- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi floransa17
- #5.001
Adige_
buarada takvimin hayırlı uğurlu olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğrudur canım..Iyikide başlamış bak ne güzel sonuç aldın.allah tamamına erdirsin. Ben hep eşimle giriyorum içeri. Banada hem rahim filmi hem histeroskopi sonrası tüpler açık ama bi tarafta hafif yıpranma var dedi iki 3 ay deneyin hemen elimizdeki bütün mermileri kullanmayalım dedi. Tüp bebek en son çare dedi.denemedik demeyin dedi.suan rahim çok temiz dedi .bi kaç ay sonra eğer olmazsa görüşelim dedi.
sagol canım hayırlı olur inşallah ılk 10 hafta önemli biliyosun bakalım kısmet hayırlısıAdige_ buarada takvimin hayırlı uğurlu olsun
Evet canım güzel olacak inşallahsagol canım hayırlı olur inşallah ılk 10 hafta önemli biliyosun bakalım kısmet hayırlısı
sen kaç yıllık evliydin canım.??Iyikide başlamış bak ne güzel sonuç aldın.allah tamamına erdirsin. Ben hep eşimle giriyorum içeri. Banada hem rahim filmi hem histeroskopi sonrası tüpler açık ama bi tarafta hafif yıpranma var dedi iki 3 ay deneyin hemen elimizdeki bütün mermileri kullanmayalım dedi. Tüp bebek en son çare dedi.denemedik demeyin dedi.suan rahim çok temiz dedi .bi kaç ay sonra eğer olmazsa görüşelim dedi.
o zaman biraz daha rahatla canım hadi. onlara ne vakalar geliyor biliyorlardır durumu. sakin ol ve dua et dinlen.Aradim hastaneyi bi problem degil normal dedi eger kanaman kirmizi we sancili olursa direk bizi ara dedi suan hersey yolunda bi sorun yok dediler ya insallah oyledir Allahim kimseye yasatmasin insallah
Canım ben 29 yaşındayım 2 yıl 5 ay oldu canım . 1 yıl korunduk.onun dışında korunmadık.sen kaç yıllık evliydin canım.??
Cok guzel sukur canimAradim hastaneyi bi problem degil normal dedi eger kanaman kirmizi we sancili olursa direk bizi ara dedi suan hersey yolunda bi sorun yok dediler ya insallah oyledir Allahim kimseye yasatmasin insallah
bu iyi bir şey olabilir hemen kötü düşünme canım adet belirtileri ile tutunma belirtileri aynı zaten dua et. elini karnına koy. ya mubdi celle celalühü oku.Bugün trasferimin 6. günü adet ağrısı gibi ağrı var kizlar böyle birşey yaşadınız mi acaba vücudum adet olmaya çalışıyor ilaçlardan dolayi mi olamiyor
o zaman sen yaklaşık 1 yıldır bebek istiyorsun ve tedavi hiç olmadın sorununuzda da yok böyle sana demesi normal canım. bizim durumumuz daha karmaşıktı o nedenle tup dediCanım ben 29 yaşındayım 2 yıl 5 ay oldu canım . 1 yıl korunduk.onun dışında korunmadık.
peki ne kadar süre kendin denmek istiyorsun?Canım ben 29 yaşındayım 2 yıl 5 ay oldu canım . 1 yıl korunduk.onun dışında korunmadık.
Geceden beri zaten duayla ayaktayim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin insallah bidaha olmaz lekelenme her ne kadar sorun degil deselerde insan cok kotu oluyoro zaman biraz daha rahatla canım hadi. onlara ne vakalar geliyor biliyorlardır durumu. sakin ol ve dua et dinlen.
Sukur canim cok sukur Rabbim yasatmasin kimseye insallah bidaha olmaz bi ayin 23 u gelssydi bebegimi gorseydim insallah o zaman belki rahatlardim artik her akindi bi korku oldu iste banaCok guzel sukur canim
inşallah inşallah canımGeceden beri zaten duayla ayaktayim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin insallah bidaha olmaz lekelenme her ne kadar sorun degil deselerde insan cok kotu oluyor
İlk denememdi canım aynen birsey gelmiyor elden, cok sagolcnm ılk denemen mıydı? ne diyecegımı bılemıyorum geçmiş olsun hep derım Rabbim nasip edecekse sağlıklı ve hayırlısını nasip etsın... hayırlısı böyleymiş elden birsey gelmıyor
Bendeki fark cok ama canım seninki tutar inşallah olmuş bence119dan 230a çıktı. Tam iki katı değil diye doktor bana sağlıksız gebeliğe benziyor dedi. Tekrar kan şstedş. Şükür 497 çıktı ama gene de içine sinmedi beyefendinin. Şimdi tekrar gidip kan vereceğim
İlki 60dı simdi 84 canım..canım daha önceki kaçtı ?