- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
-
- Konu Sahibi floransa17
Kizlar clmara fort karina yapistirilan bantlardan kullanan var mi
Dun yapistirdim bugun dalga dalga icinde hava kabrciklari var
Duş alinca da bayabi açıldı
4 günde bir yenileyin yaziyor
Sizce yenileyeyimmi acildigi icin( 2. Gundeyim)
Benim 1 tanesi açıldı 1 tanesi açılamadıAmeliyatla açıldılar mı peki? Ben de laparoskopi olmuştum ama açılma falan olmadı
Istersen 1 sonra ki adet te bile deneyebilirsiniz eğer dondurulmuş varsa. Ama ben baya araştırma yaptım genetik testi ve kan pihtilasma testi yaptım bu nu devlette yaptığım için 2 ay sordu sonuç almam. Çok şükür temiz çıktı daha sonra histereskopi yaptım buda rahim içine bakılıyor polim miyom perde varmı diye oda temiz çıktı cok şükür ama üzerinden 1 adet geçmesi gerekiyor onunla birlikte 3 ay ara vermiş oldum ama en azından kafamizda soru işareti kalmadi.İlk transfer negatif ciktiktan ne kadar süre sonra ikinciyi deniyorsunuz
Öncelikle hayırli olsun ama yaşınız tutuyormus neden 2 embriyo istemedin iz illa ikiz olcak diye degil sansınız artmis olurdu ?Merhaba kızlar benim 3.cü denemem doktorum mustafa bahçeci 3 emriyom sağlıklı kaldı onlarda genetikten sağlıklı geldi cd56 testim ve era testim iyi çıktı 14 eylülde saat 18 de transferim yapıldı 5.gün 5bb dedikleri tek embriyo verildi diğer 2 si donduruldu bu gün 2 günüm yaşım 37 heyecan dorukta kasık ağrım var ve yürüdükçe artan bel ağrım iğneler çok ağrıtıyor bu arada
Merhaba arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederimA anneveoglusu canım gittin mi doktora?
Canim şaşkınım demekki her hastane farklı calisiyo benim ilk transfer hazırlığımda bant olayım vardı bacaktan yapıyodum 2 gun de bir yaptığım için bant varken duşa girmemistim degistirdiğim zaman yaptım . Bu sefer doktorumu değiştirdigim için farklı uygulama yaptık bant yerine estrofem kullanıyorum ..Kizlar clmara fort karina yapistirilan bantlardan kullanan var mi
Dun yapistirdim bugun dalga dalga icinde hava kabrciklari var
Duş alinca da bayabi açıldı
4 günde bir yenileyin yaziyor
Sizce yenileyeyimmi acildigi icin( 2. Gundeyim)
Kizlar sonuc pozitif.
Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ptesı transferım var çok streslı ve heyecanlıyım Protestan tabletde öyle bi uyuşukluk yaptıkı yatakdan kAlkamıyorum
Kötü denk gelmiş aile fertleri yokmu çevrenizde size yardımcı olabilecekKızlar benım 7 yaşında bır oğlum var ptesı okulda başlıyor nasıl olucak bılmıyorum okula bırakıp gelmemde bi sıkıntı olmaz inş dimi
Ben kullandım aşılama sırasında Akşamları yatmadan önce vajinal jel kullandım geri akmasın diye Arkasından da uyudum ben kullanımında bir sorun yaşamadım İnşallah sen de yaşamazsınOpu sonrası için bana da progestan iğne, folbiol ,coraspin ve vajinal jel verdi. Vajinal jel kullanan var mı daha önce kullanımı kolay mı ?
Çok güzel geçer inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruzBenimde 3+2 beş yumurtayla pazartesi opu ...hakkımızda hayırlısı inşallah kolay ve sorunsuz geçer
Hayırlı olsun canım bende bugün başladimMerhaba
Yas 28
Evlilik yılı 7
1 başarısız asilama yaşadım (pkoluyum)
Muayene yeri prof.dr süha sonmez
Pazartesi tup bebek tedavisine basliyoruz
Hadi insallaaaah
merhaba. ben de 11 eylülde transfer oldum. 3.denemem ancak transfer aşamasına 2 kez gelebildik. gelecek çarşamba kan testi yapılacak. antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. 41 yaşındayım
floransa17 beni de ekleyebilirsin listeye :)
Heyecanlı döneme girmişsin. Biraz yürüyüş yapsan cikarmana yardımı olur canımDün transferim olmuştu.Acayip gazım var ya. Wcde de çok kalmak istemiyorum. Napacam bilemiom
Merhaba kızlar benim 3.cü denemem doktorum mustafa bahçeci 3 emriyom sağlıklı kaldı onlarda genetikten sağlıklı geldi cd56 testim ve era testim iyi çıktı 14 eylülde saat 18 de transferim yapıldı 5.gün 5bb dedikleri tek embriyo verildi diğer 2 si donduruldu bu gün 2 günüm yaşım 37 heyecan dorukta kasık ağrım var ve yürüdükçe artan bel ağrım iğneler çok ağrıtıyor bu arada
Seninde hayirli olsun heyecanli misin bende ufaktan başladiHayırlı olsun canım bende bugün başladim
Gunaydin kizlar bir sorum vardi
Yerlestirme yapildigi gun ve sonrası çalışan arkadaslardan ise devam eden oldu mu? Yoksa evde dinlendiniz mi?
Başladı hemde nasıl perşembe gününü iple çekiyorum iğneler nasıl etkileyecek yumurtalari merak ediyorumSeninde hayirli olsun heyecanli misin bende ufaktan başladi
Heyecanlı olmamak mümkün değil ki inşallah hayirlisiyla sağlıkla alırsınız kucaginizaKızlar ptesı transferım var çok streslı ve heyecanlıyım Protestan tabletde öyle bi uyuşukluk yaptıkı yatakdan kAlkamıyorum