2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım ben istanbul bahçeci fulya da tedavi görüyorum merkezden önerilen eğriçayır marka arı sütü kullanıyorum benimde yarın tedavi başlıyor kaç yumurta ile başlayacağız kaç tane toplanacak bende merak ediyorum. inşallah 19 eylülde yumurtalarını görürsün ama bir olsun kaliteli olsun diyor bu yoldan geçenler

Sevgili arkadaşlar ben bugün test yaptırdım cok şükür ki hamileyimmmm.Sizlere de dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin o güzel Allahim.Cok başka bir duyguymuş...

aayyy canım yaa geçenlerde yazmışsın nasıl stersli idin bak şükür rabbim yüzünü güldürdü hayırlı olsun sağlıkla tamamla inşallah gebelik süreçini tebrik ederim

Sevgili arkadaşlar ben bugün test yaptırdım cok şükür ki hamileyimmmm.Sizlere de dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin o güzel Allahim.Cok başka bir duyguymuş...

:)) İlk güzel haber senden geldi Y yeliznurullah
Tebrikler
İnsallah darisi hepimize tez zamanda
Kacinci gün testinde cikti hamileliğin

Yumurta toplattim bugun şu an biraz agri ve sersemlik devam ediyor bende
Düzelince yeni arkadaslari ekliycem :)

canım seninde hayırlı olsun kaç yumurta toplandı inşallah sağlıkla döllenir yumurtaların

canım seninde hayırlı olsun kaç yumurta toplandı inşallah sağlıkla döllenir yumurtaların

Sagol arkadaşım duan icin ihtiyacim var gerçekten
Son muayenede 2-3 adet vardi (yaşım 40 sayilir 2 ay sonra :)
Hastaneden arayip haber verecekler insallah
Haber bekliyoruz ne olgunluktaydi dollenebilecekmi
İnsallah hersey yolunda gider burdan güzel haberler paylasiriz hepimiz

yaaaa acayip sevindim hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi kucağına almayı nasip etsin işallah
darısı hayırlısı ile bize işallah

çok sağol canım bakıcam arı sütüne
bende hiç bilmiyorum ne yapacaklar merak ve endişe içindeyim.
hayırlısı olsun işallah dediğin gibi kaliteli yumişler olsun işallah bugün yok diye çok üzüldüm

Hayırlı olur inşalalh

canım benim bende temmuzda 40 yaşına girdim
inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…