2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar bisey sorcam adetinizn baslamasiyla transferiniz kac gün sürdü.. adetinizin 2. Gününden itibaren
Benim 11 gün ilaç kullanma süresi 11. Gün opu sonrası da ikinci gün transfer toplam 13 gün sürdü ama döllenen embriyo sayısı bende sınırlı olduğu için transfer çabuk yapıldı

15. 17. Gün falan.. ayin 29 undan sonra olsa transfer diye hesaplıyorm da ondan sordum.. yarn bi doktoruma da sorucam tabi ama sizlere de sormak istedim

15. 17. Gün falan.. ayin 29 undan sonra olsa transfer diye hesaplıyorm da ondan sordum.. yarn bi doktoruma da sorucam tabi ama sizlere de sormak istedim
Kişiye göre ve yumurta büyümesine göre değişiyor galiba bende 18 yumurta toplandı 5 tane işleme alındı biri geriden 3 döllendi sağlıklı olan iki tane transfer oldu

Kizlar bisey sorcam adetinizn baslamasiyla transferiniz kac gün sürdü.. adetinizin 2. Gününden itibaren
Adetimin 22.gunu lucrin vurmaya başladım 8ml adet olunca dozu yarıya indi 4ml vurmaya devam ettim adetin 2 ve 4. Günleri E2 östrojen kan testi verdim çıkan değerime göre estrofem hapim 3 den günde 4e çıktı öyle devam ederken adetimin 16.gunu endometrium kalınlığı ölçüldü ultrasonda 8mm çıktı sonra doktorum 23.gunu (yarin) transfere çağırdı
Benin transfer hazırlığım böyleydi canım umarım yardimci olmuşumdur

Uzun protokol dedikleri yumurtalari daha gec buyuyenler icin mi oluyo cnm.. ben polikistikoverim bnm cabuk mu olur
Bende pkoluyum canim 26 agustos adetim basladi bi kac aksilikten dolayi tedawiye gec basladik 6 eylul ignelere basladim 16 eglul opu oldum 21 eylul transferim yapildi yaklasik surecek boyle tabi kisiye gore degisiyor pkolu oldugumuzdan belki daha cok yumurta olusuyodr benden 37 yumurta toplandi

Ignelere baslamanla transfer arasi 15 gün cnm asagi yukari 15 le 20 gün atasi oluyo galiba.. 37 yumurtanın ne kadari büyüklük olarak iyiydi

Teşekkür ederim cnm olmaz mısın oldun tabi onemseyip cvp vermeniz yeter

Micro tese hic canli cikmadi canim maddi durumu düzeltim bakcaz Artik,bide esimde klienefeldersendromu var 47xxy
anladım canım Rabbim yardımcımız olsun ... Rabbim ol demeden olmuyor bizimde sebebszi infertilite görünürde bir sorun yok ama yine olmuyor ilk tüp bebek denememde malesef negatif... Türkiyede Kaan Aydos var belkı duymusunuzdur .sanırım Ankarada görev yapıyor aklınızda bulunsun

Kızlar ben bişey yaptım. Bugün 9. Gün ama ben sabah idrar testi yaptım hayalet gibi 2. Çizgi çıktı. Geçen ay kimyasal düşük yaptığımda da bunun gibi çok açık renkte olmuştu. O zaman hcg baktirmistim 10 çıkmıştı. Acaba bugün kan versem mi hem pazartesi 12. Gün baktırdığımda artmış mi onu anlayabilirim. Ne dersiniz. Fikirleriniz benim için degerli

Dua edin lutfen bu sefer hamile kalabileyim

Slm kızlar bene 9 eylülde tedaviye başladım benim uzun protokol havuz sistemi yapılıyor ilk opu oldu embriyo donduruldu şimdi adet olunca tekrar ilaç kullanıp opu olucak doldurulacak kasım gibi transfer olucam sanırım şuan beklemedeyim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…