2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim cok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş kan testi de yaptir. Bu haber cok iyi geldi inş hep böyle devam eder
Canım benim darısı başına inşallah. Henüz kanda baktırmadım çok kesin de konuşamıyor insan korkudan. (Geçmiş profilimiz ortada) inşallah rabbim kucağımda görmeyi de nasip eder. Ş0kür ben şeytanın bacağını kırdım artık xra221 ile sen geleceksiniz yürekten inanıyorum.
Sen geçen gün diyordun ya herkesin öyle ya da böyle bir hamilelik öyküsü var ama ben hiç gebe kalmadım kesin bir sorun var diye... ondan beri benim de içime kurt düştü ben de hiç hamile kalmamıştım. Ama bak oldu. Pozitif ol bak senin de bu tedavinde olacak.

Cnm ben Eylül ayını geçtim bana ugurlu gelmedi ekimde de baslayıp baslamayacagim meçhul. Ben baslayana kadar siz doğrursunuz valla :)
Burası zaten eylül ekim kasım topiği. Gene bi kötümserlik var üstünde. Dondurulmuşların var neticede. Bence bu ay devam edilecek tedavine. Görüşmeb cuma günüydü değil mi?

Ben seni bir yerden hatirliyorum cnm ama nerdn acaba? Sen beni hatirladin mi ? :)
Ben seni hatırladım cnm 19/25 yaşında anne olmak isteyen topikte tanismistik. Hayırli olsun tatlım hamilesin Rabbim tamamına erdirsin. Bende Eylül ayında başladım tedaviye malesef tutmadı. 10 tane dondurulmus embriyom var tutana kadar deneyeceğim :))

Kızlar merhAba ben de salı günü transfer olacağım benimki donmuş embriyo olacak. Transfer sonrası önerileriniz var mı ? Ananas yediniz mi mesela :) yiyin diyen var yemeyin diyen var önerilerinizi bekliyorum özellikle hamiş kalanlar :) R rune sen de canım bu arada donmus embriyo transferi olan başka var mı Burda

Sagol canim vallahi hafizan cok iyiymis masallah :) bende hatirladim konustugumuzu direk ama nerden diye düsündüm bir an :) masallah ya bir sürü dondurulmusun var valla her ay dene iste ara verme sakın :) ins ikinci de digerlerine gerek kalmadan tutar cnm

Burası zaten eylül ekim kasım topiği. Gene bi kötümserlik var üstünde. Dondurulmuşların var neticede. Bence bu ay devam edilecek tedavine. Görüşmeb cuma günüydü değil mi?
Ewt cnm cuma günü bakalim ne diyecek semra hanım embriyo genetik isterse yolum biraz uzun ...

Ananas yeme cnm özellikle bi kac doktorun aciklamasini okudum kesinlikle yemeyin diyorlar . bende dondurulmuslarla transfer oldum cnm transfer sonrasi bol bol kabak cekirdegi yedim bir de kemik suyuna bol etli corba ictim cnm ve tuttu cok şükür

Farklı topiklere pek yazmıyorum o yüzden aklımda kalmış :) 5. Gün 10 embriyo var ama genetige gidebilir bakalım inş çoğu sağlıklı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…