2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar yarin esimin microtese olma durumu var esimde varikoselde var ama baslangic ilerlememis henuz illa ameliyat olmasi gerekmiyo bize uroloji doktoru yarin microtese yapilirsa istersen narkoz vermisken varikoselide yapalim ilerde sorun olmasin bida narkoz alma dedi ama 2 ameliyat agir mi gelir varikosel ameliyati suanlik sart degil varikoseli istemesseniz 1 sene kontrol ederiz ona gore yapailir dedi napcamizi karar veremedik

Ben korkagim ya vuramiyorum hep vurdurdum. Elime alirim igne ziyan zebil olur biliyorum kendimi :) amin canim cumlemizin insallah. ne zaman transferin canim

Canim esinde sonra microtese ile mi bulundu benimde bi tanidigim esinde hic sperm yok bi suru tedavi gordu 2 kere amelyat oldu bulunmadi tibben coxugunuz olmaz dendi sizde nasil oldu belki ona umut olur

İnşallah kolay halledilecek bir sıkıntıdır dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberler alırız
Teşekkür ederim canım çok şükür sadece kanama pıhtılaşmada sorun çıktı yaşla kaynaklı da olabilir Dedi ikinci deneme de clexanın dozu 0.4den 0.8 e çıkarılacak rabbim hepimizi güldürsün inşallah

Aslında mantikli , mikro kısmını bilmiyorum ama eşime tese yapildi .bizim opu işlemi gibi kısa sürüyor hemen ayılıyor.Ama ameliyat yeri ağrılı en az bir hafta.Çok hareketli isi varsa birkaç gün zorlar ödemde oluyor biraz.İki kez sıkıntı cekmektense tek seferde bitsin.Ama denemenizi negatif olur tekrar denemek isterseniz ameliyattan ötürü beklemek zorunda kalabilirsiniz onu danışın.varikosel ameliyatından sonra kendiliğinden hamile kalanlar da var.

Canim bende vitali yaninda antalya tup bebekteyim. dr kemal ozgur yanliz cok menmunum dr umdan. Basari orani cok yuksek bir hastane. Bazen bizimde bir saate kadar bekledigimiz oluyo ama asla senin bahsettigin gibi degil. Olgunlukla karsiliyoruz o kadar yogunki. Ve bize karsi gercekten hepsi o kadar hassas ilgiliki allah razi olsun hepsinden. Henuz transferim olmadi ama su ana kadar herseyimle cok ilgilendiler. Herseyi tedaylica paylastilar. Tavsiye ederim dr kemal ozgur

Varikosel bizim cok ilerlememis baslangici sperm sayimiz cok az 10 bin varikosel amelyatinla artasa 2 katina cikar yine normal yolla hamilelik olmaz denildi canim sagolasin evet ikisi olmasi mantikli geliyorda esim bankaci izinler bitti rapor ancak olur korkuyo biraz agrilardan

ay canım şuan dilim neler demek istiyor ama içim el vermiyor o insanciklara.rabbim senin ve eşinin yardımcısı olsun sen doğru olmaya devam et Allah büyük canım.keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler rabbim sizinde gönlünüze gore versin tez vakitte insallah

Canim esinde sonra microtese ile mi bulundu benimde bi tanidigim esinde hic sperm yok bi suru tedavi gordu 2 kere amelyat oldu bulunmadi tibben coxugunuz olmaz dendi sizde nasil oldu belki ona umut olur
Canim ben şimdi seni yönlendirmek istemem ama benim eşim hiç ameliyat olmadı anesteziye de gerek kalmadan doktor bunu oturtuyormus testistelerinin bulunduğu kısımda el yordamiyla yoklayarak spermlerin asagida kaldığı yeri bulup siringayi oraya batırıp Sperm cekiyormus bu islemin adi pesa yada tese eşim böyle anlattı bana 3 tüp bebekte de aynı işlem yapıldı eşime
içeri girip çıkması 5dk bile surmuyor
Senin eşine ameliyatla Sperm bulacaz dediğine göre testislerini kesip içinden arayacaklar galiba
Doktoruna bi sorun bakalım böyle bi yöntem varmış oda azospermmis bizim böyle bi şansımız var mı diye
Çünkü 2.tup bebekte biz merkezi değiştirdik ankaraya gittik orda dire tese mi ne yapalım dediler azosperm diye biz de acibademde siringayla cekmislerdi deyince haaa öyle mii tamam o zaman deyip öyle not almıştı

Hatta benim dediğim yöntemle milyonlarca ileri hızlı Sperm bulunup mikrotese yöntemiyle bir sürü yumurta da döllenme oluyor ama bir türlü tutturamiyoruz o da ayrı bi sıkıntı:)

Hadi ya bize nasil yapilcak bilmiyorum hatta yapilcagida kesin degil bi ihtimal bulunmassa tese dedi nasil dedim siringayla dedi ama bayiltiyolarmis yarin sabah bi soruyim gerek kalirsa saolasin kuzum

Doğru diyorsun insan vaaar insancık var..
Asla saygısızlık yapmıyorum ama gerektiği yerde de güzelce konuşuyorum 10 yıllık evliyim bir kere kavgamiz olmadı ben ona yardım ederken iyiydim sonra kendimi Çekince kötü oldum :))
Ya ama gorumcem yaz tatiline geliyor 2 ay kalıyor 1 yemek yapmadan gidiyor ben dinlenmeye geliyorum buraya diyor ben nasıl hizmet edeyim şimdi allah aşkına bunlara bende bi annenin evladiyim allah allaah kızına makarna tarhana yapıyor kışlık hazırlıyor bende yardım ediyordum bana 1 2 pisirimlik tadimlik veriyor geri kalan ona gidiyor ben enayi miyim bayram temizliğine hadi yardım edeyim camini kapısını dolaplarini sileyim diye gidiyom her seferinde gorumcem hazıra geliyor:))) giciklar ya
Elimi ayağımi cekiverdim valla 7 senedir hiç birşeye elimi surmuyorum
Yemek yiyoz gorumcem masa bulasik kalkmadan ben bi namaz kilayim der gider gelmez:))) nerde ettiğin ibadet be insan kul hakkı ne olcak hacı olacaklar bide evlat ayrımı olur mu hiç

Bazen doktorlara da karışmak gerekebiliyor cnm bence de iste :) hakkında hayırlısı inş nasılsa dondurulmusun da var için rahat bir şekilde transferini olursun bir dahakine inş canım

Hatta benim dediğim yöntemle milyonlarca ileri hızlı Sperm bulunup mikrotese yöntemiyle bir sürü yumurta da döllenme oluyor ama bir türlü tutturamiyoruz o da ayrı bi sıkıntı:)
Bulunmasi cok guzel birsey canim tanidik arkadasin esinde oglede bulunmadi hic yok esi kisirmis tese ameliyatini 2 kez oldu candirmak icin hormon ignesi kullandi 3 senelik evli cocugu olmicani ogrenince yikildilar rabbimden umut kesilmez insallah Allah isteyen herkese nasip etsin sizede saglikli sekilde nasip etsin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…