- 19 Nisan 2011
- 173
- 226
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.021
Ben olsan kan verip HCG yükselişine bakardim.doktoruna da bildir ilaç dozunu artırır ek ilaç verir belki. Ben 4,5 ve 6,5 haftalık iki gebeligimiBugun 14. Gunum benimde aklima geldi yerlesme ama cok gec degilmi ya ama sancida yok yani sancisiz bi lekeydi
HCG baktir sağlıksız gebelikse HCG yükselişi duruyor.yada çok az oluyor.doktoruna da bildir ilaç dozu artırır veya ek ilaç baslar.Bugun 14. Gunum benimde aklima geldi yerlesme ama cok gec degilmi ya ama sancida yok yani sancisiz bi lekeydi
Amin canım inşaallah dediğin gibi olur beklemek çok zor gerçektenbu iyi bir şey olabilir hemen kötü düşünme canım adet belirtileri ile tutunma belirtileri aynı zaten dua et. elini karnına koy. ya mubdi celle celalühü oku.
Cok sagol canımcanım yaşadığın çok zor rabbim sabrını versin inş tez zamanda sağlıkla kucaklayacağın bebekler nasip etsin ama hiç bi zaman yılma ve vazgeçme
Ben ocağa kadar denerim canım sonrası giderim dr.a belkide bilmiyrm sperm sonucuna göre dahada erken olabilir. Beklemek istemiyorm aslında Allah ın izniylepeki ne kadar süre kendin denmek istiyorsun?
çok uzatma canım bence de.Ben ocağa kadar denerim canım sonrası giderim dr.a belkide bilmiyrm sperm sonucuna göre dahada erken olabilir. Beklemek istemiyorm aslında Allah ın izniyle
Korkma inşallah güzel olacak herşey kalbini rahat tut dua et bol bolSukur canim cok sukur Rabbim yasatmasin kimseye insallah bidaha olmaz bi ayin 23 u gelssydi bebegimi gorseydim insallah o zaman belki rahatlardim artik her akindi bi korku oldu iste bana
Aynen canım. Daha bunun ikinci çocuğu vs. Var allah nasip ederse.çok uzatma canım bence de.
:) ay inşallah ikinci çocuğunda olur 3. deAynen canım. Daha bunun ikinci çocuğu vs. Var allah nasip ederse.
Ayyyyyyyyyy:) ay inşallah ikinci çocuğunda olur 3. de
Kaç embriyo koyulmustuSukur canim cok sukur Rabbim yasatmasin kimseye insallah bidaha olmaz bi ayin 23 u gelssydi bebegimi gorseydim insallah o zaman belki rahatlardim artik her akindi bi korku oldu iste bana
yaparlar cnm doktoruna söyle mutlaka bir çaresine bakarlar . bişey olmaz allahın izniyleBurda yaparlarmi bilmiyorum insallah biseyler yaparlar bidaha olmaz insallah yerlesme kanamasi icin cok gec demi
anladım cnm ama hemen morelini bozma inşallah bidahaki sefere güzelce katlamış olurİlki 60dı simdi 84 canım..
Malesef canim bende kosup yaptirmak istiyorum ama yurtdisinda yasiyorum yapmiyorlar burda bekleyip gorecez aradim o sorun degil korkma erken gebelik belirtileri bunlar zaten dedi bide aksam oldu 3-4 damla durdu cok sukur dewam eden biseyde yok dediler korkma hersy yolunda insallah oyledir Rabbime emanet gozum gormuyor elim yetismiyor o sahip ciksin insallahBen olsan kan verip HCG yükselişine bakardim.doktoruna da bildir ilaç dozunu artırır ek ilaç verir belki. Ben 4,5 ve 6,5 haftalık iki gebeligimi
HCG baktir sağlıksız gebelikse HCG yükselişi duruyor.yada çok az oluyor.doktoruna da bildir ilaç dozu artırır veya ek ilaç baslar.
Bir tane embriyo konulduKaç embriyo koyulmustu
Konustum canim bunlar normal seyler dediler kirmizi kanaman we sancin olursa hemen ara dedileryaparlar cnm doktoruna söyle mutlaka bir çaresine bakarlar . bişey olmaz allahın izniyle
İnsallah canim insallah Rabbim sahip ciksin bizim elimizden gelen bisey yok o korusun kollasin insallah hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasinKorkma inşallah güzel olacak herşey kalbini rahat tut dua et bol bol
Ben yurtdisinda olduğunu sonradan farkettim evet orda zor biliyorum bizim gelinimizde burada koydurdu oraya gitti ilaçlarını bile yazmadilar HCG istedi cuma verdi pazartesi çıkar dediler burda daha kolay ve ulaşılır. Ben 4 kere tüp bebek denedim forumları çok takip ettim yazılanları okudum artik bitti dediğimiz çoğu kişinin hamileliginin devam ettiğini okudum.Ama genede ne desekte stresini fazlasiyla yasiyorsun.Dua et Allahtan ümit kesilmez ve sağlığımiz olsun yeterki elbet birgün isteğine kavusacaksin.Malesef canim bende kosup yaptirmak istiyorum ama yurtdisinda yasiyorum yapmiyorlar burda bekleyip gorecez aradim o sorun degil korkma erken gebelik belirtileri bunlar zaten dedi bide aksam oldu 3-4 damla durdu cok sukur dewam eden biseyde yok dediler korkma hersy yolunda insallah oyledir Rabbime emanet gozum gormuyor elim yetismiyor o sahip ciksin insallah
zaten lekelenme ile bişey olmaz inş cnm dikkat et dinlenmeye çalışKonustum canim bunlar normal seyler dediler kirmizi kanaman we sancin olursa hemen ara dediler
G gulumse-hayata canım nerdesin nasılsın
tugken canım dr gittin mi kontrole nasılsın
İlk başta kahverengı geldı aksamdan beri baya şiddetlendı kırmızı ve ufak parçalırengi normal mi benden hala simsiyah birşeyler geliyor korkutucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?