2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba hanımlar ben de bu iki ay içinde tüp bebek tedavisi olacağım birşey soracağım internette sosyal medyada özel macunlar satılıyor sizce yumurta kalitesi için etkili midir bunlar? bildiğiniz marka veya sayfa varsa öneriniz özel mesaj yazar mısınız?

Eğriçayırın propolis damlası var bende annem 9yaşındaki kızımın bağışıklığı güçlensin diye getirmişti ... acaba bende kullansam mı ?

aayyy canım yaa geçenlerde yazmışsın nasıl stersli idin bak şükür rabbim yüzünü güldürdü hayırlı olsun sağlıkla tamamla inşallah gebelik süreçini tebrik ederim
Cok teşekkür ederim.Tez canliligima yenilip erken yaptırdım testi ama cok şükür pozitif çıktı simdi pazarteside kan verip sonucunu beklemek kaldi.Hepinize dua ediyorum sizde yaşayin en yakin zamanda ınsallah bu guzel duyguyu...

Daha bugün 6. Günündeyim ama betahcg 40.04 cıktı.doktorumla konustum gayet iyi oldugunu soyledi bakalim simdi artış olmasini bekliyorum pazartesi tekrar kan vericem...

N

Neler hissediyorsun . Doktor neler söyledi. Hemşireler neler dedi. Fotoları sen de embriyolarin. :)
Ağrı sızı bişey yok. Göğşen bey yaptı. Yağlı yeme üç dört gün istirahat et dedi. Onun harici serbestsin dedi. Gonapeptyl ve choriomon iğne verdi. Embriyoların fotosu var 8e bölünmüş:) 10 gün kaldı teste:)

Hemşire ananas filan demedi mi canım. Ne bileyim Akdeniz usulü filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…