2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ay hatırlamıyorum iyi mi transfer sonrası bir liste var onu vurundum birde dedim ya chomironn ve gonaptly mi neyse o iğneleri vurundum progestron iğne ve kapsül var estefrom ve hibor iğne var ama transferden sonra verdilermiydi acaba kafam karıştı şu an o kadar çok iğne vurundum ki
Bence verilmemiştir canım. Gonapaptly baskilayici diye biliyorum. Catlatma değil. Ama chormiron o nedir bilmiyorum

CANIM ben memorialin sayfasında da yazdım ama oradaki kızlar yararlı dediler yense bile ilk üç dört gün ince bir dilim yenmeli o kadar. Bazıları çok yemiş yine de bebekleri tutunmuş nasip aslinda

kızlar benim bildiğim ananas yememek gerekiyor normalde doğum başlatıcı etkisi var diye gebelere önermezlermiş. ananas değil avokado çok iyi diye yazılar okumuştum.

Ay hatırlamıyorum iyi mi transfer sonrası bir liste var onu vurundum birde dedim ya chomironn ve gonaptly mi neyse o iğneleri vurundum progestron iğne ve kapsül var estefrom ve hibor iğne var ama transferden sonra verdilermiydi acaba kafam karıştı şu an o kadar çok iğne vurundum ki
Chomiron catlama ignesi cnm en son ne zaman vuruldun onu ?

Gecen sene aralik ayinda tedavi oldum cnm ben 6 tane 5. Gün embriyom oldu . 2 tanesini koydular o zaman 4 tanesi donduruldu. Koyulan iki tanesinden bir tanesi de iceride bölünmüs üçüzlerime hamile kalmistim . fakat bende rahim agzi yetmezligi varmis ve bir anda rahim agzi acildi 18 haftalik erken dogumla bebeklerimi kaybettim . nisan ayıydı dogum oldugunda . iste 5 ay ara verdim bu sefer dondurulmuslarimla transfer oldum
Canim cok üzüldüm ben bilmiyordum. Özür dilerim konuyu açtığım için. Bu seferde mi iki embriyo? Benim doktorum kesinlikle 2 embriyo transferi istemiyor. Çünkü tüp bebekte tek embriyonun bölünme ihtimali biraz daha fazlaymis. Benim amacim en kisa zamanda tek sağlıklı bebek elde etmek diyor.

Vallahi ben çok yedim bir koca ananasi 2 gunde bitirdim
Canım yabancılar bir ananaslı beş dilime ayırıp her gün bir dilim yiyor yani you tube dan izlediğim kadarıyla bazıları da yemiyor rahim kasilmalarina neden oluyor hatta erken doğum yapmak isteyenler doğum kolay olsun diye çok yiyorlarmis. Sen çok yemişsin tamda tutunma döneminde hindistanda papaya ve ananas hamilelikte hiç önerilmiyor muş . Ama nasibinde yokmuş diye düşün eltim hamile olduğunu bilmeden maydanoz suyu içmiş bol bol adet olmak için ama bebeği onu bırakmadı

choriomon çatlatma iğnesi ama çok düşük dozda vurduruyolar. Bide ikisinin arasında gonapeptyl vuruyosun nötrlemek için

Ay o haber gecemi mahvetti
Herkes ariyo
Bak moralini bozma 55 yasinda anne olmus sen daha 40 sin :/
Herkesinde bünyesi ayniydi zaten :)
Eheehehehh
İzmir de tedavi olmuş.
İzmir kıbrıs a göndermiş

Ama yazık kadın bitmiş nasıl bakacak

Devlet tüm masraflari karsilayacakmis

Aman boşver
İşte birilerine duyuruda da böyle can sıkıyorlar bazen

2.CHORIOMON nedir ve ne için kullanılır?
  • Yumurta üretmeme(anovulasyon) ve adet görmeme veya düzensiz adet görme (amenore) gibi durumlarda diğer ilaçların foliküllerin gelişimi için kullanılmasının ardından CHORIOMON yumurtaların bırakılmasını (ovülasyonu) sağlamak üzere verilir.
  • Tüp bebek uygulaması gibi tıbbi yardımla gerçekleştirilen üreme programlarında diğer ilaçlarla yumurta üretmek üzere uygulanan tedavinin ardından bu yumurtaları olgunlaştırmak için CHORIOMON kullanılır.

ceymi ceymi böyle yazıyor cnm

Çatlama mi ki?

Canim cok üzüldüm ben bilmiyordum. Özür dilerim konuyu açtığım için. Bu seferde mi iki embriyo? Benim doktorum kesinlikle 2 embriyo transferi istemiyor. Çünkü tüp bebekte tek embriyonun bölünme ihtimali biraz daha fazlaymis. Benim amacim en kisa zamanda tek sağlıklı bebek elde etmek diyor.
Estagfurullah cnm olur mu öyle sey .Evet 2 tane yine cnm ama bu seferkiler 2. Kalite tutmaz diye 2 istedim . bakalim hayirlisi rabbimden zaten bu sefer tek bile tutsa 12-14 hafta arasinda rahim agzina dikis olacak nasipse . bu arada bak ücüzlerin fotosunu atayim en son 18/haftaliklardi ama bir arada ultrasonda görüntülendikleri en son 9 haftalik fotograflari var

Eklentiler

• IMG-20170927-WA0010.jpg
    IMG-20170927-WA0010.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 73
Estagfurullah cnm olur mu öyle sey .Evet 2 tane yine cnm ama bu seferkiler 2. Kalite tutmaz diye 2 istedim . bakalim hayirlisi rabbimden zaten bu sefer tek bile tutsa 12-14 hafta arasinda rahim agzina dikis olacak nasipse . bu arada bak ücüzlerin fotosunu atayim en son 18/haftaliklardi ama bir arada ultrasonda görüntülendikleri en son 9 haftalik fotograflari var
Ayy kuzulaaarr

Çok tatlilarmis :KK43: inşallah onlar da cennette bekler seni üzülme bebisin seninle

X