2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kıyamam canım yaa allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıkla yükselsin değerlerin inşallah

Arkadaslar malesef benim sonuc negatif,zaten tahmin ediyordum ama sonucu duymak cok üzdü beni, artik denermiyim bilmiyorum 12 sene maddi madevi cok yiprandik
çok üzüldüm arkadaşım zor bir imtihandan geçiyorsunuz
kaçıncı denemen di

Arkadaslar malesef benim sonuc negatif,zaten tahmin ediyordum ama sonucu duymak cok üzdü beni, artik denermiyim bilmiyorum 12 sene maddi madevi cok yiprandik
canım uzuldum. çok yıpratmamalısın demek ki Allahın bır bıldığı var. maddı manevı zor seyler hıç kolay değil.

bence deneyeceksın

ve dene de zaten sabır ışı bu

canım ıkıncı denemede negatıf alırsam bende 3. denemde 3-4 embriyoyu pgt yollayacagım ve çift embriyo transferi isteyecegım... semra hanım sizin gibi genç ve yumurta sayısı fazla gelısen kişilerin embriyosunu pgt ye yollasak sağlıksız embriyolar muhakkak çıkar, çünku doğal olarak her ay kadında tek yumurta gelısır ama sızde bir ayda 15 yumurta gelişmiş bunların hepsini sağlıklı beklemek mantıklı değil, ayrıca pgt de sağlıklı gelen embriyonun tutma garantiside yok o yüzden biraz daha sabır dedi :) benı biraz sabırsız görüyor galıba ne bileyim biraz ılk denemde negatif oldugu için tez canlı davrandım... hersey olsun dedim... bana histeroskop ve embriyoların hepsi pgt dese vallahı kabul ederdım ama bu yöntemıde şimdilik gereksiz gördü...

canım lekelenmelerde benim doktorum pruloton depot 500mg iğne vurduruyor o çok iyi geliyor panik yapma çoğu hamilede olan bişey ama önlemini de al cnm allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…