- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
-
- Konu Sahibi floransa17
İğne verseydi keskeKızlar ptesı transferım var çok streslı ve heyecanlıyım Protestan tabletde öyle bi uyuşukluk yaptıkı yatakdan kAlkamıyorum
Kim dedi canım düşük diye . Doktor mu. BenCe umutsuz olmamalısin. 1 yumurtası olup o bir yumurta ile hamile kalanı gördün o doktorun yanında ben.Sağol canım da şansım çok düşük pek umudum yok gibi
İğne verseydi keske
Aaaa süper . Gözün Aydin olsun . Çok güzel haber
Opu sonrası için bana da progestan iğne, folbiol ,coraspin ve vajinal jel verdi. Vajinal jel kullanan var mı daha önce kullanımı kolay mı ?
Doktor demedi ama 30-40 yumurtası çıkanlar var ben o yüzden dedim moralim bozulmadı değilKim dedi canım düşük diye . Doktor mu. BenCe umutsuz olmamalısin. 1 yumurtası olup o bir yumurta ile hamile kalanı gördün o doktorun yanında ben.
Çok yumurta çıkmasi da riskli . Ohss diye bi durum olma ihtimali çok yüksek. O da zor bi durum.Doktor demedi ama 30-40 yumurtası çıkanlar var ben o yüzden dedim moralim bozulmadı değil
Amin. Hayirlisiyla. Sağlıkla inşallahTesekkur ederim cnm. Senin de guzel haberlerin olsun ins
Ptesı soylıcem kafamı kaldıramıyorum ya 7 yaşındada oğlum var okulu başlıyo ayaklanmam lazımİğne verseydi keske
kardelen384 progestan iğne kalçadan sanırım . Opu sonrası anlatacaklar da ilaçları .
Benimde 3+2 beş yumurtayla pazartesi opu ...hakkımızda hayırlısı inşallah kolay ve sorunsuz geçer3 tane yumurtam ile pazartesi opu olacağım kızlar dua edin bana lütfen hayırlı sonuçlar alayım
Ameliyatla açıldılar mı peki? Ben de laparoskopi olmuştum ama açılma falan olmadıBenimde hag rahim filminde 2 tüpümde tıklı cıktı ameliyat oldum
Ohss ile alakali değil hepsi. benim 31 yumurta toplandı yarısı boş çıktı 13 tane 5.gün 3.tane de 6gün embriyo vardı . Ilk transfer negatif oldu çarşamba günü 2.transfer olucak birbirimize bolbol dua edelim insalahÇok yumurta çıkmasi da riskli . Ohss diye bi durum olma ihtimali çok yüksek. O da zor bi durum.
Ohss ile alakali değil hepsi. benim 31 yumurta toplandı yarısı boş çıktı 13 tane 5.gün 3.tane de 6gün embriyo vardı . Ilk transfer negatif oldu çarşamba günü 2.transfer olucak birbirimize bolbol dua edelim insalah