• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hadi ya bize nasil yapilcak bilmiyorum hatta yapilcagida kesin degil bi ihtimal bulunmassa tese dedi nasil dedim siringayla dedi ama bayiltiyolarmis yarin sabah bi soruyim gerek kalirsa saolasin kuzum
Bizimki tese olan o zaman muhakkak sor unutma eşim igneyi batirirken çok acıyor sonra geçiyor demişti herhalde ondan uyusturulabilir baya acıyor demişti ignenin ilk giriş ani

Bulunmasi cok guzel birsey canim tanidik arkadasin esinde oglede bulunmadi hic yok esi kisirmis tese ameliyatini 2 kez oldu candirmak icin hormon ignesi kullandi 3 senelik evli cocugu olmicani ogrenince yikildilar rabbimden umut kesilmez insallah Allah isteyen herkese nasip etsin sizede saglikli sekilde nasip etsin canim benim
Ahh bak işte biz böyle durumdayken bile off yine mi ya diye diye başlıyoruz ama aslında her halimize şükür etmek lazım
Allahım inşallah arkadaşına sifasini versin

Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor

Eklentiler

• 20171005_182110.jpg
    20171005_182110.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 76
Varikosel bizim cok ilerlememis baslangici sperm sayimiz cok az 10 bin varikosel amelyatinla artasa 2 katina cikar yine normal yolla hamilelik olmaz denildi canim sagolasin evet ikisi olmasi mantikli geliyorda esim bankaci izinler bitti rapor ancak olur korkuyo biraz agrilardan
O zaman niye varikosel ameliyatı önerdiler anlamadım.normal şekilde verdiğinde hic saglam sperm cikmiyormu? O zaman her seferinde tese olacaksa ameliyatın ne anlamı var? Benim eşimin bir tesesinde sadece 3 sperm çıktı diğerinde binlerce dedi doktor.en sonuncuda ara verince 2 sene test yaptık sperm sayisi 1 milyondan 32 milyona çıkmış bende bu sperm işinden birşey anlamadım.

Kızlar merhaba negatiften iki gün sonra reglim başladı müthiş kramplı bir şekilde artmaya devam etmekte.

Nagatif sonrası bıosteron hap günde3 kullanan varmı...eczaneye sordum hormon dedi ama tam açıklayamadı.benim hormon tahlillerimin hepsi normaldi fakat opuda sadece 3yumurta toplayabildi bir emriyom oluştu ...

şimdi bunu neden verdi doktor bilenler
lütfen bir aydınlatsın

(Doktor değiştirmeyi düşündüğümden açıp sormak ta istemiyorum kullanıp kullanmamakta da kararsızım )

Doğru diyorsun insan vaaar insancık var..
Asla saygısızlık yapmıyorum ama gerektiği yerde de güzelce konuşuyorum 10 yıllık evliyim bir kere kavgamiz olmadı ben ona yardım ederken iyiydim sonra kendimi Çekince kötü oldum :))
Ya ama gorumcem yaz tatiline geliyor 2 ay kalıyor 1 yemek yapmadan gidiyor ben dinlenmeye geliyorum buraya diyor ben nasıl hizmet edeyim şimdi allah aşkına bunlara bende bi annenin evladiyim allah allaah kızına makarna tarhana yapıyor kışlık hazırlıyor bende yardım ediyordum bana 1 2 pisirimlik tadimlik veriyor geri kalan ona gidiyor ben enayi miyim bayram temizliğine hadi yardım edeyim camini kapısını dolaplarini sileyim diye gidiyom her seferinde gorumcem hazıra geliyor:))) giciklar ya
Elimi ayağımi cekiverdim valla 7 senedir hiç birşeye elimi surmuyorum
Yemek yiyoz gorumcem masa bulasik kalkmadan ben bi namaz kilayim der gider gelmez:))) nerde ettiğin ibadet be insan kul hakkı ne olcak hacı olacaklar bide evlat ayrımı olur mu hiç
Aynen benim kayınvalideyle görümceyi anlatmışsın ben Bi namaz kılayım,çocuğu emzireyim o_O tek farkımız ben kayınvalideye 600 km uzaktayım

Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor
Allah seni bebeğine bebeğini de sana bağışlasın hayırlı olsun darısı kalp atışlarına canım (aminnn)

Varikosel bizim cok ilerlememis baslangici sperm sayimiz cok az 10 bin varikosel amelyatinla artasa 2 katina cikar yine normal yolla hamilelik olmaz denildi canim sagolasin evet ikisi olmasi mantikli geliyorda esim bankaci izinler bitti rapor ancak olur korkuyo biraz agrilardan
Bu arada bizede 6 yıl önce varikosel başlangıcı var denmişti daha baktirmadik.
Hadi ya bize nasil yapilcak bilmiyorum hatta yapilcagida kesin degil bi ihtimal bulunmassa tese dedi nasil dedim siringayla dedi ama bayiltiyolarmis yarin sabah bi soruyim gerek kalirsa saolasin kuzum
Bizde kesi yeri vardı farklı o zaman

Cok sewindim canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla sihhatle darisida benim basima insallah

Yok cnm olmadı ama benim dondurulmusla transferim oldu belki de ondandır senin dondurulmuş değil dimi ?
Evet dondurulmuş benim de şimdi de bacaklarım ağrıyor bilemedim tüm adet Belirtileri var dah transferin 2.günü inşallah öyle olmaz

Yaaa görünce duygulandim kendi bebegimin ultrasonunu gördüm sanki :KK43: senin için cok sevindim :halay::halay:inşallah bende tedavime baslayinca böyle olumlu sekilde ilerlerim

Back