- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.961
kıyamam canım yaa allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıkla yükselsin değerlerin inşallahben 27 yasındayım canım bızım merkezde yuzde 90 3. gun embrıyosu transfer ediliyor neden bilmem tam olarak ama oyle.
esim ınanmadı
yalan dedi
saka dedi
erken yaptıın cıkmaz dedi
yok artık dedi
dedı dedı dedı
oda benım gıbı soka gırdı
çok üzüldüm arkadaşım zor bir imtihandan geçiyorsunuzArkadaslar malesef benim sonuc negatif,zaten tahmin ediyordum ama sonucu duymak cok üzdü beni, artik denermiyim bilmiyorum 12 sene maddi madevi cok yiprandik
canım uzuldum. çok yıpratmamalısın demek ki Allahın bır bıldığı var. maddı manevı zor seyler hıç kolay değil.Arkadaslar malesef benim sonuc negatif,zaten tahmin ediyordum ama sonucu duymak cok üzdü beni, artik denermiyim bilmiyorum 12 sene maddi madevi cok yiprandik
inşallah canım hayırlısı bakalım...kıyamam canım yaa allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıkla yükselsin değerlerin inşallah
canım ıkıncı denemede negatıf alırsam bende 3. denemde 3-4 embriyoyu pgt yollayacagım ve çift embriyo transferi isteyecegım... semra hanım sizin gibi genç ve yumurta sayısı fazla gelısen kişilerin embriyosunu pgt ye yollasak sağlıksız embriyolar muhakkak çıkar, çünku doğal olarak her ay kadında tek yumurta gelısır ama sızde bir ayda 15 yumurta gelişmiş bunların hepsini sağlıklı beklemek mantıklı değil, ayrıca pgt de sağlıklı gelen embriyonun tutma garantiside yok o yüzden biraz daha sabır dedi :) benı biraz sabırsız görüyor galıba ne bileyim biraz ılk denemde negatif oldugu için tez canlı davrandım... hersey olsun dedim... bana histeroskop ve embriyoların hepsi pgt dese vallahı kabul ederdım ama bu yöntemıde şimdilik gereksiz gördü...Evet canım gereksiz diyor transferde bi bayan daha vardı sebepsiz 3..denemesiymis 11embriyom vardı dedi en son pgtye yollamış üç tane ikisi sağlıklı gelmiş Semra hoca hepsini göndermeye gerek yok demiş.ama histeroskpoi yapmamıştı bende düşün tutmazsa dedim ona iki embriyo verdiler 3.deneme diye
Cok zor imtihan 2.denememdi,suan yazarken bile gözyaslarim durmuyorçok üzüldüm arkadaşım zor bir imtihandan geçiyorsunuz
kaçıncı denemen di
canım lekelenmelerde benim doktorum pruloton depot 500mg iğne vurduruyor o çok iyi geliyor panik yapma çoğu hamilede olan bişey ama önlemini de al cnm allah şifalar versinKizlar
Lekem olmus hic birseyim yoktu dus aldim fitilimi alacaktim bi baktim ic camasirimda kahwerengi lekenlenme olmus fitili koydugum aparatada bulasmisti silindim kahwerengiden sariya donmus gibiydi Allahim odum koptu tum herseyim allak bullak oldu korkmaliyim napayim bilemedim ya
canım daha önceki kaçtı ?Kızlar 2. Gün değerim 84 cıktıdr büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi. Buraya kadarmış
kıyamam biraz ara ver kendini bünye olarak topladığında bir kez daha dene maddi olarak hazır olduğunuzda canımCok zor imtihan 2.denememdi,suan yazarken bile gözyaslarim durmuyor
canım yaşadığın çok zor rabbim sabrını versin inş tez zamanda sağlıkla kucaklayacağın bebekler nasip etsin ama hiç bi zaman yılma ve vazgeçmeCok zor imtihan 2.denememdi,suan yazarken bile gözyaslarim durmuyor
cnm dur bakalım belki yükselir
tabı kı denemelisin maddı olarak hazır olunca dene dene lutfenArkadaslar malesef benim sonuc negatif,zaten tahmin ediyordum ama sonucu duymak cok üzdü beni, artik denermiyim bilmiyorum 12 sene maddi madevi cok yiprandik
Sağol canım benim. 3. Gün embriyosuydu canommaşallah hemşom hep güzel haberlerini alalım inşallah
senin kuzu kaçıncı gün embriyosu idi
Günaydın kızlar sabaha kadar karın agrısından uyuyamadım ilk defa adetım bu kadar sancılı geçıyor inş çok uzun sürmez
tup bebek tedavısınden sonrakı regl bıraz değişik agrılı oluyorrengi normal mi benden hala simsiyah birşeyler geliyor korkutucu
Arayacam simdi canim cok sukur gece gelen disinda gelmedi insallah bidaha gelmez ya yuregim yandi resmenDoktoru ara iğne vurulursun belki
Bugun 14. Gunum benimde aklima geldi yerlesme ama cok gec degilmi ya ama sancida yok yani sancisiz bi lekeydiBugün kaçıncı günün dur bir hele belki yerleşme lekesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?