-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.761
Yok canım5 dk uzanıp 1 saat oturuyordum. Hiç sürekli uzanmadım.Ilk gün hep yattın mi peki
Yok canim malesef hamileligin ilerleyen zamanlarinda ortaya cikiyor öncesinde bilinmiyorCanım peki bu servikal yetmezlik önceden bilemiyor mu ?
Sanırım semra hanım tüm ekibini iyi egitmis hemşire bile bana Çoğul gebeliğin zararını anlattı yarım saat. :)) canım ben ilk muane olduğumda endometrizois olabilir dedi sonrada yok dedi semra hanım ama şu sol tüpüm beni düşündürüyor soracağım onuda inşEvet o bakışı biliyorum :) bilmiyorum ben neyden korktuysam başıma geldi en son iyi ki çikolata kisti yok bende ne zormuş dedim kk da görünce o da ne o da başıma geldi :) oyuzden korkmaktan korkuyorum inan.
Cnm hic bir doktor rahim agzina dikise pek yanasmiyor bir sürü riskleri oldugu icin acikcasi saglikli insana yapmak istemiyorlar mecburi olduklari insana yapiyorlar. 2 erkek 1 kızdı cinsiyetleri . isimleri de Aslan , Ateş ve Elisa Su ' ydu :)Ne güzel Rabbimin mucizesi şimdi Melekler. Cinsiyetleri neydi cnm bu arada ucuzlere hamile kalmissin dikiş atmalari gerekmiyormuydu?
Yaaaaa nie öyle diyo sunuz :) ben cuma günü kan testi yapıcam dedim zaten o gün yapıcam ama her zaman dedim ben bugun olumsuz düşünerek gebelik testi ne aldım çünkü ben onu yapmadan gitmezdim kan testine.. insalalh cuma güzel sonuç çıkar hepimiz için . Şimdi cuma test yapacak olanlar idrar testi mi yapıcak yoksa kan testi mi ?
Cnm ucuz gebelik risk olduğu için çoğu kişiye yapıyorlar diye biliyorum. Zararı varsa bilemem hayırlısı olsun bu sefer hep seninle olur bebeğin inşCnm hic bir doktor rahim agzina dikise pek yanasmiyor bir sürü riskleri oldugu icin acikcasi saglikli insana yapmak istemiyorlar mecburi olduklari insana yapiyorlar. 2 erkek 1 kızdı cinsiyetleri . isimleri de Aslan , Ateş ve Elisa Su ' ydu :)
Zaten artik tek bile olsa rahim agzi yetmezligi oldugu icin mecbur dikis atilacak cnm artik hakkimizda hayirlisi insallah . en önemlisi rabbim hepimize bebeklerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsinCnm ucuz gebelik risk olduğu için çoğu kişiye yapıyorlar diye biliyorum. Zararı varsa bilemem hayırlısı olsun bu sefer hep seninle olur bebeğin inş
Olur olur o atak da olur cnmValla bir atak yapayım dedim ama olmadı:)
Canım dikiş dışında kelepçe takılıyor diye bir kaç yerde okumuştum bebek düşmesin diye ama türkiyede yapılıyormu bilmiyorumZaten artik tek bile olsa rahim agzi yetmezligi oldugu icin mecbur dikis atilacak cnm artik hakkimizda hayirlisi insallah . en önemlisi rabbim hepimize bebeklerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsin
Bence de kıbrıs gittiği söylendi çünkü.55 yaşındaki kadının kendi yumurtasi ile hamile kaldığını sanmıyorum. Yumurta donasyonudur . Ama yinede tutunmus maşallah
hiç kelepçe duymadım cnm doğrudur . bana doktorum dikişten bahsetti yapıcaz diye bakalım nasip olur hamileliğim ilerlerse kelepçeyi de sorarım :)Canım dikiş dışında kelepçe takılıyor diye bir kaç yerde okumuştum bebek düşmesin diye ama türkiyede yapılıyormu bilmiyorum
Ne bileyim belki ölçülebilir falan dedim.canım sizin sorununuz neydi pekiYok canim malesef hamileligin ilerleyen zamanlarinda ortaya cikiyor öncesinde bilinmiyor
Neden canım sol tupunde bisey yoktu ki coraspini mutlaka sor herkes kan sulandirici kullaniyo bizim disimizdaSanırım semra hanım tüm ekibini iyi egitmis hemşire bile bana Çoğul gebeliğin zararını anlattı yarım saat. :)) canım ben ilk muane olduğumda endometrizois olabilir dedi sonrada yok dedi semra hanım ama şu sol tüpüm beni düşündürüyor soracağım onuda inş
O bile mucize Rabbimin takdiri bizde olmadiBence de kıbrıs gittiği söylendi çünkü.
Ama bebek onun rahminde büyümüş evt
evet ölçülüyordu zaten cnm ama benim bir anda açıldı . rahim ağzı yetmezliğinde ne zaman açılacağı belli olmuyorNe bileyim belki ölçülebilir falan dedim.canım sizin sorununuz neydi peki
Canim onuda soracağım sol Yumurtalık demek istedim Az yumurta gelisti yaa ondan...Neden canım sol tupunde bisey yoktu ki coraspini mutlaka sor herkes kan sulandirici kullaniyo bizim disimizda
CANIM bazılarında böyle olabiliyor bi yumurta aktif olmayabilir.sana histeroskopi de yapıldı endo odaklari olsa gorulurdu .. belki bi ihtimal bi çikolata kisti olup zamanla kaybolmuştur ama histeroskpi temiz çıktı sanmıyorumCanim onuda soracağım sol Yumurtalık demek istedim Az yumurta gelisti yaa ondan...
Ben de kullanmıyorum. Pıhtılaşma sorunu olanlara veriliyor o esasen ama işgüzarlık yapıp herkese veriyor bazı merkezler. Ya yazık günah bu bünyelere ya. Kıçımız başımız göbeğimiz delik teşik, hala gerekli gereksiz ilaç dolduruyolarNeden canım sol tupunde bisey yoktu ki coraspini mutlaka sor herkes kan sulandirici kullaniyo bizim disimizda
Artik cok geç.Bugun transferin 6. Gunu ve bolca yedim her gün.CANIM ananastan vazgeçtim sanki . Sen de yersen üç gün ince dilim ye
Ay rune yaaBen de kullanmıyorum. Pıhtılaşma sorunu olanlara veriliyor o esasen ama işgüzarlık yapıp herkese veriyor bazı merkezler. Ya yazık günah bu bünyelere ya. Kıçımız başımız göbeğimiz delik teşik, hala gerekli gereksiz ilaç dolduruyolar