- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.721
Canım yaptımda iğne etkisi olabilir bilemedim zaten bu kadar erken çıkmaz ki benim evde fazladan gebelik testi vardı yapıverdim bende:)Aaa yaptın ve pozitif öyle mi aaaa superrr
Bence verilmemiştir canım. Gonapaptly baskilayici diye biliyorum. Catlatma değil. Ama chormiron o nedir bilmiyorumAy hatırlamıyorum iyi mi transfer sonrası bir liste var onu vurundum birde dedim ya chomironn ve gonaptly mi neyse o iğneleri vurundum progestron iğne ve kapsül var estefrom ve hibor iğne var ama transferden sonra verdilermiydi acaba kafam karıştı şu an o kadar çok iğne vurundum ki
Yaa inşallah iğne falan değildir.Canım yaptımda iğne etkisi olabilir bilemedim zaten bu kadar erken çıkmaz ki benim evde fazladan gebelik testi vardı yapıverdim bende:)
CANIM ben memorialin sayfasında da yazdım ama oradaki kızlar yararlı dediler yense bile ilk üç dört gün ince bir dilim yenmeli o kadar. Bazıları çok yemiş yine de bebekleri tutunmuş nasip aslinda
Chomiron catlama ignesi cnm en son ne zaman vuruldun onu ?Ay hatırlamıyorum iyi mi transfer sonrası bir liste var onu vurundum birde dedim ya chomironn ve gonaptly mi neyse o iğneleri vurundum progestron iğne ve kapsül var estefrom ve hibor iğne var ama transferden sonra verdilermiydi acaba kafam karıştı şu an o kadar çok iğne vurundum ki
Canim cok üzüldüm ben bilmiyordum. Özür dilerim konuyu açtığım için. Bu seferde mi iki embriyo? Benim doktorum kesinlikle 2 embriyo transferi istemiyor. Çünkü tüp bebekte tek embriyonun bölünme ihtimali biraz daha fazlaymis. Benim amacim en kisa zamanda tek sağlıklı bebek elde etmek diyor.Gecen sene aralik ayinda tedavi oldum cnm ben 6 tane 5. Gün embriyom oldu . 2 tanesini koydular o zaman 4 tanesi donduruldu. Koyulan iki tanesinden bir tanesi de iceride bölünmüs üçüzlerime hamile kalmistim . fakat bende rahim agzi yetmezligi varmis ve bir anda rahim agzi acildi 18 haftalik erken dogumla bebeklerimi kaybettim . nisan ayıydı dogum oldugunda . iste 5 ay ara verdim bu sefer dondurulmuslarimla transfer oldum
Canım yabancılar bir ananaslı beş dilime ayırıp her gün bir dilim yiyor yani you tube dan izlediğim kadarıyla bazıları da yemiyor rahim kasilmalarina neden oluyor hatta erken doğum yapmak isteyenler doğum kolay olsun diye çok yiyorlarmis. Sen çok yemişsin tamda tutunma döneminde hindistanda papaya ve ananas hamilelikte hiç önerilmiyor muş . Ama nasibinde yokmuş diye düşün eltim hamile olduğunu bilmeden maydanoz suyu içmiş bol bol adet olmak için ama bebeği onu bırakmadıVallahi ben çok yedim bir koca ananasi 2 gunde bitirdim
Star tv de gosteriyo...tüp bebek ile 55 yaşında anne olmuş kadın. Ikiz
Canım yaptımda iğne etkisi olabilir bilemedim zaten bu kadar erken çıkmaz ki benim evde fazladan gebelik testi vardı yapıverdim bende:)
choriomon çatlatma iğnesi ama çok düşük dozda vurduruyolar. Bide ikisinin arasında gonapeptyl vuruyosun nötrlemek içinAy hatırlamıyorum iyi mi transfer sonrası bir liste var onu vurundum birde dedim ya chomironn ve gonaptly mi neyse o iğneleri vurundum progestron iğne ve kapsül var estefrom ve hibor iğne var ama transferden sonra verdilermiydi acaba kafam karıştı şu an o kadar çok iğne vurundum ki
Sen erkenden yaptınki he bide yapmıyacam diyordun negatif olma daha var gününe canımBaşlığı uğurlu topik diye degistireyim mi :)
Valla benim dışımdaki herkesin testi pozitif
Nasi olcak bu is böyle ben açtım size uğurlu geldi :)
EheehehehhAy o haber gecemi mahvetti
Herkes ariyo
Bak moralini bozma 55 yasinda anne olmus sen daha 40 sin :/
Herkesinde bünyesi ayniydi zaten :)
29 canım SenKac yaşındasın?
Estagfurullah cnm olur mu öyle sey .Evet 2 tane yine cnm ama bu seferkiler 2. Kalite tutmaz diye 2 istedim . bakalim hayirlisi rabbimden zaten bu sefer tek bile tutsa 12-14 hafta arasinda rahim agzina dikis olacak nasipse . bu arada bak ücüzlerin fotosunu atayim en son 18/haftaliklardi ama bir arada ultrasonda görüntülendikleri en son 9 haftalik fotograflari varCanim cok üzüldüm ben bilmiyordum. Özür dilerim konuyu açtığım için. Bu seferde mi iki embriyo? Benim doktorum kesinlikle 2 embriyo transferi istemiyor. Çünkü tüp bebekte tek embriyonun bölünme ihtimali biraz daha fazlaymis. Benim amacim en kisa zamanda tek sağlıklı bebek elde etmek diyor.
Hah o zaman onun etkisi canım çünkü dün vuruldum 35 e kadar çektim vurundum diğerinide cuma vurundum tüh bunun etkisimiymişChomiron catlama ignesi cnm en son ne zaman vuruldun onu ?
Ayy kuzulaaarrEstagfurullah cnm olur mu öyle sey .Evet 2 tane yine cnm ama bu seferkiler 2. Kalite tutmaz diye 2 istedim . bakalim hayirlisi rabbimden zaten bu sefer tek bile tutsa 12-14 hafta arasinda rahim agzina dikis olacak nasipse . bu arada bak ücüzlerin fotosunu atayim en son 18/haftaliklardi ama bir arada ultrasonda görüntülendikleri en son 9 haftalik fotograflari var
Çok tatlilarmisEstagfurullah cnm olur mu öyle sey .Evet 2 tane yine cnm ama bu seferkiler 2. Kalite tutmaz diye 2 istedim . bakalim hayirlisi rabbimden zaten bu sefer tek bile tutsa 12-14 hafta arasinda rahim agzina dikis olacak nasipse . bu arada bak ücüzlerin fotosunu atayim en son 18/haftaliklardi ama bir arada ultrasonda görüntülendikleri en son 9 haftalik fotograflari var
İğne etkisiymiş canım yaPaylassana testi bizimleceymi
Küçük olup toplanmaya n yumurtalar kist olmasın çatlasin diye mi acabaHah o zaman onun etkisi canım çünkü dün vuruldum 35 e kadar çektim vurundum diğerinide cuma vurundum tüh bunun etkisimiymişneden çatlatma iğnesi vurundum ben yahu