- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.781
CANIM inşallah tutunmustur bebisin . Bol yiyip bebeği tutunanlar da çok var. Nasip bu moralini bozma . Sizde sorun neydi acabaArtik cok geç.Bugun transferin 6. Gunu ve bolca yedim her gün.
Ben gonal f kullandım o agritmiyordu ama cetrodite biraz agritiyordu morartiyorduKizlar ya su igneler beni maf etti 7. Gunum bugun kollarim kalcam morardi resmen yarin kontrolum var doktor bsy demedi opu icin da kac gun vurulcam ki ilk 4 gun gunde 2 tane igneydi menogon 2 doz 2 su ve 200 luk puregon 5. Gun bunlara bide orgalutran eklendi ben mi cok abartiyorum korkuyorum bilmiyorum igneler sizede agri sizi veriyomuydu
Canim opu oncesi kac gun igne vuruldunBen gonal f kullandım o agritmiyordu ama cetrodite biraz agritiyordu morartiyordu
İş güzarlıktan değil canım kesinlikle estrofen ve benzeri rahim kalınlaştırma ve progestan tarzı düşük engeleyici ilaçlar puhtılaşmaya neden olup emboli olmasına sebep olabilme riksi yüksek olduğu için coraspin veriliyor arkadaşlar tek nedeni iş güzarlık değil yaniBen de kullanmıyorum. Pıhtılaşma sorunu olanlara veriliyor o esasen ama işgüzarlık yapıp herkese veriyor bazı merkezler. Ya yazık günah bu bünyelere ya. Kıçımız başımız göbeğimiz delik teşik, hala gerekli gereksiz ilaç dolduruyolar
Kismet bu isler.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Sebepsiz infertilite.Sorun yok bebek de yok.Sizin neydi sorun.CANIM inşallah tutunmustur bebisin . Bol yiyip bebeği tutunanlar da çok var. Nasip bu moralini bozma . Sizde sorun neydi acaba
Dokuz gün sürdü benimkiCanim opu oncesi kac gun igne vuruldun
Endometriozis varmış yeni öğrendik 2cm kist varmış . Nerde tüp yaptiriyorsun farklı yöntemler denendi mi ? Inşallah rabbim daha fazla bekletmez seniKismet bu isler.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Sebepsiz infertilite.Sorun yok bebek de yok.Sizin neydi sorun.
Canim ben daha once cikolata kistinden oldum ameliyat.3 bucuk santimdi.Sag yumurtalikta.Tupe baslamadan oldum ameliyati.Ankara Gurgan klinikte tedavim.Bundan once de Izmir smirna da yapildi.Sen nerde yaptiriyorsun.Kacinci denemen ilk mi.Endometriozis varmış yeni öğrendik 2cm kist varmış . Nerde tüp yaptiriyorsun farklı yöntemler denendi mi ? Inşallah rabbim daha fazla bekletmez seni
Ben parol kullandım 3 taneKızlar ağrı kesici alanınız oldu mu hiç transfer sonrasında ?
Hangi ağrı için icmistin?kasik bel baş vs yani :) çok mu siddetliydiBen parol kullandım 3 tane
Ben doktora özellikle sordum. Benim pıhtılaşma testlerim ANA testlerim herşeyim normaldi neden Oksapar verdiniz bana dedim. Kullandıpın ilaçlar pıhtılaşmaya neden olabilir o yüzden demişlerdiİş güzarlıktan değil canım kesinlikle estrofen ve benzeri rahim kalınlaştırma ve progestan tarzı düşük engeleyici ilaçlar puhtılaşmaya neden olup emboli olmasına sebep olabilme riksi yüksek olduğu için coraspin veriliyor arkadaşlar tek nedeni iş güzarlık değil yani
Dişim ağrıdı. Yanağım davul gibi şişti ağzımı açamadım ağrıdan. Gargara kullandım parol içtim. Doktora da sordum içebilirsin bi kaç tane dediHangi ağrı için icmistin?kasik bel baş vs yani :) çok mu siddetliydi
Ben parol kullandım 3 tane
Sabah gece ve ertesi öğlenNe aralıklarla aldın peki ?
Hayırlı olsun cok sevindimCanım dün test yaptım pozitif çıktı, ondan ilk aşama işte :)) ay evet hamileyim. Ne güzel söyleniyor bu ya. Hamileyimmm :)))
Geçmiyor sanki günler cuma ya az kaldı hakkında hayırlısı benim 12.gunum pazara denk geldi birde yetmezmiş gibi pazartesi bekleyeceğim gerçi hiç umudum yok ve aynı zamanda sanırım ilaçların etkisi şuan böyle çok tuhaf bir psikolojiye girdim böyle hiçbir düşünmeden öyle boş boş oturasim geliyor hiç konuşmadan birşey düşünmeden sanki şuan beynim durmuş gibiGel cuma gel