- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.921
Canım arada fark olsa neyse de tüp bebekte de normal bebekte de prösedür aynı yine de sen bilirsin :)ya ben kimsenin öğrenmesini istemiyorum başkaları duyar diye korkuyorum ama sağlık sonuçta yanlış birşey yapmaktansa korkuyorum o yüzden canım sağol
Rabbim şifa versin canımSancida yok suan ama peceteye hafif kahverengi akinti geliyor bu geceyi nasil geciririm artik Allah yardimcim olsun Rabbim kimseyi darda birakmasin benide insallah
Etiketin gelmedi cnm sevindim transferin rahat geçmesine inş sonucunda güzel olur sana çok dua ediyorumCANIM seni etiketlemistim belki yapamadım . Semra hoca yaptı transferi rahat geçti çok şükür... otele gelince ağrım oldu biraz .şimdi geçti
Allah yardimcin olsun canim.Dr temizlen ara dedi o hafta miyon alınacak canim
Hakkindan hayirlisi kuzucum insallah allahim tez vakitte seninde yuzunu guldursunİnşallah canım hayırlısı olsun bende transferden sonraki ultrason resmine bakıp duruyordum için bir hos oluyordu
Hayirli olsun canimben 12.gunde yumurta toplamamı yaptım ilk tüp bebek denemem 37 yaşındayım yarın kaçının olgun çıkacagı ve dollendiği ile ilgili bilgi verecekler umarım.
CANIm transfer rahattı hiç bir şey hissetmedim.ekrandan bebek mercimek gibi gözüküyordu otele geldim ağrılarım oldu geçti şimdi iyiyim çok şükür :)tatlım hadi geçmiş olsun aldı geldin bebeğini allah'ın izniyle.
nasılsın şimdi? nasıl geçti transfer anlatsana biraz :)
Doktoru ara iğne vurulursun belkiKizlar
Lekem olmus hic birseyim yoktu dus aldim fitilimi alacaktim bi baktim ic camasirimda kahwerengi lekenlenme olmus fitili koydugum aparatada bulasmisti silindim kahwerengiden sariya donmus gibiydi Allahim odum koptu tum herseyim allak bullak oldu korkmaliyim napayim bilemedim ya
Allah razı olsun canım. Inşallah tutar canım . Duaların çok değerli sağol canımEtiketin gelmedi cnm sevindim transferin rahat geçmesine inş sonucunda güzel olur sana çok dua ediyorum
Bugün kaçıncı günün dur bir hele belki yerleşme lekesidir.Kizlar
Lekem olmus hic birseyim yoktu dus aldim fitilimi alacaktim bi baktim ic camasirimda kahwerengi lekenlenme olmus fitili koydugum aparatada bulasmisti silindim kahwerengiden sariya donmus gibiydi Allahim odum koptu tum herseyim allak bullak oldu korkmaliyim napayim bilemedim ya
Ben ilk 5 gün sabah 2 tane içtim 5 gün sabah 2 akşam 1 içicem daha sonrada sabah 2 akşam 2 içicem@Adige_ canım ya estrofem yarından itibaren günde üç tane yazıyor bu listede , ama ilaç yuvarlak ve günlük içilen gün ismi yazan bi ilaç , yanlışlık yok değil mi ya çok garip , günde üçtane içmek tuhafıma gitti , bugün de gece 12 de içecekmişim
embriyon hakkında ne dedıler semra hanım ne dedı? resmini verdiler mi ?Allah razı olsun canım. Inşallah tutar canım . Duaların çok değerli sağol canım
bana çok aşırı saatli bir liste verdiler de estrofem e şaşırıdm dün akşam listeye bakınca, hani orda günler yazıyor ya, yani üç günü bir günd eiçmiş oluyorumBen ilk 5 gün sabah 2 tane içtim 5 gün sabah 2 akşam 1 içicem daha sonrada sabah 2 akşam 2 içicem
bana saat vermediler sabah akşam iç dediler
CANIM Semra hanım kafanı takma rahat ol dedi ben birkaç soru sordum embriyon iyi dedi 5aa kalitesi ama seninki de öyleydi o yüzden korkuyorum yine de. Embriyolog birinci kalite dedi ama bu kesin tutacak demek anlamına gelmez dedi . Yüzde 50/55 şans var dedi .embriyon hakkında ne dedıler semra hanım ne dedı? resmini verdiler mi ?
Canım gittin mi sabah doktoruna. Bana kahverengi lekelenme olabilir, pembe ve kırmızı olurda bizi muhakkak ara demişti hemşire. İnşallah iyidir bebeğin canım benimKizlar
İlki kaçtı ki canım?Kızlar 2. Gün değerim 84 cıktıdr büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi. Buraya kadarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?