- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.041
Cok zor imtihan 2.denememdi,suan yazarken bile gözyaslarim durmuyor
Oyle canim malesef buranin sistemi farkli Rabbim nasip etsin sahip ciksin o ol dedikten sonra hersey bos herseyimiz ona emanet beni caresiz birakmayacak inaniyorumBen yurtdisinda olduğunu sonradan farkettim evet orda zor biliyorum bizim gelinimizde burada koydurdu oraya gitti ilaçlarını bile yazmadilar HCG istedi cuma verdi pazartesi çıkar dediler burda daha kolay ve ulaşılır. Ben 4 kere tüp bebek denedim forumları çok takip ettim yazılanları okudum artik bitti dediğimiz çoğu kişinin hamileliginin devam ettiğini okudum.Ama genede ne desekte stresini fazlasiyla yasiyorsun.Dua et Allahtan ümit kesilmez ve sağlığımiz olsun yeterki elbet birgün isteğine kavusacaksin.
İste kimsem yok canim mecbur hersey bana bakiyor dun degil ondan onceki gun cok yoruldum bir gun sonra gecesine boyle oldu asla bidaha ew pislik icinde kalsada yormam kendimizaten lekelenme ile bişey olmaz inş cnm dikkat et dinlenmeye çalış
Doktor cumartesi bakalım ama buyuk ihtimal kimyasal dedi canım, umutsuzdu. Bende umutlanmak istemiyorum.. cok düşük kalmış cunku.. bakalım artık kısmet.. öf ne zormuş en azından 2 gün kendimi hamile sandım o güzelmiş..anladım cnm ama hemen morelini bozma inşallah bidahaki sefere güzelce katlamış olur
Amin canimmKızlar 14. Günüm 3.testimi yapmak için hastaneye gittim gitmisket ultrason a girip belki görünür kese dedimm vee 1 adet yeni oluşmaya başlamış kese gördü ve bolbol istirahat verdi kese büyük değil yeni oluşmuş o yüzden dikkat et agir kaldırma 1 hafta istirahat et 1 hafta sonra tekrar ultrason için gel dedi. Çok şükür küçük te olsa kese gördüm.. Allahim inşallah sonuna kadar nasip eder hepimize bu duyguyu tattirir. .
Anneveoglusu canim 4 embriyom blas durumdalarmis cok mutlu oldummmm. Donduracaklar bugun dordunu. 5. Olanda suan blas konuma gelebilirmis bekliyorlarmis. Onuda dondurmak istiyormusunuz dedi evet dedim. Insallah oda ulasir. Ulasirsa 5 blas im var.
Cnm seninle özelden konuşmuştuk hatırlarsan ilk tedavimde olan doktorumla senin doktorun ayniydi .inslalah hayırlısı olur hakkında sakin üzülme az değer ile baslayip sağlıksız devam eden gebelik en kötüsü öyle düşün içine ferah tut zaten seninde içinde doktor değişimi vardı değil mi ?Doktor cumartesi bakalım ama buyuk ihtimal kimyasal dedi canım, umutsuzdu. Bende umutlanmak istemiyorum.. cok düşük kalmış cunku.. bakalım artık kısmet.. öf ne zormuş en azından 2 gün kendimi hamile sandım o güzelmiş..
Rabbim yardimcin olsun canim en zoru o hissi yasayip geri kaybetme korkusunuda beraberinde yasamak canim bilemeyiz belkide yukselecek Rabbim emeklerini bosa cikarmasin bak benimde dun gece lekem oldu mecbur bekleyecez sonuc neysede katlanacaz hayat bu malesefDoktor cumartesi bakalım ama buyuk ihtimal kimyasal dedi canım, umutsuzdu. Bende umutlanmak istemiyorum.. cok düşük kalmış cunku.. bakalım artık kısmet.. öf ne zormuş en azından 2 gün kendimi hamile sandım o güzelmiş..
Canim benim ne negatif olduğunda adetim ilk geldiğinde 7 gün sürdü ve bildiğin çamur gibiydi sonra kırmızıya döndü bitişi de çamurdan kahveye döndü kesildi böyle oluyor demekkirengi normal mi benden hala simsiyah birşeyler geliyor korkutucu
Canim idrarda 7. Günü kanda 9.günü yapmıştım ama değişiyor sen bilirsin içine nasip siniyo sa öyle yapMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım birşey sormak istiyorum bugün Embriyo transferimin 5. Günü kanda kaçıncı gün belli olur acaba bir bilginiz varmı ayin 14 de test istediler ama dayanamayacağım sanırım o kadar uzun süre geliyor ki bana
Canim üzülme çok şükür azalan değil yükselen bi değerin var gebelik devam ediyor ben düşük yaptığımda kırmızı leke gelmişti doktoruma mesaj attım acile git puregon mu neydi o iğneden al vurdur ve bekle demiştiArayacam simdi canim cok sukur gece gelen disinda gelmedi insallah bidaha gelmez ya yuregim yandi resmen
Amin canim sagol,bi kac Sonra 39 oluyorum yas ilerledikce umutda azaliyor,rabbim büyükdür insallah nasibimizde evlat sahibi olmak vardir,Ben alisdim aslinda ama insanlar cok acimasiz sözleri laflari cok can acitiyor en zoru buna katlanmakRabbim güç kuvvet sabır versin ..maddi manevi kendini topladığın anda tekrardan dene umudunu kaybetme canım
Yani iki 3 gün sonra idrar testi yapsam birazda olsa yükselme cikarmi 3. Gün embriyosuydu transferimCanim idrarda 7. Günü kanda 9.günü yapmıştım ama değişiyor sen bilirsin içine nasip siniyo sa öyle yap
Merhaba canım hayırlısı olsun hakkında inş 3.gun embrıyosu kanda 8.gun bellı oluyor 5.gun embrıyosu oda 7 yada 8.gun bellı oluyor kandaMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım birşey sormak istiyorum bugün Embriyo transferimin 5. Günü kanda kaçıncı gün belli olur acaba bir bilginiz varmı ayin 14 de test istediler ama dayanamayacağım sanırım o kadar uzun süre geliyor ki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?