2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

doğrudur canım..

sanırım evlilik yılını da baz alıyor

bana yasın genç demişti. ama evlilik yılı 4 olduğu için ve hemen hemen baska yerlerde 1-1.5 yıllık hap ıle tedavı, aşılama gıbı deneyımlerim olduğu için ve yüzümden gözümden yorulduğum yıprandığım anlaşıldığı için istiyorsanız tüp dedi.

sen kaç yıllık evliydin canım.??

Bugün trasferimin 6. günü adet ağrısı gibi ağrı var kizlar böyle birşey yaşadınız mi acaba vücudum adet olmaya çalışıyor ilaçlardan dolayi mi olamiyor

Aradim hastaneyi bi problem degil normal dedi eger kanaman kirmizi we sancili olursa direk bizi ara dedi suan hersey yolunda bi sorun yok dediler ya insallah oyledir Allahim kimseye yasatmasin insallah
o zaman biraz daha rahatla canım hadi. onlara ne vakalar geliyor biliyorlardır durumu. sakin ol ve dua et dinlen.

Bugün trasferimin 6. günü adet ağrısı gibi ağrı var kizlar böyle birşey yaşadınız mi acaba vücudum adet olmaya çalışıyor ilaçlardan dolayi mi olamiyor
bu iyi bir şey olabilir hemen kötü düşünme canım adet belirtileri ile tutunma belirtileri aynı zaten dua et. elini karnına koy. ya mubdi celle celalühü oku.

Canım ben 29 yaşındayım 2 yıl 5 ay oldu canım . 1 yıl korunduk.onun dışında korunmadık.
o zaman sen yaklaşık 1 yıldır bebek istiyorsun ve tedavi hiç olmadın sorununuzda da yok böyle sana demesi normal canım. bizim durumumuz daha karmaşıktı o nedenle tup dedi

o zaman biraz daha rahatla canım hadi. onlara ne vakalar geliyor biliyorlardır durumu. sakin ol ve dua et dinlen.
Geceden beri zaten duayla ayaktayim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin insallah bidaha olmaz lekelenme her ne kadar sorun degil deselerde insan cok kotu oluyor

cnm ılk denemen mıydı? ne diyecegımı bılemıyorum geçmiş olsun hep derım Rabbim nasip edecekse sağlıklı ve hayırlısını nasip etsın... hayırlısı böyleymiş elden birsey gelmıyor
İlk denememdi canım aynen birsey gelmiyor elden, cok sagol

Bendeki fark cok ama canım seninki tutar inşallah olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…