- 5 Ekim 2016
- 919
- 1.158
- 44
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.601
ya arkadaşlar nerede yapıyorlar bunu çok iyiymiş valla biz de 2 tane koyarken bile risk diyip bire düşürüyorlar yok yasa yok yaş diyorlar vala iyi yere denk gelmişsiniz :)Benimde yaşım 25 iki tane transfer edildi ama 3 istesem yine koyarlardi
Peki bu günlerin öncesinde çıkan pozitifler yanıltıcımıdır yoksa hiçbirşey çıkmaz mıEvet canım. Dün çok silik çıktı. Bugün 10. Gün gene yaptım tam belli artık 2. Çizgi.
Yalnız bi türlü kan veremedim.
Sağlık ocağına gittim misafir hastalara kan tahlili yapmıyoruz dediler. Yakında özel hastane var onda da sistem yokmuş sonra gel dediler. Ben de pazara gidip meyve aldım eve geldim :))
Yarın direk merkeze gidip orda kan versem nolur?
ya arkadaşlar nerede yapıyorlar bunu çok iyiymiş valla biz de 2 tane koyarken bile risk diyip bire düşürüyorlar yok yasa yok yaş diyorlar vala iyi yere denk gelmişsiniz :)Benimde yaşım 25 iki tane transfer edildi ama 3 istesem yine koyarlardi
Canım gözünaydın haydi yolunuz açık olsun bundan sonra inşallahÇok şükür değerim.yükselmiş 720.9 Allahi ma şükürler olsun sıra kesede haber vericekler günü için.rabbim sizlerede göstersin bu ani tüm kalbimle dualarimdasiniz
aynı klinikteymişiz ve adaşmışız :) doktorun kim canım benim mustafa bey altında kübra hanım kendisininin yoğunluğundan dolayı transferlerde ve yumurta toplama dışında görmedim :) orda 2.ci denemem inşallah bu sefer pozitif olurmerhaba Fulya Bahçecide yaptırdım yaşım 33
bu benim 4. tüp bebek denemem diğer 3 transferimi farklı bir kurumda yaptırmıştım fakat Bahçeçiyle karşılaşınca diğer kurumun çok kötü olduğunu gördüm
bende hem çikolata kisti vardı hemde vücut spermi kabul etmeyip dışarı atıyormuş çok şükür çözüm buldular Allah oradaki doktor ve hemşirelerden razı olsun
Valla onu bilemiyorum inanPeki bu günlerin öncesinde çıkan pozitifler yanıltıcımıdır yoksa hiçbirşey çıkmaz mı
Canım bu arada senin tahlil günün ne zaman kaçıncı günündesin şuan
Çok şükür değerim.yükselmiş 720.9 Allahi ma şükürler olsun sıra kesede haber vericekler günü için.rabbim sizlerede göstersin bu ani tüm kalbimle dualarimdasiniz
Canım gözünaydın haydi yolunuz açık olsun bundan sonra inşallahÇok şükür değerim.yükselmiş 720.9 Allahi ma şükürler olsun sıra kesede haber vericekler günü için.rabbim sizlerede göstersin bu ani tüm kalbimle dualarimdasiniz
Slm canim eski nickim tnksydi hatirlarsan klomidle tedavi gorurken topikte konusmustuk ayni zamanlardi yine ayni zamanlari yasiyoruz benimde bugun 7. Gunum 5. Embriyosu kan werdim demissin noldy ciktimi sonucun insallah bu sefer aliriz bebislerimizi kucagimizaHayirlisi ins cnm pozitif sonuclar alirsin ins Benimde dün blast transferimde 8. Günüm dü kan testi yaptirdim bile ben :) senin test günün ne zaman ?
Canım gözünaydın haydi yolunuz açık olsun bundan sonra inşallah
Slm kizlar bende eylulde umut yolculuguna girenlerdenim 21 eylul transferim oldu 5. Gun embriyosun 2 ekim test tarihim belimde ilk gunden beri cok agri war kasiklar bazen gelip gidiyor iki gundur su gibi akintim basladi Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah emeklerimiz bosa cikmasin
İnsallah canim dalida dawet etti beni diger gruptan tanisiyorduk ayni gun olunca transferler kaderdas oluyoruz:)Bugun ne cok kişi aramiza katildi
İnsallah katilan herkes pozitifi gorur :)
Ya ben şunu merak ettim bu günlerden önce pozitif olur mu yada olursa iğne etkisimidirceymi cim aman ha sakin erken test yapma :)
Gününde kan vermeye git
Bak bugün ben de bosuna moral bozukluğu oldu
İnternette baktim 9-10-12 gunden evvel cikmaz yaziyo
Ahh be canım neden acele ettin ki bence idrar da çıkması için çok erken önce kanda en son idrara geçiyor cuma gününü iple çekiyorum inşallah senden güzel haber alırsak benden de alırız diye düşünüyorum :) çünkü regl belietilerimiz benziyor ve de transfer kosullarimiz benziyor :)Benim bugun 7. Günüm
İdrarda cikmadi umarim erken yapmışımdır
cuma tahlil yaptiricam
5. Gun embriyosuydu
Benim bugun 7. Günüm
İdrarda cikmadi umarim erken yapmışımdır
cuma tahlil yaptiricam
5. Gun embriyosuydu
Eheheh allah allah. Allah az daha merakla diyo herldeEvet canım. Dün çok silik çıktı. Bugün 10. Gün gene yaptım tam belli artık 2. Çizgi.
Yalnız bi türlü kan veremedim.
Sağlık ocağına gittim misafir hastalara kan tahlili yapmıyoruz dediler. Yakında özel hastane var onda da sistem yokmuş sonra gel dediler. Ben de pazara gidip meyve aldım eve geldim :))
Yarın direk merkeze gidip orda kan versem nolur?
benide eklermisiniz 9 ekim test günümPeki cumadan sonra beni de eklersen listeye çok sevinirim
Medistate hastanesi Dr. Kenan sofuoglu
Yaş 31 test günüm 9 ekim
Haydi hayırlısı bakalım
Test mi yaptın sen yoksaPeki bu günlerin öncesinde çıkan pozitifler yanıltıcımıdır yoksa hiçbirşey çıkmaz mı