- 13 Ocak 2017
- 19
- 50
- 38
-
- Konu Sahibi floransa17
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah... Darısı bizlere olsun :)Sevgili arkadaşlar ben bugün test yaptırdım cok şükür ki hamileyimmmm.Sizlere de dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin o güzel Allahim.Cok başka bir duyguymuş...
Hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın...İlk denemende aynı merkezdemi oldu ?Bende aynı merkezdeyim benim de doktorum cem çelik :)
İlaçların ismini hatırlamıyorum canım eve gidince bakarım.koldan tedaviye başladıktan 5 gün sonra başlatıyor.3 tedavimde de böyleydi.geçmiş olsun canım, hangi ilaçlar bide neden koldan ?
ark. benimde bugün dr kontrolum vardı..
normalde yumurtalıklarım vardı.
8 de relg oldum 3 gün sürdü.
dr 11 de iğneler başlattı.
bugünse kontrolde yumurtalık yoktu.
dr daha yeni dedi ve ilaçlara aynı şekilde 19 a kadar devam et dedi
normal mı yumurtalık gelişmemesi ? besin takviyesi falan tavsiyeniz var mı napabilirim?
floransa17 Admin ilk sayfaya beni de ekler misin . 27 yaşındayim Morfoliji sorunumuz vardı istanbul bahçeci sağlık grubundayim. Dondurulmuş embriyolar ile 2.denemem olucak
Sevgili arkadaşlar ben bugün test yaptırdım cok şükür ki hamileyimmmm.Sizlere de dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin o güzel Allahim.Cok başka bir duyguymuş...
Sevgili arkadaşlar ben bugün test yaptırdım cok şükür ki hamileyimmmm.Sizlere de dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin o güzel Allahim.Cok başka bir duyguymuş...
canım seninde hayırlı olsun kaç yumurta toplandı inşallah sağlıkla döllenir yumurtaların:)) İlk güzel haber senden geldi Y yeliznurullah
Tebrikler
İnsallah darisi hepimize tez zamanda
Kacinci gün testinde cikti hamileliğin
Yumurta toplattim bugun şu an biraz agri ve sersemlik devam ediyor bende
Düzelince yeni arkadaslari ekliycem :)
Ewet aynı merkezde oldu fakat bu sefer doktorumu değiştirdimHayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın...İlk denemende aynı merkezdemi oldu ?
O doktoru tanımıyorum sanırım fulya kısmında tedavi goruyosunuz ben umut saglik merkezinde yim doktorum cem çelikcanım drnuz kim bende aynı yerdeyim ilk denemem drum remzi abalı
O doktoru tanımıyorum sanırım fulya kısmında tedavi goruyosunuz ben umut saglik merkezinde yim doktorum cem çelik
canım seninde hayırlı olsun kaç yumurta toplandı inşallah sağlıkla döllenir yumurtaların
aaaa ciddi mi? gözün aydın canım çok sevindim adına. darısı bizeSevgili arkadaşlar ben bugün test yaptırdım cok şükür ki hamileyimmmm.Sizlere de dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin o güzel Allahim.Cok başka bir duyguymuş...
canım ben istanbul bahçeci fulya da tedavi görüyorum merkezden önerilen eğriçayır marka arı sütü kullanıyorum benimde yarın tedavi başlıyor kaç yumurta ile başlayacağız kaç tane toplanacak bende merak ediyorum. inşallah 19 eylülde yumurtalarını görürsün ama bir olsun kaliteli olsun diyor bu yoldan geçenler
Merhaba kızlar. Mayıs ayında ilk tüp bebek tedavime başladım malesef negatif ile sonuçlandi. .. Genetik testi kanpihtilasma testi sonrasında histeroskopi derken eylül ayına kadar geldim suan hersey çok yolunda şükür insalalh hepimizin olumlu sonuçlanır .. çarşamba günü 2 adet 5.gün transferim olucak hepimiz birbirimize dua edelim toplu halde insalalh hayrlisi ile hepimizin pozitif olur
Sagol arkadaşım duan icin ihtiyacim var gerçekten
Son muayenede 2-3 adet vardi (yaşım 40 sayilir 2 ay sonra :)
Hastaneden arayip haber verecekler insallah
Haber bekliyoruz ne olgunluktaydi dollenebilecekmi
İnsallah hersey yolunda gider burdan güzel haberler paylasiriz hepimiz
evet canım fulya kısmında tedavi görüyorum adımda fulya zaten sıcak geldi bu yüzden :))O doktoru tanımıyorum sanırım fulya kısmında tedavi goruyosunuz ben umut saglik merkezinde yim doktorum cem çelik
Sali günü opu olabilirim kizlar
Sali günü opu olabilirim kizlar
Merhaba ben de ankara başkent te Dr. Hulusi bey de başladım bu merkezde 2.denemem.biosteron emodex teatrio ve duosvit kullanıyorum şimdilik