2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

aynısını banada söylediler ... negatif görüşme için gittiğimde aslında biz ilk negatifte görüşmüyoruz çünkü zaten baştan size söylenıyor hersey çok ıyı de olsa %50 ihtimal var diye dedi semra hanım... eğer iki denemede negatif olursa o zaman görüşmeye çağırıp pgt yada rahim çizdirme gibi ek yöntemlerı tavsiye ediyoruz.. ben konuşmadan sorularımın cevabını vermış oldu :) ama ben yinede pgt ve rahim çizdirme gereklıyse olsun dedım şu an hiç gerek yok ... sadece kardeşimin sonucunu beklememı tavsiye ettı ona göre belkı embriyolarda genetik inceleme olabılı dedı... yine dosyamı ınceledı gözden kaçan hiçbirsey yok hersey çok iyi görünüyor ... sadece şansızlık dedı... hsg yi inceledı şurda çok ince ip gibi rahim ağzı görüyorum ama tutunmayı kesınlıkle etkılemez olsa olsa normal doğum zor olur dedi bu yüzden histeroskopi olmanız gereksizdi dedi... neyse canım bunları biliyorsun zaten... sen sakın olumsuz düşünme pozitif ol ılk denemede tutacak inş...

Kactane döllendi senin dıger kalanları naptilar ki canım bu arada hic sperm testi verdinizmi başkente aynı gün mu çıkıyor sonuc

Hanımlar ben de şimdi ultrasona girdim 11 büyük yumurtam 12 de 10 mm altı yumurtam varmış. Tedavimin 5. Gunu bugün iyi mi sonuçlar

Evet canım gereksiz diyor transferde bi bayan daha vardı sebepsiz 3..denemesiymis 11embriyom vardı dedi en son pgtye yollamış üç tane ikisi sağlıklı gelmiş Semra hoca hepsini göndermeye gerek yok demiş.ama histeroskpoi yapmamıştı bende düşün tutmazsa dedim ona iki embriyo verdiler 3.deneme diye

Kactane döllendi senin dıger kalanları naptilar ki canım bu arada hic sperm testi verdinizmi başkente aynı gün mu çıkıyor sonuc
eşime test 2 yıl önce zübeyde hanım devlet hastanesinde yapılmıştı. doktor esimden bi test istemedi.

Anneveoglusu canim 4 embriyom blas durumdalarmis cok mutlu oldummmm. Donduracaklar bugun dordunu. 5. Olanda suan blas konuma gelebilirmis bekliyorlarmis. Onuda dondurmak istiyormusunuz dedi evet dedim. Insallah oda ulasir. Ulasirsa 5 blas im var.

maşallah maşallah canım çok sevindim bu sana en az iki transfer hakkı verir güzün aydın ilk transferde tutunur inşallah kuzuların sana canım

Hanımlar ben de şimdi ultrasona girdim 11 büyük yumurtam 12 de 10 mm altı yumurtam varmış. Tedavimin 5. Gunu bugün iyi mi sonuçlar
benimde öyle idi canım 12 yumurta toplandı bende hayırlı olur inşallah arkadan gelenlerde yetişir sağlıkla inşallah opuya

Senin kaç cıkmıştı ki? Dr cumartesi bakalım dedi
119dan 230a çıktı. Tam iki katı değil diye doktor bana sağlıksız gebeliğe benziyor dedi. Tekrar kan şstedş. Şükür 497 çıktı ama gene de içine sinmedi beyefendinin. Şimdi tekrar gidip kan vereceğim

8idöllenmişdi. 2 transfer edildi diğerleri sizlere ömür
canım nasılsın eşine söyledin mi gece nasıl sevinmiştir enişte

benimde 8 tane döllendi 3 tanesi 3. gün embriyosu olarak donduruldu

sizleri okuyunca bana umut oluyorsunuz 5. güne gitmedi diye üzüldüm geri kalan 5 embriyo için ama hayırlısı buymuş demek.

kaç yaşındasın canım

maşallah hemşom hep güzel haberlerini alalım inşallah

senin kuzu kaçıncı gün embriyosu idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…