2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım benim darısı başına inşallah. Henüz kanda baktırmadım çok kesin de konuşamıyor insan korkudan. (Geçmiş profilimiz ortada) inşallah rabbim kucağımda görmeyi de nasip eder. Ş0kür ben şeytanın bacağını kırdım artık xra221 xra221 ile sen geleceksiniz yürekten inanıyorum.
Sen geçen gün diyordun ya herkesin öyle ya da böyle bir hamilelik öyküsü var ama ben hiç gebe kalmadım kesin bir sorun var diye... ondan beri benim de içime kurt düştü ben de hiç hamile kalmamıştım. Ama bak oldu. Pozitif ol bak senin de bu tedavinde olacak.
Cnm sen bAna bakma hamileliğin tadını cikar . Bende inş güzel haber veririm size :)

Ananas yeme cnm özellikle bi kac doktorun aciklamasini okudum kesinlikle yemeyin diyorlar . bende dondurulmuslarla transfer oldum cnm transfer sonrasi bol bol kabak cekirdegi yedim bir de kemik suyuna bol etli corba ictim cnm ve tuttu cok şükür
Evet ben de yabancı bi doktorun videosunu izledim ilk üç ay yemeyin diğer aylardada haftada 100 gramı asmasin diyor .. ama Burda ananas baya yiyip hamile olan var oyuzden yesem mi dedim o zaman yemiyim

Ananas yeme cnm özellikle bi kac doktorun aciklamasini okudum kesinlikle yemeyin diyorlar . bende dondurulmuslarla transfer oldum cnm transfer sonrasi bol bol kabak cekirdegi yedim bir de kemik suyuna bol etli corba ictim cnm ve tuttu cok şükür
Ayy ben hemen hemen her gün ananas yedim :KK43: faydali diye biliyorum . Ne gibi zararı var cnm

Evet ben de yabancı bi doktorun videosunu izledim ilk üç ay yemeyin diğer aylardada haftada 100 gramı asmasin diyor .. ama Burda ananas baya yiyip hamile olan var oyuzden yesem mi dedim o zaman yemiyim
Bana da doktor ananas kivi avakado ye dedi. Transfer sonrası kivi yiyorum. Bi adet ananas yedim.

Yok cnm eskiden yeniliyor diye biliniyordu ama artik yenilmemesi gerektigini söylüyor cogu doktor cunku rahimde kasılmalara sebep olup tutunmasini engelliyormus

Canim sayi baya cok ve masallah hepsi de 5. Gün sansin cok yüksek :) ins rabbim gönlüne göre versin . pgt de baya pahali diyorlar cnm allah kolaylik versin
İlk etapta sadece 2 embriyo yollayacagim eğer sağlıklı gelirse transfer olacağım. 10 embriyonun hepsini gonderemem malesef :KK43:

Doktorlar da hem fikir olamamış o zaman :bicak:
Yani cnm ama eskiden kimse yemesin demiyordur bak hatta o videolardan linkler atayim bulabilirsem baya arastirmistim . hatta gecen sene aralik ayinda tedavi görüyorken bir topigimiz vardi biz ikiye ayrildik kimisi yedi transfer sonrasi kimisi yemedi tesadüf müdür bilmem ama o yiyen 2 kisinin tutmamisti cnm Simdi onlarda arastirdilar biri bu ay digeri ekim de tedavi olacak bu sefer yemiycem diyorlar

Yani cnm ama eskiden kimse yemesin demiyordur bak hatta o videolardan linkler atayim bulabilirsem baya arastirmistim . hatta gecen sene aralik ayinda tedavi görüyorken bir topigimiz vardi biz ikiye ayrildik kimisi yedi transfer sonrasi kimisi yemedi tesadüf müdür bilmem ama o yiyen 2 kisinin tutmamisti cnm Simdi onlarda arastirdilar biri bu ay digeri ekim de tedavi olacak bu sefer yemiycem diyorlar
Ne diyorsun...
Ben ilk deneme de bu nedenle başarısız oldu isem.
Hele hele bu ikinci tedavi de de olumsuz sonucu alırsam ne yapcam. Yedim

CANIM pgt 20 günde belli oluyor çok uzun değil ki. Kardeşinin sonuçları ne zaman çıkacak?olacak ya çok istiyorum senin de olmasını lütfen ümitli ol
1 ayı var çıkmasına. Ne bileyim sanki bana uzun yolum varmış gibi geliyor. Aslında pgt istemiyorum hepsini sırasıyla denemek istiyorum . Ama semra hanım 2. Denemede pgt kesin olucak demişti

X