• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Adige_ Adige_ canım ya estrofem yarından itibaren günde üç tane yazıyor bu listede , ama ilaç yuvarlak ve günlük içilen gün ismi yazan bi ilaç , yanlışlık yok değil mi ya çok garip , günde üçtane içmek tuhafıma gitti , bugün de gece 12 de içecekmişim
Ben günde 4 taneyle basldim 2 sabah 2 aksam canm dr oyle uygun gorms demkk

Canım pazartesi 497 idi hcg. Çarşamba tekrarla dedi sadece. Ama hcg 1500 olduğunda kese görünür demişti. Seni çağırması lazım sanki kese için. 10 gün uzun geldi bana
Bilmiyorum valla. Yoğun olduğundan mı öyle verdi anlamadım. Estrofemi de kes dedi onu kesmeye de korkuyorum ya bişey olursa diye.19 gün kullanmış oldum toplam. O zaman ben bu hafta sonu kendi doktoruma gidiyim, 10 gün sonra da tüp doktoruma gidiyim. En mantıklısı bu gibi.

Adige_ Adige_ canım ya estrofem yarından itibaren günde üç tane yazıyor bu listede , ama ilaç yuvarlak ve günlük içilen gün ismi yazan bi ilaç , yanlışlık yok değil mi ya çok garip , günde üçtane içmek tuhafıma gitti , bugün de gece 12 de içecekmişim
Evet canım o günde 3 kez denilen saatlerde iç mutlaka

Bilmiyorum valla. Yoğun olduğundan mı öyle verdi anlamadım. Estrofemi de kes dedi onu kesmeye de korkuyorum ya bişey olursa diye.19 gün kullanmış oldum toplam. O zaman ben bu hafta sonu kendi doktoruma gidiyim, 10 gün sonra da tüp doktoruma gidiyim. En mantıklısı bu gibi.
Estrofem verilmedi bana hiç, progestan jele devam ediyorum. Bence de kendi doktoruna bi git önceden

Canim geçenlerde sağlık ocağı aradı beni gebelik var mı diye bende 15 güne kadar bebeğimi almaya gidicem tüp bebek yapıyoruz dedim iyi dilerde bulunup gebelik olursa bu numaradan haber et tüp bebek diye kaydını yapalım gelmene gerek yok istirahatine bak biz daha sonra ne zaman gelecegini soyleyecez dedi teşekkür edip kapattım
Öyle yani :)
Sen doktorun hesapladigi gebelik takvimini de goturursun ona göre onlar da bişey der herhalde ben öyle yapcam

Tamam canım tesekkur ederim

Canım gerek yok söylemene tüp bebek ile normal bebek arasında hafta farkı olmuyor canım .Son adet tarihi baz alınıyor .Ilerde öne bile geçiyor gelişimi .Ben kayıt yaptım söylemedim zaten belirli haftada iğne vurulacak sağlık ocağının yaptığı başka bir şey yok

ya ben kimsenin öğrenmesini istemiyorum başkaları duyar diye korkuyorum ama sağlık sonuçta yanlış birşey yapmaktansa korkuyorum o yüzden canım sağol

canım senin gebeliğin sgk ya tüp bebek diye düşüyor birde kullandığın ilaçları sana sorar zaten aile hekimi clexan her gebeye verilmiyor ayrıca gebeliğin yirminci haftası galiba tetanoz aşın olacak üç doz haftasında yapılması için bilgilerini sağlam takip etmeleri gerekiyor

bizim sigortasız klinik ama yinede öyle düşüyor mu.yada sağlık ocağına bildirince mi öyle geciyorlar.mesela şöyle bir durum var benim ablam normal gebe kaldı doktorun söylediği ile sağlık odağının ki tutmadı sağlık odağına gore ablam 2 hafta önceydi kan değerine gore tetenozu onların çağırdığı haftaya gore değil kendi doktorunun haftasına göre gitmişti.biraz karışık bu isler galiba

Artık pek bakmıyorum canım çünkü beni terkettiler Allah daha büyük halleriyle görmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkese

canım çok çok özür dilerim yemin olsunki bilerek demedim o kadar çok kişi ile yazısında kimin negatif kimin pozitif bazen karışıyor.Çok özür dilerim seni üzmek istemezdim çok üzüldüm yaaa afedersin:KK61::KK61:

Artık pek bakmıyorum canım çünkü beni terkettiler Allah daha büyük halleriyle görmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkese

hayatımda hic bu kadar kötü olmamıştım eğer benim yüzünden uzulduysen hakkini helal et ben bakıyorum diye okumuşum çok üzüldüm vallahi bütün içtenliğimle dua ediyorum rabbim sana ve burada herkese hayırlısı ile nasib etsin insallah

Back