- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.361
Canim bizimde yarin microtese olabilme durumumuz var nasil zor mu oluyo biraz anlatabilir misinHayir olmadik esim burda microtese olmusdu
Ben korkagim ya vuramiyorum hep vurdurdum. Elime alirim igne ziyan zebil olur biliyorum kendimi :) amin canim cumlemizin insallah. ne zaman transferin canimLucrini kendinde vurabilirsin canım en az 16 17 gün vuruluyor çünkü hergün hergün dışarı cikmaktansa sen bilirsin tabi
Sanirim o iğne rahimi hazırlıyor transfere hazırlık
15inden sonra günler geçmez sana :)) insan bi an once gidip bebeğini almak istiyor
Beni 2 ay geçici menopoza soktu 1 ayda Yasmin hapı ve histereskopi ile geçti etti 3 ay nasıl geçecek 3 ay derken transfer günüm geldi :)) allah emeklerimizi boşa cikarmasin
Canim esinde sonra microtese ile mi bulundu benimde bi tanidigim esinde hic sperm yok bi suru tedavi gordu 2 kere amelyat oldu bulunmadi tibben coxugunuz olmaz dendi sizde nasil oldu belki ona umut olur@melissa78 benim esiminde azosperm sorunu var ben buna razi gelmişken kaynanam bir türlü kabul etmemisti oğlum git özelde test ver dedi yine aynısı çıktı o yine kabul etmedi sıfır nasıl olur olmaz öyle şey dedi dedi acibademdeki başarısız tüp bebekten sonra Ankara gen arta gittik eşimi muayene eden doktor ne dese beğen senin doğuştan damarin yok hatta böbregin de olmayabilir eskisehire gidince bi baktır dedi biz şok neyse gelince de baktirdik adam 33 yaşında böbreğinin birinin olmadığını öğrendi bu sefer de kaynanam şok :)) 5 tane evleri var kayinpederin bankada dolar hesabı var bütün bunlara rağmen bize maddi destekte bulunmadilar ihtiyaciniz var mi diye sormuyorlar bile allah da muhtaç etmesin zaten bende çalışıyorum çok şükür yetiyoruz kendimize
Matematik öğretmeni gorumcem var okumuş cahil bütün maddi destek ona gidiyor iki tane çocuğu var çünkü torunları var bizde yok ya
Ama allah büyük elbet birgün bana da söz sırası gelecek bende ona sen kızına çok baktın diyecem şu an çok mesafeliyim resmi takılıyorum
En çok da canımı sıkan sanki benim çocuğum olmuyor gibi muamele görmem halbuki doktor eşimin yüzüne dediki sigarayı bırak 1 tane bile canlı Sperm çıksa bu kadın hemen hamile kalacak dedi benim herseyim temiz çıkıyor
Amaan allaha havale et herseyi gösteriyor inan hiç beddua etmem ilenmem allahım sen buyuksun derim sabrederim herseyi önüme getiriyor şükürler olsun allahın adaleti işliyor
Teşekkür ederim canım çok şükür sadece kanama pıhtılaşmada sorun çıktı yaşla kaynaklı da olabilir Dedi ikinci deneme de clexanın dozu 0.4den 0.8 e çıkarılacak rabbim hepimizi güldürsün inşallahİnşallah kolay halledilecek bir sıkıntıdır dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberler alırız
Aslında mantikli , mikro kısmını bilmiyorum ama eşime tese yapildi .bizim opu işlemi gibi kısa sürüyor hemen ayılıyor.Ama ameliyat yeri ağrılı en az bir hafta.Çok hareketli isi varsa birkaç gün zorlar ödemde oluyor biraz.İki kez sıkıntı cekmektense tek seferde bitsin.Ama denemenizi negatif olur tekrar denemek isterseniz ameliyattan ötürü beklemek zorunda kalabilirsiniz onu danışın.varikosel ameliyatından sonra kendiliğinden hamile kalanlar da var.Kizlar yarin esimin microtese olma durumu var esimde varikoselde var ama baslangic ilerlememis henuz illa ameliyat olmasi gerekmiyo bize uroloji doktoru yarin microtese yapilirsa istersen narkoz vermisken varikoselide yapalim ilerde sorun olmasin bida narkoz alma dedi ama 2 ameliyat agir mi gelir varikosel ameliyati suanlik sart degil varikoseli istemesseniz 1 sene kontrol ederiz ona gore yapailir dedi napcamizi karar veremedik
Canim bende vitali yaninda antalya tup bebekteyim. dr kemal ozgur yanliz cok menmunum dr umdan. Basari orani cok yuksek bir hastane. Bazen bizimde bir saate kadar bekledigimiz oluyo ama asla senin bahsettigin gibi degil. Olgunlukla karsiliyoruz o kadar yogunki. Ve bize karsi gercekten hepsi o kadar hassas ilgiliki allah razi olsun hepsinden. Henuz transferim olmadi ama su ana kadar herseyimle cok ilgilendiler. Herseyi tedaylica paylastilar. Tavsiye ederim dr kemal ozgurMerhaba, bende bu tür forumlarda yorumları okuyarak doktor seçimi yapanlardanım ve oyüzden sizleri bilgilendirmek istiyorum. 2017 eylül ayında antalya memorial hastanesi dr.mehmet öztürkmen'de tüp bebek tedavisi gördüm.çokta memnunum doktorumdan, diyorsunuz ki bu başlık altında memorial ne alaka. şöle anlatayım....
