- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.941
aynısını banada söylediler ... negatif görüşme için gittiğimde aslında biz ilk negatifte görüşmüyoruz çünkü zaten baştan size söylenıyor hersey çok ıyı de olsa %50 ihtimal var diye dedi semra hanım... eğer iki denemede negatif olursa o zaman görüşmeye çağırıp pgt yada rahim çizdirme gibi ek yöntemlerı tavsiye ediyoruz.. ben konuşmadan sorularımın cevabını vermış oldu :) ama ben yinede pgt ve rahim çizdirme gereklıyse olsun dedım şu an hiç gerek yok ... sadece kardeşimin sonucunu beklememı tavsiye ettı ona göre belkı embriyolarda genetik inceleme olabılı dedı... yine dosyamı ınceledı gözden kaçan hiçbirsey yok hersey çok iyi görünüyor ... sadece şansızlık dedı... hsg yi inceledı şurda çok ince ip gibi rahim ağzı görüyorum ama tutunmayı kesınlıkle etkılemez olsa olsa normal doğum zor olur dedi bu yüzden histeroskopi olmanız gereksizdi dedi... neyse canım bunları biliyorsun zaten... sen sakın olumsuz düşünme pozitif ol ılk denemede tutacak inş...CANIM Semra hanım kafanı takma rahat ol dedi ben birkaç soru sordum embriyon iyi dedi 5aa kalitesi ama seninki de öyleydi o yüzden korkuyorum yine de. Embriyolog birinci kalite dedi ama bu kesin tutacak demek anlamına gelmez dedi . Yüzde 50/55 şans var dedi .
Beni de korkutmuştu doktor ama tekrar yükseldi. Cuma günü bir daha baktır hele. İnşallah yükselir yaaKızlar 2. Gün değerim 84 cıktıdr büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi. Buraya kadarmış
Kactane döllendi senin dıger kalanları naptilar ki canım bu arada hic sperm testi verdinizmi başkente aynı gün mu çıkıyor sonucBenim hiç ddondurulmadi ...
Ama dondurulma varmış.
Embriyolog ve doktor karar veriyor sanırım canım.
Ve 5. Gün transfer olanduymadim hiç genelde 3. Gün.
Anne Rahmi laboratuar koşullarından daha iyidir mantigi ile sanırım.
60 dıİlki kaçtı ki canım?
Senin kaç cıkmıştı ki? Dr cumartesi bakalım dediBeni de korkutmuştu doktor ama tekrar yükseldi. Cuma günü bir daha baktır hele. İnşallah yükselir yaa
Rabbim hayırlısını versin dua et canım rabbim ol derse olur zaten.
Rabbim hayırlısını versin dua et canım rabbim ol derse olur zaten.
Evet canım gereksiz diyor transferde bi bayan daha vardı sebepsiz 3..denemesiymis 11embriyom vardı dedi en son pgtye yollamış üç tane ikisi sağlıklı gelmiş Semra hoca hepsini göndermeye gerek yok demiş.ama histeroskpoi yapmamıştı bende düşün tutmazsa dedim ona iki embriyo verdiler 3.deneme diyeaynısını banada söylediler ... negatif görüşme için gittiğimde aslında biz ilk negatifte görüşmüyoruz çünkü zaten baştan size söylenıyor hersey çok ıyı de olsa %50 ihtimal var diye dedi semra hanım... eğer iki denemede negatif olursa o zaman görüşmeye çağırıp pgt yada rahim çizdirme gibi ek yöntemlerı tavsiye ediyoruz.. ben konuşmadan sorularımın cevabını vermış oldu :) ama ben yinede pgt ve rahim çizdirme gereklıyse olsun dedım şu an hiç gerek yok ... sadece kardeşimin sonucunu beklememı tavsiye ettı ona göre belkı embriyolarda genetik inceleme olabılı dedı... yine dosyamı ınceledı gözden kaçan hiçbirsey yok hersey çok iyi görünüyor ... sadece şansızlık dedı... hsg yi inceledı şurda çok ince ip gibi rahim ağzı görüyorum ama tutunmayı kesınlıkle etkılemez olsa olsa normal doğum zor olur dedi bu yüzden histeroskopi olmanız gereksizdi dedi... neyse canım bunları biliyorsun zaten... sen sakın olumsuz düşünme pozitif ol ılk denemede tutacak inş...
eşime test 2 yıl önce zübeyde hanım devlet hastanesinde yapılmıştı. doktor esimden bi test istemedi.Kactane döllendi senin dıger kalanları naptilar ki canım bu arada hic sperm testi verdinizmi başkente aynı gün mu çıkıyor sonuc
cnm ılk denemen mıydı? ne diyecegımı bılemıyorum geçmiş olsun hep derım Rabbim nasip edecekse sağlıklı ve hayırlısını nasip etsın... hayırlısı böyleymiş elden birsey gelmıyor
Anneveoglusu canim 4 embriyom blas durumdalarmis cok mutlu oldummmm. Donduracaklar bugun dordunu. 5. Olanda suan blas konuma gelebilirmis bekliyorlarmis. Onuda dondurmak istiyormusunuz dedi evet dedim. Insallah oda ulasir. Ulasirsa 5 blas im var.
benimde öyle idi canım 12 yumurta toplandı bende hayırlı olur inşallah arkadan gelenlerde yetişir sağlıkla inşallah opuyaHanımlar ben de şimdi ultrasona girdim 11 büyük yumurtam 12 de 10 mm altı yumurtam varmış. Tedavimin 5. Gunu bugün iyi mi sonuçlar
119dan 230a çıktı. Tam iki katı değil diye doktor bana sağlıksız gebeliğe benziyor dedi. Tekrar kan şstedş. Şükür 497 çıktı ama gene de içine sinmedi beyefendinin. Şimdi tekrar gidip kan vereceğimSenin kaç cıkmıştı ki? Dr cumartesi bakalım dedi
canım nasılsın eşine söyledin mi gece nasıl sevinmiştir enişte8idöllenmişdi. 2 transfer edildi diğerleri sizlere ömür
maşallah hemşom hep güzel haberlerini alalım inşallah119dan 230a çıktı. Tam iki katı değil diye doktor bana sağlıksız gebeliğe benziyor dedi. Tekrar kan şstedş. Şükür 497 çıktı ama gene de içine sinmedi beyefendinin. Şimdi tekrar gidip kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?