2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tüm gözler ceymi de :)))
O kadar testle ilgili soru sordu ki :))

Transfer sonasi şu on gün sanki on yıl gibi valla:))
Hepimizi birbirimize düşürdü :)
Valla yaaaa adamın aklı karışıyor ama ben bu hafta chormionn ve gonalpty mi neyse o iğneleri vurundum ondan soruyorum bu iğnelerin etkisi olacak mı diye yoksa tabiki çıkmaz iğne etkisidir

Tüm gözler ceymi de :)))
O kadar testle ilgili soru sordu ki :))

Transfer sonasi şu on gün sanki on yıl gibi valla:))
Hepimizi birbirimize düşürdü :)
Valla yaaaa adamın aklı karışıyor ama ben bu hafta chormionn ve gonalpty mi neyse o iğneleri vurundum ondan soruyorum bu iğnelerin etkisi olacak mı diye yoksa tabiki çıkmaz iğne etkisidir

Benim bildigim sadece catlatma ignesi sonucu etkiliyor çünkü o ignede de hcg hormonu var.Diger ilaclari ben hic kullanmadim.Etken maddelerinde hcg yoksa eger sonucunuz pozitiftirki bence oyle.Tebrikler.

Çikolata kisti kaç cm di acaba bi de kısa protokol mu kullanıldı ?

Ayyy rune dedim bi bakayım profiline bu kız test yapmadı mi diye hamilesinnn canım çok sevindim darısı başıma inşallah ya :) salı transferim var dua et benim için de olur mu
Canımın içi 2 yıldır birlikteyiz bu yolda taa klomenlerden beri. Şeytanın bacağını kırdım sanırım. Darısı sana ve S sinkar a inşallah. Henüz merkeze gitmedim. Evde test yaptım. İnşallah böyle devam eder. Dualarımdasınız inan. Darısı bekleyen herkese

Ayy erkenden yaptırdın mı benim pazartesi günü o gün bile gitmeye cesaretim yok sen ne güzel yapıp ogrenmissin sanırım pozitif sonuç değil mi? İnşallah benimde pozitif olur ve isteyen herkesin de :)
Dayanabilmek en güzeli cnm :) evet cok sükür simdilik pozitif bakalim yarin tekrarliycam nasipse testi ins güzel güzel katlar . darisi basina inş :)

Cnm ben daha tedaviye baslamadim ama senin bu ilaclar tutunmasi icin diye biliyom catlatma ignesini sen toplamadan once yapmistin o da bitmistir etkisi ins var seninde bebis yaa hadi ver sende hbr bu topik gercekten super yaa siz haberleri verdikce ben havalara uciyorum biran evvel bende baslayim benimde olsun diye bekliyom valla

Evet nickini hatirladim cnm :) cok şükür pozitif sonucum simdilik yarin kan testini tekrarliycam bakalim :) aramızda 2 güncük var :) inllsallah seninde pozitiftir cnm ne güzel birlikte hamilelik geciririz :)

Canim cok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş kan testi de yaptir. Bu haber cok iyi geldi inş hep böyle devam eder

Kızlar beta hcgyi tam 48 saatte değil de 35. Saatte verdiğim için 2 katı artmamış olabilir mi? Beta ölçtürenler tam 48 saatte 1 mi ölçtürüyo? Her saat artıyodur heralde bu hormon

sezeniko senin kese benden önce görünecek kısmetse yavrum.5 ekimde normaldeymis ama doktorum o tarihte olmadığından 9 ekime gidicem nasipse
Ay kız gel benim doktoruma gidelim beraber sen kese de de dayancam ben bekliycem mi diyorsun simdi :) hehe . ay ins görürüm ya icimde kötü bir his var sanki yarin kan da ins degerim katlamis olur

Ayyy evet sorma tee klomenden beri bi üçümüz kaldık hamiş kalamayan şimdi iki olduk sen hamilesinnn çok şükür rabbimme Allahim bana da böyle buraya yazmayı hamileyim demeyi nasip etsin sinkar a da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…