- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.741
Evet öyleymiş canım bekleyelim bakalım bizde:)2.CHORIOMON nedir ve ne için kullanılır?
- Yumurta üretmeme(anovulasyon) ve adet görmeme veya düzensiz adet görme (amenore) gibi durumlarda diğer ilaçların foliküllerin gelişimi için kullanılmasının ardından CHORIOMON yumurtaların bırakılmasını (ovülasyonu) sağlamak üzere verilir.
- Tüp bebek uygulaması gibi tıbbi yardımla gerçekleştirilen üreme programlarında diğer ilaçlarla yumurta üretmek üzere uygulanan tedavinin ardından bu yumurtaları olgunlaştırmak için CHORIOMON kullanılır.
ceymi böyle yazıyor cnm
Çatlama mi ki?
Bana da aynı protokol uygulanmıştı. Bende kendi kendime çok sordum bu soruyu:) bu choriomonun etkisi 5-6 güne geçiyo o zaman test yap benceHah o zaman onun etkisi canım çünkü dün vuruldum 35 e kadar çektim vurundum diğerinide cuma vurundum tüh bunun etkisimiymişneden çatlatma iğnesi vurundum ben yahu
Valla ben 3 gün habuç suyu içtim. Kim desi hatırlamıyoeum ama tutunmaya yardımcı 3 gün iç dedi biri. Hergün aç karna 1 kuru incir yedim. Hemşire kabız olmaman lazım ye dedi. Ayrıca hemşire bana ilk gün dinlen ama sürekli yat demiyorum, sonrasında da abartma, harekrt etmek tutunmaya yardımcıdır dedi. Ben de normal hayatıma devam ettim kısaca. Sonracığımaaa duş meselesi. 2. Gün sabunsuz şampuansız ılık bi suyla yıkandım. Hemşire vajinanın içine sabunla lifle dalma dedi bu arada :)))Kızlar merhAba ben de salı günü transfer olacağım benimki donmuş embriyo olacak. Transfer sonrası önerileriniz var mı ? Ananas yediniz mi mesela :) yiyin diyen var yemeyin diyen var önerilerinizi bekliyorum özellikle hamiş kalanlar :) R rune sen de canım bu arada donmus embriyo transferi olan başka var mı Burda
BekLeyenler kervanında devam desene :)Evet öyleymiş canım bekleyelim bakalım bizde:)
CANIM ananasin pihtilasmayi önleyici etkisi var o yüzden iyi ama diğer yönden de kasilmaya neden oluyor sonuç olarak yememeye karar verdimkızlar benim bildiğim ananas yememek gerekiyor normalde doğum başlatıcı etkisi var diye gebelere önermezlermiş. ananas değil avokado çok iyi diye yazılar okumuştum.
Bazi tedavilerde doktorlar transfer sonrasi da istiyor cnm bebekler daha iyi tutunsun diye ve etkisi 10 gün sürüyor cnm bence test gününü bekle yaniltmasin seniHah o zaman onun etkisi canım çünkü dün vuruldum 35 e kadar çektim vurundum diğerinide cuma vurundum tüh bunun etkisimiymişneden çatlatma iğnesi vurundum ben yahu
Ben varim.Benim dondurulmuslarla oldu transferim.4 . denemem hepsi dondurulmuslarla oldu.Bu arada bana doktorum transferden sonra bol ananas bol muz ye dedi canim.Kızlar merhAba ben de salı günü transfer olacağım benimki donmuş embriyo olacak. Transfer sonrası önerileriniz var mı ? Ananas yediniz mi mesela :) yiyin diyen var yemeyin diyen var önerilerinizi bekliyorum özellikle hamiş kalanlar :) R rune sen de canım bu arada donmus embriyo transferi olan başka var mı Burda
Donasyon olmuş büyük ihtimalleEheehehehh
İzmir de tedavi olmuş.
İzmir kıbrıs a göndermiş
Ama yazık kadın bitmiş nasıl bakacak
Devlet tüm masraflari karsilayacakmis
Aman boşver
İşte birilerine duyuruda da böyle can sıkıyorlar bazen
Valla bir atak yapayım dedim ama olmadı:)BekLeyenler kervanında devam desene :)
Alacaksın inşallah gebelik haberini
Evet canim cennetteki meleklerim onlar benim . bana simdi kardeslerini yollayacaklar ins :)Çok tatlilarmisinşallah onlar da cennette bekler seni üzülme bebisin seninle
CANIM ananastan vazgeçtim sanki . Sen de yersen üç gün ince dilim yeBen varim.Benim dondurulmuslarla oldu transferim.4 . denemem hepsi dondurulmuslarla oldu.Bu arada bana doktorum transferden sonra bol ananas bol muz ye dedi canim.
