2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar bu çizelgeyi verdiler transfer sonrası. Bu choriomon bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi. Bunu daha önce kullanan var mı? 5000 ünitelik ilaçtan 35 ünite mi çekecez. İnsülin iğnesinde yazıyo mu bu üniteler

430 canım ben yarın yine gideceğim 3 adet yumurtam var sadece belki pazartesi opu olur
475 de benim çıktı canım. Sen benden önce olursun . Benim büyümekte olanlar var ya. Pazartesi kontrol var benim de. İnşaat hayırlısı ile güzel olur sonuc

Kizlar slm bende listeye haftaya girerim sanirim henuz dr gitmedim ama ben tup bebek yaptirmak istiyom bu ay. Benim yasim 29 ve bundan once 1ay klomen 2kerede asilama yapildi ama negatif sayet olursa ilk kez tup bebek olcak benim sorunum yok ama esimde morfoloji sorunu var mikrocip olmasini istiyodum ama malesef yaptiracagim yerde mikrocip yokmus sansim ne kadar olur onuda bilmiyom aklimda cok soru var aslinda daha once yaptiran arkadaslar biraz bahsedebilir mi

Bizimde morfoliji sorunu var ve bizim içinde mikroçip uygun değil dediler mikroçip için sperm sayısı belli bir sayının üzerinde 20 milyon olması lazım diye hatırlıyorum. Bizim için imsi yöntemi uygundu 13 adet 5.gün embriyom 3 tane de 3.gün emriyom var çarşamba günü 2 tane 5.gün transfer olucak bence sende düşünme direk başlayın sistem çok ilerledi bu şekilde bebek sahibi olanların sayısı gittikçe artıyor . Doğru Doktor önemli birde Allah nasip ederse tabiki hepimiz için hayrlisi olsun .

İmsi nasil bisey peki bizede mikrocip demislerdi ama yaptirmak istedigim yerde yokmus bugun ogrendim tlf ile ama bizim diger degerlerimiz gayet yuksek demislerdi yalniz benden kac yumurta alabilecekler onu bile bilmiyom asilamada hep iki uc falan olmustu yumurta sayisi gonal f 300 ile 50 ml vururak bu yumurta sayisi olusmustu

Merhabalarrr umarım herşey yolunda gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun cnm. Tüplerindeki sorun neydi merak ettim.. bende de var sorun

Benim dış gebelikten dolayı sol tüpüm bağlandı ve sağ tüpüm de çok az geçiş var. Olursa gene dış gebelik olur dediler. Sizin sorun ne?

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin bende ptesı transfer olucak dondurulmus 5.gun benımde 2 tane kalp durması var 7 yaşında bır oğlum var rabbim hakkımızda hayırlısını nasıp Etsin inş
Benim transferim hafta sonu olacak sanırım. salı günü kontrole gidicem o zaman belli olacak transfer günüm. Siz benden önce olacaksınız

Yumurta yaş ve rezerv le alakali bir durum hem benim toplam 15 oldu da ne oldu ilki negatıf oldu önemli olan çok yumurta olmasi değil 2 tane olsun çok iyi olsun hem aşılama ile tüp bebek yumurta uyarmasi farklı dir daha çok uğraş oluyor tüp bebekte.. 2 sene oldi benim ben hiç aşılama düşünmedim direk tüp bebek dedik hayrlisi ..

Aynrn hayirlisi nese o olsun rabbim tez vakitte herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ikiz ikiz ins

Şu mikrocipi bende merak ediyorum.deneyen sonuç alan öneren varmı ??? Doktor bize bilgi verip tavsiye ederim dedi ama yinede kafam karışık

Kızlar benimde rahim çok fazla incelmiş bu şekilde transfer yapamam dedi dr. İnşAllah iptal olmaz işler uzamaz.
Bilginiz varmı acaba rahim incelmesiyle alakalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…