2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Evet öyleymiş canım bekleyelim bakalım bizde:)

Hah o zaman onun etkisi canım çünkü dün vuruldum 35 e kadar çektim vurundum diğerinide cuma vurundum tüh bunun etkisimiymiş neden çatlatma iğnesi vurundum ben yahu
Bana da aynı protokol uygulanmıştı. Bende kendi kendime çok sordum bu soruyu:) bu choriomonun etkisi 5-6 güne geçiyo o zaman test yap bence

Valla ben 3 gün habuç suyu içtim. Kim desi hatırlamıyoeum ama tutunmaya yardımcı 3 gün iç dedi biri. Hergün aç karna 1 kuru incir yedim. Hemşire kabız olmaman lazım ye dedi. Ayrıca hemşire bana ilk gün dinlen ama sürekli yat demiyorum, sonrasında da abartma, harekrt etmek tutunmaya yardımcıdır dedi. Ben de normal hayatıma devam ettim kısaca. Sonracığımaaa duş meselesi. 2. Gün sabunsuz şampuansız ılık bi suyla yıkandım. Hemşire vajinanın içine sabunla lifle dalma dedi bu arada :)))
Benden bu kadar

kızlar benim bildiğim ananas yememek gerekiyor normalde doğum başlatıcı etkisi var diye gebelere önermezlermiş. ananas değil avokado çok iyi diye yazılar okumuştum.
CANIM ananasin pihtilasmayi önleyici etkisi var o yüzden iyi ama diğer yönden de kasilmaya neden oluyor sonuç olarak yememeye karar verdim

Hah o zaman onun etkisi canım çünkü dün vuruldum 35 e kadar çektim vurundum diğerinide cuma vurundum tüh bunun etkisimiymiş neden çatlatma iğnesi vurundum ben yahu
Bazi tedavilerde doktorlar transfer sonrasi da istiyor cnm bebekler daha iyi tutunsun diye ve etkisi 10 gün sürüyor cnm bence test gününü bekle yaniltmasin seni

Ben varim.Benim dondurulmuslarla oldu transferim.4 . denemem hepsi dondurulmuslarla oldu.Bu arada bana doktorum transferden sonra bol ananas bol muz ye dedi canim.

Cnm 2 embriyo için konuşacağım ama etkili olacağını sanmıyorum ne zaman 2 embriyo desem çok kötü birsey demişim gibi bakıyorlar . Hala ilk negatifi atlatamadim ondan boyle olumsuzum. Ama Kendime çeki düzen vereceğim. Sen iyi ol lütfen tek transfer de olsa nasipse olucak inş

Ilk gün hep yattın mi peki

Ay o haber gecemi mahvetti
Herkes ariyo
Bak moralini bozma 55 yasinda anne olmus sen daha 40 sin :/
Herkesinde bünyesi ayniydi zaten :)
55 yaşındaki kadının kendi yumurtasi ile hamile kaldığını sanmıyorum. Yumurta donasyonudur . Ama yinede tutunmus maşallah

Cuma günü icin 5 kişi olduk :) bizi yalniz birakan R rune ve Kitakita ya inat cuma tekrar çoğalıyoruz:))
Yaaaaa nie öyle diyo sunuz :) ben cuma günü kan testi yapıcam dedim zaten o gün yapıcam ama her zaman dedim ben bugun olumsuz düşünerek gebelik testi ne aldım çünkü ben onu yapmadan gitmezdim kan testine.. insalalh cuma güzel sonuç çıkar hepimiz için . Şimdi cuma test yapacak olanlar idrar testi mi yapıcak yoksa kan testi mi ?

Evet o bakışı biliyorum :) bilmiyorum ben neyden korktuysam başıma geldi en son iyi ki çikolata kisti yok bende ne zormuş dedim kk da görünce o da ne o da başıma geldi :) oyuzden korkmaktan korkuyorum inan.

Ne güzel Rabbimin mucizesi şimdi Melekler. Cinsiyetleri neydi cnm bu arada ucuzlere hamile kalmissin dikiş atmalari gerekmiyormuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…