• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bugun 14. Gunum benimde aklima geldi yerlesme ama cok gec degilmi ya ama sancida yok yani sancisiz bi lekeydi
Ben olsan kan verip HCG yükselişine bakardim.doktoruna da bildir ilaç dozunu artırır ek ilaç verir belki. Ben 4,5 ve 6,5 haftalık iki gebeligimi
Bugun 14. Gunum benimde aklima geldi yerlesme ama cok gec degilmi ya ama sancida yok yani sancisiz bi lekeydi
HCG baktir sağlıksız gebelikse HCG yükselişi duruyor.yada çok az oluyor.doktoruna da bildir ilaç dozu artırır veya ek ilaç baslar.

Sukur canim cok sukur Rabbim yasatmasin kimseye insallah bidaha olmaz bi ayin 23 u gelssydi bebegimi gorseydim insallah o zaman belki rahatlardim artik her akindi bi korku oldu iste bana:KK43:
Korkma inşallah güzel olacak herşey kalbini rahat tut dua et bol bol

Ben olsan kan verip HCG yükselişine bakardim.doktoruna da bildir ilaç dozunu artırır ek ilaç verir belki. Ben 4,5 ve 6,5 haftalık iki gebeligimi

HCG baktir sağlıksız gebelikse HCG yükselişi duruyor.yada çok az oluyor.doktoruna da bildir ilaç dozu artırır veya ek ilaç baslar.
Malesef canim bende kosup yaptirmak istiyorum ama yurtdisinda yasiyorum yapmiyorlar burda bekleyip gorecez aradim o sorun degil korkma erken gebelik belirtileri bunlar zaten dedi bide aksam oldu 3-4 damla durdu cok sukur dewam eden biseyde yok dediler korkma hersy yolunda insallah oyledir Rabbime emanet gozum gormuyor elim yetismiyor o sahip ciksin insallah

Malesef canim bende kosup yaptirmak istiyorum ama yurtdisinda yasiyorum yapmiyorlar burda bekleyip gorecez aradim o sorun degil korkma erken gebelik belirtileri bunlar zaten dedi bide aksam oldu 3-4 damla durdu cok sukur dewam eden biseyde yok dediler korkma hersy yolunda insallah oyledir Rabbime emanet gozum gormuyor elim yetismiyor o sahip ciksin insallah
Ben yurtdisinda olduğunu sonradan farkettim evet orda zor biliyorum bizim gelinimizde burada koydurdu oraya gitti ilaçlarını bile yazmadilar HCG istedi cuma verdi pazartesi çıkar dediler burda daha kolay ve ulaşılır. Ben 4 kere tüp bebek denedim forumları çok takip ettim yazılanları okudum artik bitti dediğimiz çoğu kişinin hamileliginin devam ettiğini okudum.Ama genede ne desekte stresini fazlasiyla yasiyorsun.Dua et Allahtan ümit kesilmez ve sağlığımiz olsun yeterki elbet birgün isteğine kavusacaksin.

G gulumse-hayata canım nerdesin nasılsın

tugken tugken canım dr gittin mi kontrole nasılsın

iyiyim canım şükür sen nasılsın? dün gece kötüydüm , ilaçların etkisinden mi bilmiyorum regliyim ya afedersin 4 kere baya büyük et parçası düşürdüm bugün devam etse doktora yazıcaktım ama azaldı şükür. halsiz kaldım resmen işteyim ama ruh gibi dolanıyorum

Back