- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.981
Burda saat suan 9 bucuk canim turkiyeden iki saat geride yani arayacam simdi artik ne derse ona gore yapacam gece 50 kere uyandim boyle bir sikinti olamaz Rabbim weripte geri almasin bu hepsinden aciymisCanım gittin mi sabah doktoruna. Bana kahverengi lekelenme olabilir, pembe ve kırmızı olurda bizi muhakkak ara demişti hemşire. İnşallah iyidir bebeğin canım benim
Burda yaparlarmi bilmiyorum insallah biseyler yaparlar bidaha olmaz insallah yerlesme kanamasi icin cok gec demicanım lekelenmelerde benim doktorum pruloton depot 500mg iğne vurduruyor o çok iyi geliyor panik yapma çoğu hamilede olan bişey ama önlemini de al cnm allah şifalar versin
Kaçıncı günler baktirdinKızlar 2. Gün değerim 84 cıktıdr büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi. Buraya kadarmış
Iyiyim canım yarın 14.30 da kontrol.. esiminde 13.30 da öyle şimdilik durumlar canim.bu işleri şuan için pek anlamıyorum ama 3.gun embriyosu kötü yada 5.gun embriyosu iyi diye bişey yok..tamamen merkez tercihi yada hastanın embriyosu çok ise 5.gune devam ediyorlar.anne rahminin son teknoloji laboratuvar ortamından bile daha güvenli olduğunu söylüyor dr.lar.hic üzülme boştan yere@gulumse-hayata canım nerdesin nasılsın
tugken canım dr gittin mi kontrole nasılsın
Çok iyi boyle devam eder insallahHanımlar ben de şimdi ultrasona girdim 11 büyük yumurtam 12 de 10 mm altı yumurtam varmış. Tedavimin 5. Gunu bugün iyi mi sonuçlar
Allah yardımcın olsun sabir versin.Cok zor imtihan 2.denememdi,suan yazarken bile gözyaslarim durmuyor
Olabiliyormuş nette yaz örnekleri var.senin 12.gün testin kaçtı.Bugun 14. Gunum benimde aklima geldi yerlesme ama cok gec degilmi ya ama sancida yok yani sancisiz bi lekeydi
Bizde yaptırmıştık 1 yıl önce zübeyde hanımda ama dr yıkamalı tekrar yapalım ben bi inceliyim dedi.zaten o sonucuda atmistik:)eşime test 2 yıl önce zübeyde hanım devlet hastanesinde yapılmıştı. doktor esimden bi test istemedi.
Ben idrar testi yaptim canim kan testi yapmiyorlar malesef yurt disindayim ama dijital bi test war 12. Onunla yaptim 5 haftalik ciktiOlabiliyormuş nette yaz örnekleri var.senin 12.gün testin kaçtı.
Allahtan ümit kesilmez insan yenilgiyi kabul edemiyor nasipse bulacak sizi bazılarının sınavı daha zorArkadaslar malesef benim sonuc negatif,zaten tahmin ediyordum ama sonucu duymak cok üzdü beni, artik denermiyim bilmiyorum 12 sene maddi madevi cok yiprandik
3. gün embriyosu ile gebelik haberlerini alınca içim rahatladı daha iyiyim şükürIyiyim canım yarın 14.30 da kontrol.. esiminde 13.30 da öyle şimdilik durumlar canim.bu işleri şuan için pek anlamıyorum ama 3.gun embriyosu kötü yada 5.gun embriyosu iyi diye bişey yok..tamamen merkez tercihi yada hastanın embriyosu çok ise 5.gune devam ediyorlar.anne rahminin son teknoloji laboratuvar ortamından bile daha güvenli olduğunu söylüyor dr.lar.hic üzülme boştan yere
Amin canım3. gün embriyosu ile gebelik haberlerini alınca içim rahatladı daha iyiyim şükür
inşallah sizinde güzel haberlerinizi alalım canım
tam emin değilim ama ertesi gün bir sayılıyor sizin 2. gün embriyosu oluyor sanırım canımKızlar benden peşemde alınan yumurta cumartesi transfer edildi.şimdi kaçıncı gün emb.su oluyor.
anladım canım. ben göğşen beye giderken bı çanta evrak ile gitmiştim ilk.Bizde yaptırmıştık 1 yıl önce zübeyde hanımda ama dr yıkamalı tekrar yapalım ben bi inceliyim dedi.zaten o sonucuda atmistik:)
dun eve gıder gıtmez yaptım canım. 9. gunumdu yanı ... 5 tl ye ucuz testlerden aldım. ve çıktı. kıpkırmızı değil ama hayalette değil. belli yanı görünüyor.ADIGE idrar testi yapcaktn yaptn mi
Iyikide başlamış bak ne güzel sonuç aldın.allah tamamına erdirsin. Ben hep eşimle giriyorum içeri. Banada hem rahim filmi hem histeroskopi sonrası tüpler açık ama bi tarafta hafif yıpranma var dedi iki 3 ay deneyin hemen elimizdeki bütün mermileri kullanmayalım dedi. Tüp bebek en son çare dedi.denemedik demeyin dedi.suan rahim çok temiz dedi .bi kaç ay sonra eğer olmazsa görüşelim dedi.anladım canım. ben göğşen beye giderken bı çanta evrak ile gitmiştim ilk.
tüm yapılan tahlıl ilaç film ne varsa cd. falan. hepsıne tek tek bakmıştı. eski bina da ılk muayene için gitmiştim. histereskopıyı eskı bınada oldumm. tedaviye yenı bina da basladı. İlk aşılama yapalım demişti. histereskopıden sonra. siz karar verin ama tup de sans daha yuksek dedi. odadan cıktı. bende eşime anlattım durumu öylelikle baslamıştı benım tup bebek hikayem
canım anne rahmı en iyi labaratuardan iyidır mantığı var..3. gün embriyosu ile gebelik haberlerini alınca içim rahatladı daha iyiyim şükür
inşallah sizinde güzel haberlerinizi alalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?