2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Eger morfoloji sorununuz ya da hiz da sorunu varsa bence hic dusunme mikrocip daha iyi cunku mikrocip yonteminde en iyi sperm seciliyo ve yumurtaya kendileri enjekte ediyolar ama tup bebekte yumurta ve sperm kendi dollenecek diye bekliyolar cok arastirdim ama henuz yapmaya baslamadim

Gunaydin kizlar bir sorum vardi
Yerlestirme yapildigi gun ve sonrası çalışan arkadaslardan ise devam eden oldu mu? Yoksa evde dinlendiniz mi?

Bende ne yapacağımı bilmiyorum . Perşembe ya da cumartesi transfer var . Ogretmenim okulun ilk haftası bu şekilde gidiyor . İkinci hafta da gitsin istemiyorum . 3 günlük bir dinlenme yeter inşallah .

Benim dış gebelikten dolayı sol tüpüm bağlandı ve sağ tüpüm de çok az geçiş var. Olursa gene dış gebelik olur dediler. Sizin sorun ne?

Benim transferim hafta sonu olacak sanırım. salı günü kontrole gidicem o zaman belli olacak transfer günüm. Siz benden önce olacaksınız
Benimde hag rahim filminde 2 tüpümde tıklı cıktı ameliyat oldum

kızlar tedavide 6. günüm bugün... dün kontrolüm vardı kaç tane yumurta oluşmuş diye sordum şimdiden onu söyleyemeyiz kimisi büyür kimisi büyümez dedi..burdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar net sayı vermiş sizin doktorlar nasıl söylüyor da benim ki bişey demiyor anlayamadım..

kızlar tedavide 6. günüm bugün... dün kontrolüm vardı kaç tane yumurta oluşmuş diye sordum şimdiden onu söyleyemeyiz kimisi büyür kimisi büyümez dedi..burdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar net sayı vermiş sizin doktorlar nasıl söylüyor da benim ki bişey demiyor anlayamadım..

Canım net sayı söylenemez galiba. Ben doktor boyutlarını ölçerken kendim sayıyordum. Ama bu saydığım kadar yumurta var denemez .. nasıl oluyorsa bazılarının içi boş cikabiliyormus. Her şey yumurta toplamada daha net olacak

anladım canım. bana da doktorumun dediği mantıklı geldi aslında usg sırasında ben bile fark ettim kimi küçük kimi büyük belki ilaca tepki vermicek küçük olanlar .. dediğin gibi her şey opu belli olur. bu arada kızlar bende bugün hafif akıntı başladı ilaçlardan mıdır sizce

Kızlar ptesı transferım var çok streslı ve heyecanlıyım Protestan tabletde öyle bi uyuşukluk yaptıkı yatakdan kAlkamıyorum

X