tedavim olumsuz sonuçlandı ve bebek sahibi olamadık tabi bu şans işi. herşeyi yaparsınız gerisini allaha bırakırsınız ben buna inanıyorum herşey kader kısmet. doktorum 1-2 ay dinlen sonra tekrar tedaviye bakalım neleri eksik yaptık bi değerlendirelim dedi. ben tabi dinlemedim. olumsuz cevabından 4 gün sonra vitale hastanesi ali fuat şengörden randevu aldım. tahlil sonuçlarımı birde o görsün istedim çünkü yorumlarda etrafta okadar çok önerildiki bu isim bizde mahrum kalmayalım dedik. neyse randevu veren kız bana saat 10:00 da randevu verdi ama dediki 1-2 saat bekleyebilirsiniz çok dolu oluyor dedi. tamam dedim bekleyelim. c.tesi saat: 10:00 da hastanedeydik eşimle birlikte. kaydolduk beklemeye başladık. saat 10:30 oldu doktor yeni geldi. madem doktor 10:30 da gelecek ona göre deyin bizi neden saat 10 a verdiniz diye düşünürken bi baktım kapıdaki herkese saat 10'u vermişler. ya sabır deyip 11:30 ettik. eşim sinirlendi hemşireye sordu. eşim kaçıncı sırada söylermisiniz dedi 15 kişi sonra sizi alabiliriz yani öğleden sonra 2-3 gibi dedi hemşirede. dedik lanet olsun paramızla rezil olacaz aldık paramızı geri ve hastaneden çıktık. VİTALE HASTANESİNİN DEVLET HASTANESİNDEN BİR FARKI KALMAMIŞ ONU GÖRDÜM.TEMİZDE DEĞİLDİ HASTANE VE DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI, BEN BURADA TÜP BEBEK YAPTIRSAM YUMURTALARIM KESİN KARIŞIR MI DİYE .
size tavsiyem memorial hastanesinde adam yerine koyuluyorsunuz.doktorumu değiştirmeyi artık düşünmüyorum kötüyü gördükten sonra... bilin istedim.
Varikosel bizim cok ilerlememis baslangici sperm sayimiz cok az 10 bin varikosel amelyatinla artasa 2 katina cikar yine normal yolla hamilelik olmaz denildi canim sagolasin evet ikisi olmasi mantikli geliyorda esim bankaci izinler bitti rapor ancak olur korkuyo biraz agrilardanAslında mantikli , mikro kısmını bilmiyorum ama eşime tese yapildi .bizim opu işlemi gibi kısa sürüyor hemen ayılıyor.Ama ameliyat yeri ağrılı en az bir hafta.Çok hareketli isi varsa birkaç gün zorlar ödemde oluyor biraz.İki kez sıkıntı cekmektense tek seferde bitsin.Ama denemenizi negatif olur tekrar denemek isterseniz ameliyattan ötürü beklemek zorunda kalabilirsiniz onu danışın.varikosel ameliyatından sonra kendiliğinden hamile kalanlar da var.
