2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bende gonalf 300 kullandim ilk tedavimdi.. bende 80 kiloyum..kilom yüzünden verdigini anlamamıştim :)) reservim az ve 2 yumurtam vardi
Belki ondan yuksek doz kullandim
Benim kilom da o civar. Doktor amh'ın düşük çıkması kilodan, zayıflarsan yükselir dedi meselaa

Ben günde 4 taneyle basldim 2 sabah 2 aksam canm dr oyle uygun gorms demkk

Canım pazartesi 497 idi hcg. Çarşamba tekrarla dedi sadece. Ama hcg 1500 olduğunda kese görünür demişti. Seni çağırması lazım sanki kese için. 10 gün uzun geldi bana
Bilmiyorum valla. Yoğun olduğundan mı öyle verdi anlamadım. Estrofemi de kes dedi onu kesmeye de korkuyorum ya bişey olursa diye.19 gün kullanmış oldum toplam. O zaman ben bu hafta sonu kendi doktoruma gidiyim, 10 gün sonra da tüp doktoruma gidiyim. En mantıklısı bu gibi.

Evet canım o günde 3 kez denilen saatlerde iç mutlaka

Estrofem verilmedi bana hiç, progestan jele devam ediyorum. Bence de kendi doktoruna bi git önceden

Tamam canım tesekkur ederim

ya ben kimsenin öğrenmesini istemiyorum başkaları duyar diye korkuyorum ama sağlık sonuçta yanlış birşey yapmaktansa korkuyorum o yüzden canım sağol

bizim sigortasız klinik ama yinede öyle düşüyor mu.yada sağlık ocağına bildirince mi öyle geciyorlar.mesela şöyle bir durum var benim ablam normal gebe kaldı doktorun söylediği ile sağlık odağının ki tutmadı sağlık odağına gore ablam 2 hafta önceydi kan değerine gore tetenozu onların çağırdığı haftaya gore değil kendi doktorunun haftasına göre gitmişti.biraz karışık bu isler galiba

Artık pek bakmıyorum canım çünkü beni terkettiler Allah daha büyük halleriyle görmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkese

canım çok çok özür dilerim yemin olsunki bilerek demedim o kadar çok kişi ile yazısında kimin negatif kimin pozitif bazen karışıyor.Çok özür dilerim seni üzmek istemezdim çok üzüldüm yaaa afedersin

Artık pek bakmıyorum canım çünkü beni terkettiler Allah daha büyük halleriyle görmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkese

hayatımda hic bu kadar kötü olmamıştım eğer benim yüzünden uzulduysen hakkini helal et ben bakıyorum diye okumuşum çok üzüldüm vallahi bütün içtenliğimle dua ediyorum rabbim sana ve burada herkese hayırlısı ile nasib etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…