-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.701
Cnm olumsuz düşünme Rabbim nasip ettiyse ananasta yesen, tepinsende o çocuk olucak. Bunlar ufak ihtimal çok ananas yiyen kadın var içinde hamile olanda varNe diyorsun...
Ben ilk deneme de bu nedenle başarısız oldu isem.
Hele hele bu ikinci tedavi de de olumsuz sonucu alırsam ne yapcam. Yedim
İki kez yedim canım ilk gün ve ikinci gün ... hayırlısı.Ay insallah öyle bir sey olmaz cnm kötü düşünme . daha erken zaten senin hemen kes
İnş cnm TMM bu sefer yemeyecegim :)İnsallah gönderdigin 2 embriyo da saglikli gelir cnm seni yormadan tutunurlar sana ins saglikla . bu sefer de ananas yeme cnm aman
Cnm benimde Sebebsİz infertiliteİki kez yedim canım ilk gün ve ikinci gün ... hayırlısı.
Bekleyip göreceğiz sonucu.
Birde benim sebebi bilinmiyor
Yani neden kendilinden bebek olmuyor belli değil.
Ve
İlk deneme neden başarısız ona da sebep bulunamadı biliyo msn.
Doktor ben sebep bulamadım dedi. Ve biz 2. Tedaviye başladık.
O bile bana sordu.
Sence niye ilk deneme başarısız diye. B3nde Allah istemedi ondan dedim.
Allah ne yazdi ise artık.
Kısmet.
Beklicez
Aynen öyle canım . Çoğu zararlı o kesin . Günde ince bir dilimin zarArı yok deniyor bilemedim uzak durayım en iyisiDoktorlar da hem fikir olamamış o zaman
Cnm senin kaçıncı denemen?Yani cnm ama eskiden kimse yemesin demiyordur bak hatta o videolardan linkler atayim bulabilirsem baya arastirmistim . hatta gecen sene aralik ayinda tedavi görüyorken bir topigimiz vardi biz ikiye ayrildik kimisi yedi transfer sonrasi kimisi yemedi tesadüf müdür bilmem ama o yiyen 2 kisinin tutmamisti cnm Simdi onlarda arastirdilar biri bu ay digeri ekim de tedavi olacak bu sefer yemiycem diyorlar
Vallahi ben çok yedim bir koca ananasi 2 gunde bitirdimAynen öyle canım . Çoğu zararlı o kesin . Günde ince bir dilimin zarArı yok deniyor bilemedim uzak durayım en iyisi
Sebepsiz ..Cnm benimde Sebebsİz infertilite
Hayirlisi insallah cnm bazen hersey bahane rabbim ol deyince oluyor. bu sefer ben cok olumlu hissediyorum bu sefer yüzünü güldürsün rabbimİki kez yedim canım ilk gün ve ikinci gün ... hayırlısı.
Bekleyip göreceğiz sonucu.
Birde benim sebebi bilinmiyor
Yani neden kendilinden bebek olmuyor belli değil.
Ve
İlk deneme neden başarısız ona da sebep bulunamadı biliyo msn.
Doktor ben sebep bulamadım dedi. Ve biz 2. Tedaviye başladık.
O bile bana sordu.
Sence niye ilk deneme başarısız diye. B3nde Allah istemedi ondan dedim.
Allah ne yazdi ise artık.
Kısmet.
Beklicez
CANIM ben memorialin sayfasında da yazdım ama oradaki kızlar yararlı dediler yense bile ilk üç dört gün ince bir dilim yenmeli o kadar. Bazıları çok yemiş yine de bebekleri tutunmuş nasip aslindaNeyse bu transferim de yemem artık
O ümitle başlıyoruz hepimiz tedaviye.Hayirlisi insallah cnm bazen hersey bahane rabbim ol deyince oluyor. bu sefer ben cok olumlu hissediyorum bu sefer yüzünü güldürsün rabbim
Gecen sene aralik ayinda tedavi oldum cnm ben 6 tane 5. Gün embriyom oldu . 2 tanesini koydular o zaman 4 tanesi donduruldu. Koyulan iki tanesinden bir tanesi de iceride bölünmüs üçüzlerime hamile kalmistim . fakat bende rahim agzi yetmezligi varmis ve bir anda rahim agzi acildi 18 haftalik erken dogumla bebeklerimi kaybettim . nisan ayıydı dogum oldugunda . iste 5 ay ara verdim bu sefer dondurulmuslarimla transfer oldumCnm senin kaçıncı denemen?
Gecen sene aralik ayinda tedavi oldum cnm ben 6 tane 5. Gün embriyom oldu . 2 tanesini koydular o zaman 4 tanesi donduruldu. Koyulan iki tanesinden bir tanesi de iceride bölünmüs üçüzlerime hamile kalmistim . fakat bende rahim agzi yetmezligi varmis ve bir anda rahim agzi acildi 18 haftalik erken dogumla bebeklerimi kaybettim . nisan ayıydı dogum oldugunda . iste 5 ay ara verdim bu sefer dondurulmuslarimla transfer oldumCnm senin kaçıncı denemen?
İnan herseyi denedim, histeriskopi, aşılama, tüp ama yine olmadı. Tedavi sürecim o kadar güzel geçti ki birçok yumurta toplandı hepsi dollendi 11 tanesi 1. Kalite dediler ve dondurular. Bu sefer olucak dedim ama yine olmadı. İnsan hep en çok istediği seyle sinanirmiş. Anne olmayı hep çok istemişimdir. Napalım buda bizim sinavimiz inş nasip olur bizedeSebepsiz ..
Adı üstünde sebepsiz ama aslında olmamasının da herhangi bir şey nedeniyle olmayabiliyorr.
Ve bu sefer insan her şeyi takıyor.
Her şeyi bi sebebe bağlıyor.
Bu neden sonuç yapmaya çalışıyor.
Ama aldığı cevap
Sebepsizzzzz....
Hımm diyorum okk
Sonra da
Allahım zamanını bekliyor
Geç olsun sağlıklı akıllı hayırlı olsun
Diyoruz
CANIM aslında ilk deneme herkeste negatif olabilir 2.için iki embriyo istesen . Keşke iki embriyo kabul edilse ya tutanların çoğu hep iki embriyo lu gibi geldi bana.ayrıca yolum uzun deme lütfen insan olumsuz düşündükçe olumsuz u çağırıyor ben de en baştan öyle düşüne düşüne böyle oldu gibime geliyor1 ayı var çıkmasına. Ne bileyim sanki bana uzun yolum varmış gibi geliyor. Aslında pgt istemiyorum hepsini sırasıyla denemek istiyorum . Ama semra hanım 2. Denemede pgt kesin olucak demişti
Aynen canım aynenİnan herseyi denedim, histeriskopi, aşılama, tüp ama yine olmadı. Tedavi sürecim o kadar güzel geçti ki birçok yumurta toplandı hepsi dollendi 11 tanesi 1. Kalite dediler ve dondurular. Bu sefer olucak dedim ama yine olmadı. İnsan hep en çok istediği seyle sinanirmiş. Anne olmayı hep çok istemişimdir. Napalım buda bizim sinavimiz inş nasip olur bizede
Ay hatırlamıyorum iyi mi transfer sonrası bir liste var onu vurundum birde dedim ya chomironn ve gonaptly mi neyse o iğneleri vurundum progestron iğne ve kapsül var estefrom ve hibor iğne var ama transferden sonra verdilermiydi acaba kafam karıştı şu an o kadar çok iğne vurundum kiceymi cnm en son hcg iceren yani catlama ignesini ne zaman oldun ? Transfer sonrasi da oldun mu ?