• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tm
Merhaba canım hayırlısı olsun hakkında inş 3.gun embrıyosu kanda 8.gun bellı oluyor 5.gun embrıyosu oda 7 yada 8.gun bellı oluyor kanda
Tmm canim cok sagol bi bekleyim diyom bi yaptirayim diyom ikinci denemem ilki başarısız dı bundada korktuğum için cesaret edemiyorum ama bi tarafimda çok merak ediyor ya tutunduysa diye

Tm

Tmm canim cok sagol bi bekleyim diyom bi yaptirayim diyom ikinci denemem ilki başarısız dı bundada korktuğum için cesaret edemiyorum ama bi tarafimda çok merak ediyor ya tutunduysa diye
Canım bence sakince bekle bılıyorum zor ama moral stresde çok onemlı etken tutunmada ıdrar yanıltıcı olabılıyor 9 yada 10.gun kanda baktır bence

Canim ben kiloyla ilgili oldugunu dusunmuyirum cunki 65 kiloyum. ama bana gonal f 375 verdi

baana da
Bende gonalf 300 kullandim ilk tedavimdi.. bende 80 kiloyum..kilom yüzünden verdigini anlamamıştim :)) reservim az ve 2 yumurtam vardi
Belki ondan yuksek doz kullandim
benım de rezervim az dı ve kiloluyum. dr bana bu kadar kılo olmasa daha düşük doz yapardık demişti.

Geçmiş olsun:KK43: 17 haftalıkken düşük yapmanızın nedeni neymiş acaba?
tesekkür ederim. 12 haftalıkken falan kanama basladı sürekli yattım 16 haftaaya kadar iyidi bebek ancak kanama hala vardı. sonra acık renklı kanama gibi bir sıvı geldi ve bebegin amnıyo sıvısının boşaldıgını ogrendık beni zehirlemeye başlayınca da ılac verdiler ve normal dğum yaptırdılar.. bunları yazarken bile aynı seylerı tekrar yaşıyormuşum gibi oluyorum:=:(((

Benim hiç ddondurulmadi ...
Ama dondurulma varmış.
Embriyolog ve doktor karar veriyor sanırım canım.

Ve 5. Gün transfer olanduymadim hiç genelde 3. Gün.

Anne Rahmi laboratuar koşullarından daha iyidir mantigi ile sanırım.
bildigim kadarıyla 5. gün transfer olması daha iyi oluyo diye biliyorum. 5. gune kadar dayanan embriyolar daha iyi tutnuyorlarmıs

iyiyim canım şükür sen nasılsın? dün gece kötüydüm , ilaçların etkisinden mi bilmiyorum regliyim ya afedersin 4 kere baya büyük et parçası düşürdüm bugün devam etse doktora yazıcaktım ama azaldı şükür. halsiz kaldım resmen işteyim ama ruh gibi dolanıyorum

canım o kadar ilacın bir etkisi olmalı dimi yumurta geliştirici iğneler yüzünden olsa gerek bende merakla bekliyorum nasıl geçireceğim diye olmak istiyorum adet.

Geçmiş olsun

tesekkür ederim. 12 haftalıkken falan kanama basladı sürekli yattım 16 haftaaya kadar iyidi bebek ancak kanama hala vardı. sonra acık renklı kanama gibi bir sıvı geldi ve bebegin amnıyo sıvısının boşaldıgını ogrendık beni zehirlemeye başlayınca da ılac verdiler ve normal dğum yaptırdılar.. bunları yazarken bile aynı seylerı tekrar yaşıyormuşum gibi oluyorum:=:KK43:((
Geçmiş olsun tekrar:(

ANKARAdakiler heyyy bana önerebileceğiniz hamilelik takibini ve doğumu yapabileceğim iyi bir özel hastane önerebilir misiniz. Kendi doktorum vardı ama muayenehane açmıs. Ben hastane istiyorum

Aradim hastaneyi bi problem degil normal dedi eger kanaman kirmizi we sancili olursa direk bizi ara dedi suan hersey yolunda bi sorun yok dediler ya insallah oyledir Allahim kimseye yasatmasin insallah
Amin canım benimde lekelenmeler oluyor daha 9. Günüm dün bi test yaptık hafif silik çıktı ama kan vermedim daha yani hamileyim diyemem değilimde diyemem lekelenme normalmiş dinlen sadece kırmızı olmaması gerek

gözünaydın canım çok sevindim.. kaliteleri nasılmış, senin transfer kasımdaydı değil mi? ilaçlara nezaman başlıcaksın bu regli ile beraber mi? benimde kasımın ikinci yada üçüncü haftası transfer olucak Rabbim nasip ederse
Canim henuz kalitesiyle ilgili bir bilgi almadim ama verirler gun icinde. Yarin lucrin ignem var. ama asil 15 inde ilaclarim basliyo. Tahmini transfer 8 kasim dedi ama hakkimizdan hayirlisi olsun artik. Cok tesekkur canim. Sen iyimisin

ANKARAdakiler heyyy bana önerebileceğiniz hamilelik takibini ve doğumu yapabileceğim iyi bir özel hastane önerebilir misiniz. Kendi doktorum vardı ama muayenehane açmıs. Ben hastane istiyorum
kimdi doktorun canım fehime funda hanım mı? yoksaa?
ya da ümit bey??

Amin canım benimde lekelenmeler oluyor daha 9. Günüm dün bi test yaptık hafif silik çıktı ama kan vermedim daha yani hamileyim diyemem değilimde diyemem lekelenme normalmiş dinlen sadece kırmızı olmaması gerek
İnsallah canim Allahim esirgesin Rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah

Back