2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim henuz kalitesiyle ilgili bir bilgi almadim ama verirler gun icinde. Yarin lucrin ignem var. ama asil 15 inde ilaclarim basliyo. Tahmini transfer 8 kasim dedi ama hakkimizdan hayirlisi olsun artik. Cok tesekkur canim. Sen iyimisin

hadi bakalım sen benden önce pozitif sonuç alacaksın inş. bende iyiyim reglide 3. günüm dün gece baya kötü geçti sancı az vardı ancak baya regli oldum parçalı,şimdi halsizim biraz.. haber alınca bizede söylersin canım inş. hepsi en iyi kalitededir. gerçi herşey nasip kısmet ama iyi kalite olduğunu duymak insanı daha da mutlu edio,umut verio

kızlar
folik asit olarak ne kullanıyorsunuz_?
ve günde kaç tane

vinalacimmunitum kullanan var mı?

canım Allah büyük inşallah yükselir sen duanı eksik etme rabbim ol dedikten sonra bir bakmışsın değerin coşmuş olur.benim arkadaşım normal yoldan kaldı ama hamileliğini düşük yapıyorsun acil yatış dediler kiz sok oldu ne ara kaldım falan derken değerleri düşüktü allahtan yatış yapmadı bir kav doktora gitti tabi hic umudu yokken değer yükseldi simdi kizi1.5 yaşında eğer o an yatış yapsaydı gidiyordu bebeği.rabbime güçlük olmaz hayırlısını nasib etsin inşallah gölündeki nasib etsin

Aradim hastaneyi bi problem degil normal dedi eger kanaman kirmizi we sancili olursa direk bizi ara dedi suan hersey yolunda bi sorun yok dediler ya insallah oyledir Allahim kimseye yasatmasin insallah

canım dinlenmeye eğilip kalmamaya gayret göster.rabbim bebeğini sana bağışlasın insallah içini ferah tut yavrum

Gecmis olsun canim. ilaclardandir. Hersey aynen nasip canim ya. Allahim ol desin yeterki. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Ay kuzucum bellimi olur tahmini diyorda gidiyorsun rahim hazir degil yada baska seyler cikiyor. Allahim hayirlisini versin. yuzumuzu guldursun

canım yumurta toplama öncesi protein ağırlıklı beslen sakat at ürünlerini bol tüket bol su için mümkün olduğu kadar doğal sebze ve meyva tüket bana verilen listede bunlar yazıyor du özelikle kemik suyuna çorba içebiliyorsan işkembe kelepaça yazıyordu ve balık propolis yerine bize organik firması olduğu ve tıp merkezimizle anlaşması vardı arı sütü var canım 21 ampul var içinde iki tarafını kırıp bir bardak suya yada meyva suyuna karıştırıyorsun ayrıca dur ben linklerini atım ikincisi 40 mg olan onu eşine yedirt sperm kalitesinin artırmasına yardımcı oluyor tadı biraz acı ama https://www.egricayir.com/tr/urun/egricayir-organik-arisutu-ampulu bu senin https://www.egricayir.com/tr/urun/egricayir-organik-ari-sutu-40gr buda eşinin ben ekstre bunları kullandım bahçeci tüp bebek merkezi mustafa bahçeci hastalarına zaten %20 indirimi vardı hala varmı bilmiyorum ama ben baya faydasını gördüm emriyo kalitesi açısından inşallah sanada şifa olur canum yumurta toplam gününe kadar içiceksin canım

aynen öyle ben de normalde bu ayki regliyle başlıcaktım transfere nasip değilmiş diğer aya kaldı ama , sen iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…