- 17 Şubat 2017
- 26
- 20
- 40
-
- Konu Sahibi floransa17
Sevgili arkadaşlar ben bugün test yaptırdım cok şükür ki hamileyimmmm.Sizlere de dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin o güzel Allahim.Cok başka bir duyguymuş...
Yumu
Bende hulusi hocaya gidiyorum. 2. Tüp bebek denemem, sonuç bekliyorum şimdi..
Eğriçayırın propolis damlası var bende annem 9yaşındaki kızımın bağışıklığı güçlensin diye getirmişti ... acaba bende kullansam mı ?canım ben istanbul bahçeci fulya da tedavi görüyorum merkezden önerilen eğriçayır marka arı sütü kullanıyorum benimde yarın tedavi başlıyor kaç yumurta ile başlayacağız kaç tane toplanacak bende merak ediyorum. inşallah 19 eylülde yumurtalarını görürsün ama bir olsun kaliteli olsun diyor bu yoldan geçenler
Transferim bitti. 2 tane 3.gün embriyosu kondu. Hayırlısı bakalım
Inşallah cok teşekkür ederim sizlerden de güzel haberler bekliyorumyaaaa acayip sevindimhayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi kucağına almayı nasip etsin işallah
darısı hayırlısı ile bize işallah
Aaaa hadi hayirli olsun gogsen bey mi yaptı transferi .Transferim bitti. 2 tane 3.gün embriyosu kondu. Hayırlısı bakalım
Transferim bitti. 2 tane 3.gün embriyosu kondu. Hayırlısı bakalım
Neler hissediyorsun . Doktor neler söyledi. Hemşireler neler dedi. Fotoları sen de embriyolarin. :)Transferim bitti. 2 tane 3.gün embriyosu kondu. Hayırlısı bakalım
Inşallah cok teşekkür ederim sizlerden de güzel haberler bekliyorum
Cok teşekkür ederim.Tez canliligima yenilip erken yaptırdım testi ama cok şükür pozitif çıktı simdi pazarteside kan verip sonucunu beklemek kaldi.Hepinize dua ediyorum sizde yaşayin en yakin zamanda ınsallah bu guzel duyguyu...aayyy canım yaa geçenlerde yazmışsın nasıl stersli idin bak şükür rabbim yüzünü güldürdü hayırlı olsun sağlıkla tamamla inşallah gebelik süreçini tebrik ederim
Tebrik ederim cnm Hayrlı uğurlu olsun inşallah güzel devam ederSevgili arkadaşlar ben bugün test yaptırdım cok şükür ki hamileyimmmm.Sizlere de dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin o güzel Allahim.Cok başka bir duyguymuş...
Daha bugün 6. Günündeyim ama betahcg 40.04 cıktı.doktorumla konustum gayet iyi oldugunu soyledi bakalim simdi artış olmasini bekliyorum pazartesi tekrar kan vericem...:)) İlk güzel haber senden geldi Y yeliznurullah
Tebrikler
İnsallah darisi hepimize tez zamanda
Kacinci gün testinde cikti hamileliğin
Yumurta toplattim bugun şu an biraz agri ve sersemlik devam ediyor bende
Düzelince yeni arkadaslari ekliycem :)
Insallah cok teşekkür ederim canim benimTebrik ederim cnm Hayrlı uğurlu olsun inşallah güzel devam eder
Ağrı sızı bişey yok. Göğşen bey yaptı. Yağlı yeme üç dört gün istirahat et dedi. Onun harici serbestsin dedi. Gonapeptyl ve choriomon iğne verdi. Embriyoların fotosu var 8e bölünmüş:) 10 gün kaldı teste:)N
Neler hissediyorsun . Doktor neler söyledi. Hemşireler neler dedi. Fotoları sen de embriyolarin. :)
Hemşire ananas filan demedi mi canım. Ne bileyim Akdeniz usulü filanAğrı sızı bişey yok. Göğşen bey yaptı. Yağlı yeme üç dört gün istirahat et dedi. Onun harici serbestsin dedi. Gonapeptyl ve choriomon iğne verdi. Embriyoların fotosu var 8e bölünmüş:) 10 gün kaldı teste:)
İyi cesaret valla 6. Gün :)Daha bugün 6. Günündeyim ama betahcg 40.04 cıktı.doktorumla konustum gayet iyi oldugunu soyledi bakalim simdi artış olmasini bekliyorum pazartesi tekrar kan vericem...
Yok demediler. Ben bu süreçte kuru kayısı, ananas ve zeytinyağ tüketmeyi planlıyorum 3 gün boyunca.Hemşire ananas filan demedi mi canım. Ne bileyim Akdeniz usulü filan
kesinlikle ama negatif ciksaydi da bozmicaktim moralimi çünkü cok erkendi ama bebegim bana güzel tutunmuş demek ki simdiden ben burdayim dediİyi cesaret valla 6. Gün :)
430 canım ben yarın yine gideceğim 3 adet yumurtam var sadece belki pazartesi opu olurE2 kaç çıktı senin ceymi hanim :)