• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor

Allahım ne güzel bir mucize bu yarabbim.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah canım

Kızlar gördüm çok şükür tek kese . Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için çok rahatladım inş yine de rabbimden hayırlısı. Doktorumuz kesenin şeklini de büyüklüğünüde çok beğendi. Bir dahaki haftaya perşembe yine çağırdı :) darısı tüm grubun başına inş hala elim ayağım titriyor

Allahım ne güzel bir mucize bu yarabbim.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah canım

IMG-20171005-WA0003.jpg

Hamile arkadaşlar sizlerde akıntı varmı bide bende bütün belirtiler gitti sanki çok tedirginim hiçbir belirtim yok

Cnm Türkiye tüp bebek ve microtesede çok ilerledi dış ülkeden tedavi için gelen birçok kişi var. Birkez de şansınızı burda deneseniz çarenin nerden geleceği belli olmaz
Micro tese hic canli cikmadi canim maddi durumu düzeltim bakcaz Artik,bide esimde klienefeldersendromu var 47xxy

Back