- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.901
Benim kilom da o civar. Doktor amh'ın düşük çıkması kilodan, zayıflarsan yükselir dedi meselaaBende gonalf 300 kullandim ilk tedavimdi.. bende 80 kiloyum..kilom yüzünden verdigini anlamamıştim :)) reservim az ve 2 yumurtam vardi
Belki ondan yuksek doz kullandim
Rune sana ne zamana randevu verdi doktor?Benim kilom da o civar. Doktor amh'ın düşük çıkması kilodan, zayıflarsan yükselir dedi meselaa
Canım pazartesi 497 idi hcg. Çarşamba tekrarla dedi sadece. Ama hcg 1500 olduğunda kese görünür demişti. Seni çağırması lazım sanki kese için. 10 gün uzun geldi banaRune sana ne zamana randevu verdi doktor?
Dr temizlen ara dedi o hafta miyon alınacak canimTamam canim yazarim. Adetin gelecek diye gergin keyifsizsindir. Dr a ne zaman gideceksin simdi. miyommuydu sende ne yapacaklar once. Ve ne zaman yapacaklat
Ben günde 4 taneyle basldim 2 sabah 2 aksam canm dr oyle uygun gorms demkkAdige_ canım ya estrofem yarından itibaren günde üç tane yazıyor bu listede , ama ilaç yuvarlak ve günlük içilen gün ismi yazan bi ilaç , yanlışlık yok değil mi ya çok garip , günde üçtane içmek tuhafıma gitti , bugün de gece 12 de içecekmişim
Bilmiyorum valla. Yoğun olduğundan mı öyle verdi anlamadım. Estrofemi de kes dedi onu kesmeye de korkuyorum ya bişey olursa diye.19 gün kullanmış oldum toplam. O zaman ben bu hafta sonu kendi doktoruma gidiyim, 10 gün sonra da tüp doktoruma gidiyim. En mantıklısı bu gibi.Canım pazartesi 497 idi hcg. Çarşamba tekrarla dedi sadece. Ama hcg 1500 olduğunda kese görünür demişti. Seni çağırması lazım sanki kese için. 10 gün uzun geldi bana
Herşey bir sebep kızlar tabiki yedigimize ictigimize dikkat etmemiz lazım Allah hepimize nasip etsinCanim kimi iyi değil dedi kimi iyi dedi.
Benim doktorum ye demişti
İlk transferde yedim negatif
İkinci deneme de yedim ama abartmadan
Pozitif
Evet canım o günde 3 kez denilen saatlerde iç mutlakaAdige_ canım ya estrofem yarından itibaren günde üç tane yazıyor bu listede , ama ilaç yuvarlak ve günlük içilen gün ismi yazan bi ilaç , yanlışlık yok değil mi ya çok garip , günde üçtane içmek tuhafıma gitti , bugün de gece 12 de içecekmişim
İnşallah canım hayırlısı olsun bende transferden sonraki ultrason resmine bakıp duruyordum için bir hos oluyorduKizlar embriyo resimlerimi yolladi hastane icim bi hos oldu. Insallah tutunur bende kuzularim
Estrofem verilmedi bana hiç, progestan jele devam ediyorum. Bence de kendi doktoruna bi git öncedenBilmiyorum valla. Yoğun olduğundan mı öyle verdi anlamadım. Estrofemi de kes dedi onu kesmeye de korkuyorum ya bişey olursa diye.19 gün kullanmış oldum toplam. O zaman ben bu hafta sonu kendi doktoruma gidiyim, 10 gün sonra da tüp doktoruma gidiyim. En mantıklısı bu gibi.
Canim geçenlerde sağlık ocağı aradı beni gebelik var mı diye bende 15 güne kadar bebeğimi almaya gidicem tüp bebek yapıyoruz dedim iyi dilerde bulunup gebelik olursa bu numaradan haber et tüp bebek diye kaydını yapalım gelmene gerek yok istirahatine bak biz daha sonra ne zaman gelecegini soyleyecez dedi teşekkür edip kapattım
Öyle yani :)
Sen doktorun hesapladigi gebelik takvimini de goturursun ona göre onlar da bişey der herhalde ben öyle yapcam
Canım gerek yok söylemene tüp bebek ile normal bebek arasında hafta farkı olmuyor canım .Son adet tarihi baz alınıyor .Ilerde öne bile geçiyor gelişimi .Ben kayıt yaptım söylemedim zaten belirli haftada iğne vurulacak sağlık ocağının yaptığı başka bir şey yok
Sağol canım
Sok şok şok
Sok marketing reklamları aklıma geldi
canım senin gebeliğin sgk ya tüp bebek diye düşüyor birde kullandığın ilaçları sana sorar zaten aile hekimi clexan her gebeye verilmiyor ayrıca gebeliğin yirminci haftası galiba tetanoz aşın olacak üç doz haftasında yapılması için bilgilerini sağlam takip etmeleri gerekiyor
jinemed bursa diye geçiyor canım benimki başka da yok galiba bursadaZeyneptanemm jinemed ama Şubesi̇ varsa hangisinde bilmiyorum ona soralim istersen
İnşallah canım hayırlısı olsun bende transferden sonraki ultrason resmine bakıp duruyordum için bir hos oluyordu
Artık pek bakmıyorum canım çünkü beni terkettiler Allah daha büyük halleriyle görmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkesebize vermediler bilmiyordum bile bak istemeyide unuttum geçen kanda.ne güzel bakıyorsunuz çok güzel birşeydir ya
Artık pek bakmıyorum canım çünkü beni terkettiler Allah daha büyük halleriyle görmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkese
Artık pek bakmıyorum canım çünkü beni terkettiler Allah daha büyük halleriyle görmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?