- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.081
canım o kadar ilacın bir etkisi olmalı dimi yumurta geliştirici iğneler yüzünden olsa gerek bende merakla bekliyorum nasıl geçireceğim diye olmak istiyorum adet.
Geçmiş olsun
Canim henuz kalitesiyle ilgili bir bilgi almadim ama verirler gun icinde. Yarin lucrin ignem var. ama asil 15 inde ilaclarim basliyo. Tahmini transfer 8 kasim dedi ama hakkimizdan hayirlisi olsun artik. Cok tesekkur canim. Sen iyimisin
gözünaydıııınnnnnnnnKızlarrr yeni sonucum 1031. Doktorun ağzından ilk kez iyi birşey duyabildim. Süper salı günü ultrasona gel dedi.
Şimdi kese bekleyişi başladı. Haydi Bismillah
Yok değildi canımkimdi doktorun canım fehime funda hanım mı? yoksaa?
ya da ümit bey??
Maşallah canım beğendim senin bebis boş durmamış çok şükür hep böyle olsun :)Kızlarrr yeni sonucum 1031. Doktorun ağzından ilk kez iyi birşey duyabildim. Süper salı günü ultrasona gel dedi.
Doktor cumartesi bakalım ama buyuk ihtimal kimyasal dedi canım, umutsuzdu. Bende umutlanmak istemiyorum.. cok düşük kalmış cunku.. bakalım artık kısmet.. öf ne zormuş en azından 2 gün kendimi hamile sandım o güzelmiş..
Aradim hastaneyi bi problem degil normal dedi eger kanaman kirmizi we sancili olursa direk bizi ara dedi suan hersey yolunda bi sorun yok dediler ya insallah oyledir Allahim kimseye yasatmasin insallah
Kızlarrr yeni sonucum 1031. Doktorun ağzından ilk kez iyi birşey duyabildim. Süper salı günü ultrasona gel dedi.
kızlar
folik asit olarak ne kullanıyorsunuz_?
ve günde kaç tane
vinalacimmunitum kullanan var mı?
Amin canim amin insallah Rabbim korusun esirgesin bana bagislasin insallahcanım dinlenmeye eğilip kalmamaya gayret göster.rabbim bebeğini sana bağışlasın insallah içini ferah tut yavrum
Gecmis olsun canim. ilaclardandir. Hersey aynen nasip canim ya. Allahim ol desin yeterki. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Ay kuzucum bellimi olur tahmini diyorda gidiyorsun rahim hazir degil yada baska seyler cikiyor. Allahim hayirlisini versin. yuzumuzu guldursunhadi bakalım sen benden önce pozitif sonuç alacaksın inş. bende iyiyim reglide 3. günüm dün gece baya kötü geçti sancı az vardı ancak baya regli oldum parçalı,şimdi halsizim biraz.. haber alınca bizede söylersin canım inş. hepsi en iyi kalitededir. gerçi herşey nasip kısmet ama iyi kalite olduğunu duymak insanı daha da mutlu edio,umut verio
ban da doktor mesaj atmış folbiol kullan diye.folwo günde 1 canım benimki
ban da doktor mesaj atmış folbiol kullan diye.
günde 1 tanedir heralde 5mg
canım yumurta toplama öncesi protein ağırlıklı beslen sakat at ürünlerini bol tüket bol su için mümkün olduğu kadar doğal sebze ve meyva tüket bana verilen listede bunlar yazıyor du özelikle kemik suyuna çorba içebiliyorsan işkembe kelepaça yazıyordu ve balık propolis yerine bize organik firması olduğu ve tıp merkezimizle anlaşması vardı arı sütü var canım 21 ampul var içinde iki tarafını kırıp bir bardak suya yada meyva suyuna karıştırıyorsun ayrıca dur ben linklerini atım ikincisi 40 mg olan onu eşine yedirt sperm kalitesinin artırmasına yardımcı oluyor tadı biraz acı ama https://www.egricayir.com/tr/urun/egricayir-organik-arisutu-ampulu bu senin https://www.egricayir.com/tr/urun/egricayir-organik-ari-sutu-40gr buda eşinin ben ekstre bunları kullandım bahçeci tüp bebek merkezi mustafa bahçeci hastalarına zaten %20 indirimi vardı hala varmı bilmiyorum ama ben baya faydasını gördüm emriyo kalitesi açısından inşallah sanada şifa olur canum yumurta toplam gününe kadar içiceksin canımMerhaba kızlar Allah hamile olanlara sağ salim kucağına almayi,diğer arkadaşlarımıza da en yakin zamanda hamile kalmayi nasip etsin inşallah.Üç tedavi gördüm.İlkinde ekstra bitkisel bişey kullanmadım. 11 yumurtadan 8i olgun çıktı, 6si döllendi,5.güne 3 tane kaldi.İkinci tedavide bal propolis karışımı aldım. Sanırım reglimden birkaç gün önce başladım ve bir ay teatrio qenzim10 kullandım.15 yumurtadan 9u olgun çıktı, 5 i döllendi,5.güne 3 tane kaldı. O da olumsuz sonuçlandı. 3.tedavimden 4 ay kadar önce teatrio qenzim10 kullandım,reglimle birlikte bal,tarçın,çörekotu karışımı eşimle birlikte tükettim.32 yumurta toplandı, 14ü olgun 6si döllendi.Embriyoların ikinci günü birinin gelişimi durdu kaldı beş embriyo.5.gün tek embriyo iyi giderken 6.günü beklediler.2 embriyo iyi göründü. Bu arada embriyolarım pgtye giriyor.Embriyo sayısı az olunca havuz sistemi uygulamaya karar verdik.Reglimle birlikte tekrar yumurta takibi yapılacak. İnşallah bu defa fazla embriyom olursa genetige gidecek.Şimdi anlamadigim daha çok özen gösterdiğim tedavide neden böyle oldu?Hani tamam sayı çoğaldı ama elde var iki embriyo.Diğerlerinde 3 tane kalmıştı.Bu defa uygulamam gereken bişey var mı? Önerisi olan varsa çok sevinirim.
Gecmis olsun canim. ilaclardandir. Hersey aynen nasip canim ya. Allahim ol desin yeterki. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Ay kuzucum bellimi olur tahmini diyorda gidiyorsun rahim hazir degil yada baska seyler cikiyor. Allahim hayirlisini versin. yuzumuzu guldursun
Canim 3.gün ise cjmmayabilir benim 5.gündü. 3.gün embriyosu 9.günde idrarda anca çıkmaya başlarYani iki 3 gün sonra idrar testi yapsam birazda olsa yükselme cikarmi 3. Gün embriyosuydu transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?