyim bayram temizliğine hadi yardım edeyim camini kapısını dolaplarini sileyim diye gidiyom her seferinde gorumcem hazıra geliyor:))) giciklar ya
Elimi ayağımi cekiverdim valla 7 senedir hiç birşeye elimi surmuyorum
Yemek yiyoz gorumcem masa bulasik kalkmadan ben bi namaz kilayim der gider gelmez:))) nerde ettiğin ibadet be insan kul hakkı ne olcak hacı olacaklar bide evlat ayrımı olur mu hiç

vallahi canım adamına gore muamele yapıcaksın sana değer değer vereni başında tasi ama vermeyene de kendini erdirme.Allah merhamet versin herkese insallah

Back