- Konu Sahibi floransa17
- #4.941
aynısını banada söylediler ... negatif görüşme için gittiğimde aslında biz ilk negatifte görüşmüyoruz çünkü zaten baştan size söylenıyor hersey çok ıyı de olsa %50 ihtimal var diye dedi semra hanım... eğer iki denemede negatif olursa o zaman görüşmeye çağırıp pgt yada rahim çizdirme gibi ek yöntemlerı tavsiye ediyoruz.. ben konuşmadan sorularımın cevabını vermış oldu :) ama ben yinede pgt ve rahim çizdirme gereklıyse olsun dedım şu an hiç gerek yok ... sadece kardeşimin sonucunu beklememı tavsiye ettı ona göre belkı embriyolarda genetik inceleme olabılı dedı... yine dosyamı ınceledı gözden kaçan hiçbirsey yok hersey çok iyi görünüyor ... sadece şansızlık dedı... hsg yi inceledı şurda çok ince ip gibi rahim ağzı görüyorum ama tutunmayı kesınlıkle etkılemez olsa olsa normal doğum zor olur dedi bu yüzden histeroskopi olmanız gereksizdi dedi... neyse canım bunları biliyorsun zaten... sen sakın olumsuz düşünme pozitif ol ılk denemede tutacak inş...CANIM Semra hanım kafanı takma rahat ol dedi ben birkaç soru sordum embriyon iyi dedi 5aa kalitesi ama seninki de öyleydi o yüzden korkuyorum yine de. Embriyolog birinci kalite dedi ama bu kesin tutacak demek anlamına gelmez dedi . Yüzde 50/55 şans var dedi .