- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
- Konu Sahibi floransa17
Tebrık ederım cnm darısı basımıza inşKizlar sonuc pozitif.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrık ederım cnm darısı basımıza inşKizlar sonuc pozitif.
tebrikler canım sayfamızda pozitifler çıkmaya başladı bile darısı bize inş.
Tebrık ederım cnm darısı basımıza inş
Yumurtaları ben bile girebiliyor dum ekranda doktorun nasıl göremedi ki ama ilk başları ise bilemem benim son kontrol de belli oluyordu seninle ilerleyen günlerde gözle görülür şekilde olurkızlar tedavide 6. günüm bugün... dün kontrolüm vardı kaç tane yumurta oluşmuş diye sordum şimdiden onu söyleyemeyiz kimisi büyür kimisi büyümez dedi..burdan okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar net sayı vermiş sizin doktorlar nasıl söylüyor da benim ki bişey demiyor anlayamadım..
Hayirli olsun canım insallah kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosuydu?Kizlar sonuc pozitif.
Hayirli olsun canım insallah kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosuydu?
Yumurtaları ben bile girebiliyor dum ekranda doktorun nasıl göremedi ki ama ilk başları ise bilemem benim son kontrol de belli oluyordu seninle ilerleyen günlerde gözle görülür şekilde olur
Tabiki erken şimdi net 5 dese mesela 2 gun sonra 5 daha olgun hale gelebilir yani son güne kadar beklemesi daha dogru insalalh hayrlisi olur cnmcanım dün 5. günümdeydim usg çekilirken ben bile gördüm doktor ölçtü hatta bazılarını ama kimi büyük kimi küçüktü , bazıları gelişmeyebilir dedi sanırım ondan net sayı söylemedi 5. gün için net söylemek erken sanırım
Arkadaşlar gebelik sonucunu alan arkadaslar ne kadar çabuk sonuca geliyorlar yada tedavileri mi kısa sürüyor ? Burasi eylül de tüp bebeğe başlayanlar topiği değil mi ? Yada gecen ay tedavi oldular burada sonuç biliyor da olabilir ler oda olabilir ama yinede sonuç alanlara sorum şu tedavi ile sonuç toplam ne kadar sürdü kızlar ?
Tabiki erken şimdi net 5 dese mesela 2 gun sonra 5 daha olgun hale gelebilir yani son güne kadar beklemesi daha dogru insalalh hayrlisi olur cnm
Sabah 9 da orada olacağımKaçta opu...
Sağol canım şansım az olsada rabbime bıraktım bundan sonrasını hayırlısını diliyorumİyi olacağını düşün lütfen sadece buna odaklan
3 yumurtan var bak ne güzel insallah hepsi embriyoya dönüşür
Annelige hazir olduğunu kendine söyle ve olumsuz hiç birsey düşünme lutfen
Kizlar sonuc pozitif.
Ne güzel hergun birinden guzel haber geliyor
İlk sayfayi duzenledim :))
Yaşın kacti bu arada
İnşallah bu işlemlerin sonunda kucağına dolu olur sagliklaSabah 9 da orada olacağım
Aaaa süper . Gözün Aydin olsun . Çok güzel haberKizlar sonuc pozitif.
Sağol canım da şansım çok düşük pek umudum yok gibiİnşallah bu işlemlerin sonunda kucağına dolu olur saglikla