- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
-
- Konu Sahibi floransa17
Süper o zamanTam soyleMedi doktor. Ama 7 10 araşi var heralde canum
Gunaydin kizlar bir sorum vardi
Yerlestirme yapildigi gun ve sonrası çalışan arkadaslardan ise devam eden oldu mu? Yoksa evde dinlendiniz mi?
Benimde hag rahim filminde 2 tüpümde tıklı cıktı ameliyat oldumBenim dış gebelikten dolayı sol tüpüm bağlandı ve sağ tüpüm de çok az geçiş var. Olursa gene dış gebelik olur dediler. Sizin sorun ne?
Benim transferim hafta sonu olacak sanırım. salı günü kontrole gidicem o zaman belli olacak transfer günüm. Siz benden önce olacaksınız
ben rakamlardan pek anlamıyorum ama doktor yorumumuza göre beklesek kendiliğinden de olabilecek değerlerimiz varmış ...fakat biz 3senedir zaten bekliyoruz.büyük ihtimalle o şekilde olacak teşekkür ederim
3 tane yumurtam ile pazartesi opu olacağım kızlar dua edin bana lütfen hayırlı sonuçlar alayım
kızlar tedavide 6. günüm bugün... dün kontrolüm vardı kaç tane yumurta oluşmuş diye sordum şimdiden onu söyleyemeyiz kimisi büyür kimisi büyümez dedi..burdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar net sayı vermiş sizin doktorlar nasıl söylüyor da benim ki bişey demiyor anlayamadım..
Hadi hayırlısı olsun canım. Allah yardimci n olsun.3 tane yumurtam ile pazartesi opu olacağım kızlar dua edin bana lütfen hayırlı sonuçlar alayım
Kaçta opu...3 tane yumurtam ile pazartesi opu olacağım kızlar dua edin bana lütfen hayırlı sonuçlar alayım
tebrikler canım sayfamızda pozitifler çıkmaya başladı bile darısı bize inş.Kizlar sonuc pozitif.