2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar clmara fort karina yapistirilan bantlardan kullanan var mi
Dun yapistirdim bugun dalga dalga icinde hava kabrciklari var
Duş alinca da bayabi açıldı
4 günde bir yenileyin yaziyor
Sizce yenileyeyimmi acildigi icin( 2. Gundeyim)

Ben kullaniyorum ama kalcamdalar. Dus aldim bir sey olmadi. Yapistirirken hava kalmamasi lazim. Acildiysa yenile bence

Merhaba kızlar benim 3.cü denemem doktorum mustafa bahçeci 3 emriyom sağlıklı kaldı onlarda genetikten sağlıklı geldi cd56 testim ve era testim iyi çıktı 14 eylülde saat 18 de transferim yapıldı 5.gün 5bb dedikleri tek embriyo verildi diğer 2 si donduruldu bu gün 2 günüm yaşım 37 heyecan dorukta kasık ağrım var ve yürüdükçe artan bel ağrım iğneler çok ağrıtıyor bu arada

İlk transfer negatif ciktiktan ne kadar süre sonra ikinciyi deniyorsunuz
Istersen 1 sonra ki adet te bile deneyebilirsiniz eğer dondurulmuş varsa. Ama ben baya araştırma yaptım genetik testi ve kan pihtilasma testi yaptım bu nu devlette yaptığım için 2 ay sordu sonuç almam. Çok şükür temiz çıktı daha sonra histereskopi yaptım buda rahim içine bakılıyor polim miyom perde varmı diye oda temiz çıktı cok şükür ama üzerinden 1 adet geçmesi gerekiyor onunla birlikte 3 ay ara vermiş oldum ama en azından kafamizda soru işareti kalmadi.

Öncelikle hayırli olsun ama yaşınız tutuyormus neden 2 embriyo istemedin iz illa ikiz olcak diye degil sansınız artmis olurdu ?

Merhaba arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim
sabah merkeze gittim Doktor muayene etti sağ tarafta 8 sol tarafta 9 yumurta gördü
kaçının büyüp toplanacagini kestirmek zor su anda dedi her şeyi yumurta toplamada belli olacak dedi
iki tane iğne yazdı ganol f 225 doz ve mineral 75 doz vurulacak göbekten Perşembe günü 6. gün tekrar kontrole çağırdı sonra tekrar sana yazarım gelişmeleri

Ekimde miyon operasyonu olacakmis Ocak Şubat gibi rahim hazır olunca transfer dedi
Sende durumlar nasıl

Kizlar clmara fort karina yapistirilan bantlardan kullanan var mi
Dun yapistirdim bugun dalga dalga icinde hava kabrciklari var
Duş alinca da bayabi açıldı
4 günde bir yenileyin yaziyor
Sizce yenileyeyimmi acildigi icin( 2. Gundeyim)
Canim şaşkınım demekki her hastane farklı calisiyo benim ilk transfer hazırlığımda bant olayım vardı bacaktan yapıyodum 2 gun de bir yaptığım için bant varken duşa girmemistim degistirdiğim zaman yaptım . Bu sefer doktorumu değiştirdigim için farklı uygulama yaptık bant yerine estrofem kullanıyorum ..

Kızlar benım 7 yaşında bır oğlum var ptesı okulda başlıyor nasıl olucak bılmıyorum okula bırakıp gelmemde bi sıkıntı olmaz inş dimi
Kötü denk gelmiş aile fertleri yokmu çevrenizde size yardımcı olabilecek

Opu sonrası için bana da progestan iğne, folbiol ,coraspin ve vajinal jel verdi. Vajinal jel kullanan var mı daha önce kullanımı kolay mı ?
Ben kullandım aşılama sırasında Akşamları yatmadan önce vajinal jel kullandım geri akmasın diye Arkasından da uyudum ben kullanımında bir sorun yaşamadım İnşallah sen de yaşamazsın

Hoşgeldin canım. Merakla güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaşım güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…