Cnm 2 embriyo için konuşacağım ama etkili olacağını sanmıyorum ne zaman 2 embriyo desem çok kötü birsey demişim gibi bakıyorlar . Hala ilk negatifi atlatamadim ondan boyle olumsuzum. Ama Kendime çeki düzen vereceğim. Sen iyi ol lütfen tek transfer de olsa nasipse olucak inşCANIM aslında ilk deneme herkeste negatif olabilir 2.için iki embriyo istesen . Keşke iki embriyo kabul edilse ya tutanların çoğu hep iki embriyo lu gibi geldi bana.ayrıca yolum uzun deme lütfen insan olumsuz düşündükçe olumsuz u çağırıyor ben de en baştan öyle düşüne düşüne böyle oldu gibime geliyor
Canım peki bu servikal yetmezlik önceden bilemiyor mu ?Evet canim cennetteki meleklerim onlar benim . bana simdi kardeslerini yollayacaklar ins :)
Ilk gün hep yattın mi pekiValla ben 3 gün habuç suyu içtim. Kim desi hatırlamıyoeum ama tutunmaya yardımcı 3 gün iç dedi biri. Hergün aç karna 1 kuru incir yedim. Hemşire kabız olmaman lazım ye dedi. Ayrıca hemşire bana ilk gün dinlen ama sürekli yat demiyorum, sonrasında da abartma, harekrt etmek tutunmaya yardımcıdır dedi. Ben de normal hayatıma devam ettim kısaca. Sonracığımaaa duş meselesi. 2. Gün sabunsuz şampuansız ılık bi suyla yıkandım. Hemşire vajinanın içine sabunla lifle dalma dedi bu arada :)))
Benden bu kadar
55 yaşındaki kadının kendi yumurtasi ile hamile kaldığını sanmıyorum. Yumurta donasyonudur . Ama yinede tutunmus maşallahAy o haber gecemi mahvetti
Herkes ariyo
Bak moralini bozma 55 yasinda anne olmus sen daha 40 sin :/
Herkesinde bünyesi ayniydi zaten :)
Yaaaaa nie öyle diyo sunuz :) ben cuma günü kan testi yapıcam dedim zaten o gün yapıcam ama her zaman dedim ben bugun olumsuz düşünerek gebelik testi ne aldım çünkü ben onu yapmadan gitmezdim kan testine.. insalalh cuma güzel sonuç çıkar hepimiz için . Şimdi cuma test yapacak olanlar idrar testi mi yapıcak yoksa kan testi mi ?
Evet o bakışı biliyorum :) bilmiyorum ben neyden korktuysam başıma geldi en son iyi ki çikolata kisti yok bende ne zormuş dedim kk da görünce o da ne o da başıma geldi :) oyuzden korkmaktan korkuyorum inan.Cnm 2 embriyo için konuşacağım ama etkili olacağını sanmıyorum ne zaman 2 embriyo desem çok kötü birsey demişim gibi bakıyorlar . Hala ilk negatifi atlatamadim ondan boyle olumsuzum. Ama Kendime çeki düzen vereceğim. Sen iyi ol lütfen tek transfer de olsa nasipse olucak inş
Bende ananas ve muz yedim hep meyve olarakCANIM ananastan vazgeçtim sanki . Sen de yersen üç gün ince dilim ye
Ne güzel Rabbimin mucizesi şimdi Melekler. Cinsiyetleri neydi cnm bu arada ucuzlere hamile kalmissin dikiş atmalari gerekmiyormuydu?Estagfurullah cnm olur mu öyle sey .Evet 2 tane yine cnm ama bu seferkiler 2. Kalite tutmaz diye 2 istedim . bakalim hayirlisi rabbimden zaten bu sefer tek bile tutsa 12-14 hafta arasinda rahim agzina dikis olacak nasipse . bu arada bak ücüzlerin fotosunu atayim en son 18/haftaliklardi ama bir arada ultrasonda görüntülendikleri en son 9 haftalik fotograflari var
Ananas nasıl yedin yani miktar ve gün olarakBende ananas ve muz yedim hep meyve olarak