2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar benım 7 yaşında bır oğlum var ptesı okulda başlıyor nasıl olucak bılmıyorum okula bırakıp gelmemde bi sıkıntı olmaz inş dimi

Yumurtaları ben bile girebiliyor dum ekranda doktorun nasıl göremedi ki ama ilk başları ise bilemem benim son kontrol de belli oluyordu seninle ilerleyen günlerde gözle görülür şekilde olur

Arkadaşlar gebelik sonucunu alan arkadaslar ne kadar çabuk sonuca geliyorlar yada tedavileri mi kısa sürüyor ? Burasi eylül de tüp bebeğe başlayanlar topiği değil mi ? Yada gecen ay tedavi oldular burada sonuç biliyor da olabilir ler oda olabilir ama yinede sonuç alanlara sorum şu tedavi ile sonuç toplam ne kadar sürdü kızlar ?

Yumurtaları ben bile girebiliyor dum ekranda doktorun nasıl göremedi ki ama ilk başları ise bilemem benim son kontrol de belli oluyordu seninle ilerleyen günlerde gözle görülür şekilde olur

canım dün 5. günümdeydim usg çekilirken ben bile gördüm doktor ölçtü hatta bazılarını ama kimi büyük kimi küçüktü , bazıları gelişmeyebilir dedi sanırım ondan net sayı söylemedi 5. gün için net söylemek erken sanırım

Tabiki erken şimdi net 5 dese mesela 2 gun sonra 5 daha olgun hale gelebilir yani son güne kadar beklemesi daha dogru insalalh hayrlisi olur cnm

Cnm ben temmuzda basladim tedavi surecine. Haziran, Temmuz, ağustos, eylul gruplarini takip ettim . Ohss nedeniyle taze transfer olmadi. Hepsi donduruldu. 8 eylulde oldu transferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…