-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.661
Canım benim darısı başına inşallah. Henüz kanda baktırmadım çok kesin de konuşamıyor insan korkudan. (Geçmiş profilimiz ortada) inşallah rabbim kucağımda görmeyi de nasip eder. Ş0kür ben şeytanın bacağını kırdım artıkCanim cok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş kan testi de yaptir. Bu haber cok iyi geldi inş hep böyle devam eder
Diğer topike gitme esra :))) valla buranın bereketi kucaklara bebeleri dağıtıyorAyyy evet sorma tee klomenden beri bi üçümüz kaldık hamiş kalamayan şimdi iki olduk sen hamilesinnn çok şükür rabbimme Allahim bana da böyle buraya yazmayı hamileyim demeyi nasip etsin sinkar a da inşallah
Ben seni bir yerden hatirliyorum cnm ama nerdn acaba? Sen beni hatirladin mi ? :)Canim cok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş kan testi de yaptir. Bu haber cok iyi geldi inş hep böyle devam eder
Evet tabiki cnm saatlerin bile önemi varKızlar beta hcgyi tam 48 saatte değil de 35. Saatte verdiğim için 2 katı artmamış olabilir mi? Beta ölçtürenler tam 48 saatte 1 mi ölçtürüyo? Her saat artıyodur heralde bu hormon
Burası zaten eylül ekim kasım topiği. Gene bi kötümserlik var üstünde. Dondurulmuşların var neticede. Bence bu ay devam edilecek tedavine. Görüşmeb cuma günüydü değil mi?Cnm ben Eylül ayını geçtim bana ugurlu gelmedi ekimde de baslayıp baslamayacagim meçhul. Ben baslayana kadar siz doğrursunuz valla :)
Ben seni hatırladım cnm 19/25 yaşında anne olmak isteyen topikte tanismistik. Hayırli olsun tatlım hamilesin Rabbim tamamına erdirsin. Bende Eylül ayında başladım tedaviye malesef tutmadı. 10 tane dondurulmus embriyom var tutana kadar deneyeceğim :))Ben seni bir yerden hatirliyorum cnm ama nerdn acaba? Sen beni hatirladin mi ? :)
Yaptın miiiii aaa
Hesapladım da %75 artmış 35 saatte. İyi o zaman ya ferahladım birazz:)Evet tabiki cnm saatlerin bile önemi var
Aaa yaptın ve pozitif öyle mi aaaa superrrYaptımda ilaç etkisi herhalde o yüzden sordum benimki merak sadece:)
Sagol canim vallahi hafizan cok iyiymis masallah :) bende hatirladim konustugumuzu direk ama nerden diye düsündüm bir an :) masallah ya bir sürü dondurulmusun var valla her ay dene iste ara verme sakın :) ins ikinci de digerlerine gerek kalmadan tutar cnmBen seni hatırladım cnm 19/25 yaşında anne olmak isteyen topikte tanismistik. Hayırli olsun tatlım hamilesin Rabbim tamamına erdirsin. Bende Eylül ayında başladım tedaviye malesef tutmadı. 10 tane dondurulmus embriyom var tutana kadar deneyeceğim :))
Ewt cnm cuma günü bakalim ne diyecek semra hanım embriyo genetik isterse yolum biraz uzun ...Burası zaten eylül ekim kasım topiği. Gene bi kötümserlik var üstünde. Dondurulmuşların var neticede. Bence bu ay devam edilecek tedavine. Görüşmeb cuma günüydü değil mi?
Ananas yeme cnm özellikle bi kac doktorun aciklamasini okudum kesinlikle yemeyin diyorlar . bende dondurulmuslarla transfer oldum cnm transfer sonrasi bol bol kabak cekirdegi yedim bir de kemik suyuna bol etli corba ictim cnm ve tuttu cok şükürKızlar merhAba ben de salı günü transfer olacağım benimki donmuş embriyo olacak. Transfer sonrası önerileriniz var mı ? Ananas yediniz mi mesela :) yiyin diyen var yemeyin diyen var önerilerinizi bekliyorum özellikle hamiş kalanlar :) R rune sen de canım bu arada donmus embriyo transferi olan başka var mı Burda
Ay bu pimpirikligimiz ne olacak dimi ya bende kanı tekrarliycam yarin simdiden stresi beni de sardi vallahi :)Hesapladım da %75 artmış 35 saatte. İyi o zaman ya ferahladım birazz:)
Farklı topiklere pek yazmıyorum o yüzden aklımda kalmış :) 5. Gün 10 embriyo var ama genetige gidebilir bakalım inş çoğu sağlıklı gelirSagol canim vallahi hafizan cok iyiymis masallah :) bende hatirladim konustugumuzu direk ama nerden diye düsündüm bir an :) masallah ya bir sürü dondurulmusun var valla her ay dene iste ara verme sakın :) ins ikinci de digerlerine gerek kalmadan tutar cnm
CANIM pgt 20 günde belli oluyor çok uzun değil ki. Kardeşinin sonuçları ne zaman çıkacak?olacak ya çok istiyorum senin de olmasını lütfen ümitli olEwt cnm cuma günü bakalim ne diyecek semra hanım embriyo genetik isterse yolum biraz uzun ...
Transfer sonrası olmadı diye biliyorum. Ama ... ben de heyecan yaptım bak.ceymi cnm en son hcg iceren yani catlama ignesini ne zaman oldun ? Transfer sonrasi da oldun mu ?