Dikkat et canim yorma kendini dinlen bol bol su donemleri gecene kadar idare edecez mecbur Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hayirlisiyla
@melissa78 benim esiminde azosperm sorunu var ben buna razi gelmişken kaynanam bir türlü kabul etmemisti oğlum git özelde test ver dedi yine aynısı çıktı o yine kabul etmedi sıfır nasıl olur olmaz öyle şey dedi dedi acibademdeki başarısız tüp bebekten sonra Ankara gen arta gittik eşimi muayene eden doktor ne dese beğen senin doğuştan damarin yok hatta böbregin de olmayabilir eskisehire gidince bi baktır dedi biz şok neyse gelince de baktirdik adam 33 yaşında böbreğinin birinin olmadığını öğrendi bu sefer de kaynanam şok :)) 5 tane evleri var kayinpederin bankada dolar hesabı var bütün bunlara rağmen bize maddi destekte bulunmadilar ihtiyaciniz var mi diye sormuyorlar bile allah da muhtaç etmesin zaten bende çalışıyorum çok şükür yetiyoruz kendimize
Matematik öğretmeni gorumcem var okumuş cahil bütün maddi destek ona gidiyor iki tane çocuğu var çünkü torunları var bizde yok ya
Ama allah büyük elbet birgün bana da söz sırası gelecek bende ona sen kızına çok baktın diyecem şu an çok mesafeliyim resmi takılıyorum
En çok da canımı sıkan sanki benim çocuğum olmuyor gibi muamele görmem halbuki doktor eşimin yüzüne dediki sigarayı bırak 1 tane bile canlı Sperm çıksa bu kadın hemen hamile kalacak dedi benim herseyim temiz çıkıyor
Amaan allaha havale et herseyi gösteriyor inan hiç beddua etmem ilenmem allahım sen buyuksun derim sabrederim herseyi önüme getiriyor şükürler olsun allahın adaleti işliyor
Canim ben şimdi seni yönlendirmek istemem ama benim eşim hiç ameliyat olmadı anesteziye de gerek kalmadan doktor bunu oturtuyormus testistelerinin bulunduğu kısımda el yordamiyla yoklayarak spermlerin asagida kaldığı yeri bulup siringayi oraya batırıp Sperm cekiyormus bu islemin adi pesa yada tese eşim böyle anlattı bana 3 tüp bebekte de aynı işlem yapıldı eşimeCanim esinde sonra microtese ile mi bulundu benimde bi tanidigim esinde hic sperm yok bi suru tedavi gordu 2 kere amelyat oldu bulunmadi tibben coxugunuz olmaz dendi sizde nasil oldu belki ona umut olur
Hatta benim dediğim yöntemle milyonlarca ileri hızlı Sperm bulunup mikrotese yöntemiyle bir sürü yumurta da döllenme oluyor ama bir türlü tutturamiyoruz o da ayrı bi sıkıntı:)Canim esinde sonra microtese ile mi bulundu benimde bi tanidigim esinde hic sperm yok bi suru tedavi gordu 2 kere amelyat oldu bulunmadi tibben coxugunuz olmaz dendi sizde nasil oldu belki ona umut olur
Hadi ya bize nasil yapilcak bilmiyorum hatta yapilcagida kesin degil bi ihtimal bulunmassa tese dedi nasil dedim siringayla dedi ama bayiltiyolarmis yarin sabah bi soruyim gerek kalirsa saolasin kuzumCanim ben şimdi seni yönlendirmek istemem ama benim eşim hiç ameliyat olmadı anesteziye de gerek kalmadan doktor bunu oturtuyormus testistelerinin bulunduğu kısımda el yordamiyla yoklayarak spermlerin asagida kaldığı yeri bulup siringayi oraya batırıp Sperm cekiyormus bu islemin adi pesa yada tese eşim böyle anlattı bana 3 tüp bebekte de aynı işlem yapıldı eşime
içeri girip çıkması 5dk bile surmuyor
Senin eşine ameliyatla Sperm bulacaz dediğine göre testislerini kesip içinden arayacaklar galiba
Doktoruna bi sorun bakalım böyle bi yöntem varmış oda azospermmis bizim böyle bi şansımız var mı diye
Çünkü 2.tup bebekte biz merkezi değiştirdik ankaraya gittik orda dire tese mi ne yapalım dediler azosperm diye biz de acibademde siringayla cekmislerdi deyince haaa öyle mii tamam o zaman deyip öyle not almıştı
Yok cnm olmadı ama benim dondurulmusla transferim oldu belki de ondandır senin dondurulmuş değil dimi ?CANIM senin transferin ilk günleri ağrın oldu mu ? Bugün çok bel ağrım var transfer gününü saymazsak ikinci günüm
Doğru diyorsun insan vaaar insancık var..ay canım şuan dilim neler demek istiyor ama içim el vermiyor o insanciklara.rabbim senin ve eşinin yardımcısı olsun sen doğru olmaya devam et Allah büyük canım.keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler rabbim sizinde gönlünüze gore versin tez vakitte insallah
Bazen doktorlara da karışmak gerekebiliyor cnm bence de iste :) hakkında hayırlısı inş nasılsa dondurulmusun da var için rahat bir şekilde transferini olursun bir dahakine inş canımgünaydın sezen cim :) iyiyim çok şükür..sizinle burda toplanmak da bana moral oluyor..
doktorum biraz dinlen dedi..Ben de hazır hissetmiyorum kendimi..
Kasım da histeroskopi yaptırayım diyorum.Çizdirme işlemini de istiycem. Doktorun işine karışmak doğrumu bilemiyorum ama :)
sonraki ay da tekrar denerim diye düşündüm Aralık son haftası gibi oluyor.
İnşallah bu sefer tutar..
Bulunmasi cok guzel birsey canim tanidik arkadasin esinde oglede bulunmadi hic yok esi kisirmis tese ameliyatini 2 kez oldu candirmak icin hormon ignesi kullandi 3 senelik evli cocugu olmicani ogrenince yikildilar rabbimden umut kesilmez insallah Allah isteyen herkese nasip etsin sizede saglikli sekilde nasip etsin canim benimHatta benim dediğim yöntemle milyonlarca ileri hızlı Sperm bulunup mikrotese yöntemiyle bir sürü yumurta da döllenme oluyor ama bir türlü tutturamiyoruz o da ayrı bi sıkıntı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?