2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Oyle canim malesef buranin sistemi farkli Rabbim nasip etsin sahip ciksin o ol dedikten sonra hersey bos herseyimiz ona emanet beni caresiz birakmayacak inaniyorum

zaten lekelenme ile bişey olmaz inş cnm dikkat et dinlenmeye çalış
İste kimsem yok canim mecbur hersey bana bakiyor dun degil ondan onceki gun cok yoruldum bir gun sonra gecesine boyle oldu asla bidaha ew pislik icinde kalsada yormam kendimi

anladım cnm ama hemen morelini bozma inşallah bidahaki sefere güzelce katlamış olur
Doktor cumartesi bakalım ama buyuk ihtimal kimyasal dedi canım, umutsuzdu. Bende umutlanmak istemiyorum.. cok düşük kalmış cunku.. bakalım artık kısmet.. öf ne zormuş en azından 2 gün kendimi hamile sandım o güzelmiş..

Kızlar 14. Günüm 3.testimi yapmak için hastaneye gittim gitmisket ultrason a girip belki görünür kese dedimm vee 1 adet yeni oluşmaya başlamış kese gördü ve bolbol istirahat verdi kese büyük değil yeni oluşmuş o yüzden dikkat et agir kaldırma 1 hafta istirahat et 1 hafta sonra tekrar ultrason için gel dedi. Çok şükür küçük te olsa kese gördüm.. Allahim inşallah sonuna kadar nasip eder hepimize bu duyguyu tattirir. .

Amin canimm insallah ben baslayinca bnm de olumlu sonuclanir

Merhaba kızlar Allah hamile olanlara sağ salim kucağına almayi,diğer arkadaşlarımıza da en yakin zamanda hamile kalmayi nasip etsin inşallah.Üç tedavi gördüm.İlkinde ekstra bitkisel bişey kullanmadım. 11 yumurtadan 8i olgun çıktı, 6si döllendi,5.güne 3 tane kaldi.İkinci tedavide bal propolis karışımı aldım. Sanırım reglimden birkaç gün önce başladım ve bir ay teatrio qenzim10 kullandım.15 yumurtadan 9u olgun çıktı, 5 i döllendi,5.güne 3 tane kaldı. O da olumsuz sonuçlandı. 3.tedavimden 4 ay kadar önce teatrio qenzim10 kullandım,reglimle birlikte bal,tarçın,çörekotu karışımı eşimle birlikte tükettim.32 yumurta toplandı, 14ü olgun 6si döllendi.Embriyoların ikinci günü birinin gelişimi durdu kaldı beş embriyo.5.gün tek embriyo iyi giderken 6.günü beklediler.2 embriyo iyi göründü. Bu arada embriyolarım pgtye giriyor.Embriyo sayısı az olunca havuz sistemi uygulamaya karar verdik.Reglimle birlikte tekrar yumurta takibi yapılacak. İnşallah bu defa fazla embriyom olursa genetige gidecek.Şimdi anlamadigim daha çok özen gösterdiğim tedavide neden böyle oldu?Hani tamam sayı çoğaldı ama elde var iki embriyo.Diğerlerinde 3 tane kalmıştı.Bu defa uygulamam gereken bişey var mı? Önerisi olan varsa çok sevinirim.

Anneveoglusu canim 4 embriyom blas durumdalarmis cok mutlu oldummmm. Donduracaklar bugun dordunu. 5. Olanda suan blas konuma gelebilirmis bekliyorlarmis. Onuda dondurmak istiyormusunuz dedi evet dedim. Insallah oda ulasir. Ulasirsa 5 blas im var.

gözünaydın canım çok sevindim.. kaliteleri nasılmış, senin transfer kasımdaydı değil mi? ilaçlara nezaman başlıcaksın bu regli ile beraber mi? benimde kasımın ikinci yada üçüncü haftası transfer olucak Rabbim nasip ederse

Cnm seninle özelden konuşmuştuk hatırlarsan ilk tedavimde olan doktorumla senin doktorun ayniydi .inslalah hayırlısı olur hakkında sakin üzülme az değer ile baslayip sağlıksız devam eden gebelik en kötüsü öyle düşün içine ferah tut zaten seninde içinde doktor değişimi vardı değil mi ?

Rabbim yardimcin olsun canim en zoru o hissi yasayip geri kaybetme korkusunuda beraberinde yasamak canim bilemeyiz belkide yukselecek Rabbim emeklerini bosa cikarmasin bak benimde dun gece lekem oldu mecbur bekleyecez sonuc neysede katlanacaz hayat bu malesef

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım birşey sormak istiyorum bugün Embriyo transferimin 5. Günü kanda kaçıncı gün belli olur acaba bir bilginiz varmı ayin 14 de test istediler ama dayanamayacağım sanırım o kadar uzun süre geliyor ki bana

Canim idrarda 7. Günü kanda 9.günü yapmıştım ama değişiyor sen bilirsin içine nasip siniyo sa öyle yap

Arayacam simdi canim cok sukur gece gelen disinda gelmedi insallah bidaha gelmez ya yuregim yandi resmen
Canim üzülme çok şükür azalan değil yükselen bi değerin var gebelik devam ediyor ben düşük yaptığımda kırmızı leke gelmişti doktoruma mesaj attım acile git puregon mu neydi o iğneden al vurdur ve bekle demişti
Aslında Bebeğimi kaybetmem sanırım benim eşşekligim oldu çünkü ben tamam artık düşecek bu dedim kanama kahveye döndüğü halde hoyda hoyda çarşı pazar gezdim meğer değerim yükselmeye devam ediyormuştu 7500 lere çıkmış çok uzulduydum
Eger iğnesi vurdurup istirahat etseydim hersey farklı olabilirdi bazı bebekler rahim ağzında tutunup hep düşmeye meyilli olurmuş ve böyle doğum yapan çok insan var
Lütfen istirahat et uzan ayaklarının altına yastık koy en azından benim gibi pişman olma ben kendimi korudum dersin
Cevabı yanlış yere yazmışım:) Paradise82

Rabbim güç kuvvet sabır versin ..maddi manevi kendini topladığın anda tekrardan dene umudunu kaybetme canım
Amin canim sagol,bi kac Sonra 39 oluyorum yas ilerledikce umutda azaliyor,rabbim büyükdür insallah nasibimizde evlat sahibi olmak vardir,Ben alisdim aslinda ama insanlar cok acimasiz sözleri laflari cok can acitiyor en zoru buna katlanmak

Progestan kapsül kullananlar rahim içine sonuna kadar ittiriyor musunuz ve bunun için aparat falan var mı bi yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba canım hayırlısı olsun hakkında inş 3.gun embrıyosu kanda 8.gun bellı oluyor 5.gun embrıyosu oda 7 yada 8.gun bellı oluyor kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…