2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İyiki de 3 koydurmamışsın, bak tuttu napardin 3 taneyle :)

Peki cumadan sonra beni de eklersen listeye çok sevinirim
Medistate hastanesi Dr. Kenan sofuoglu
Yaş 31 test günüm 9 ekim

Haydi hayırlısı bakalım

İyiki de 3 koydurmamışsın, bak tuttu napardin 3 taneyle :)

rabbim aratmasın en basta tabikide o ama sonuçta buda bir gerçek sonra içimde acımadı değil kız sanki evladımın birinden vazgeçtim kotu de hissetmedim dersem yalan olur.ama ikiden de korkuyorum biraz çok yakin arkadasımin ikiz kızları var çok tatlılar ama gör afetler afet erkek çocuğu olsa bu kadar yaramaz olmaz dur durak bilmiyorlar sagolsunlar ama çokta güzeller

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza oku oku yetmedi dedim bir kızların arasına gireyim :) benim transferimin 8.gunu bugün ve ilk denemem ama çok korkuyorum ve sizden daha iyi beni anlayacak kimse yok belirtim bir var bir yok gibi sadece su akmış gibi çamaşırım islaniyor günde 2_3defa birde nadiren hafif bel ağrıları ama en umutsuzluğa düştüğüm nokta benim regl olmadan önce migrenim tutar ve evvel gün yine başım ağrıdı ve çok korkuyorum tahlilim pazartesi günü yapılacak hemşire bana transferden sonra basınız agrirsa eğer çok agrimadikca icmeyin dayanilmayacak olursa için dedi ve benim migrenimin olduğunu bilmiyor yani acaba kullandığım progestan fitil in mı yan etkisi olarak beklendiği için söyledi bilmiyorum ama bu baş ağrısından sonra ümidim çok azaldı belki sizlerde de böyle baş ağrısı yaşayanlar vardır bana bir yol gosterirsiniz

canım hoşgeldin o ıslaklık fitilden de oluyor benimde adet olmadan önce başım ve midem tutar 11.gün gibi benimde tutmuştu hatta çenemde sivilce de çıkar yine çıktı ay başım ağrıyor sivilce de çıktı bende öyle düşünmüştüm.ağrılarım da hergun olmadı canım hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler alirsin

aynen öyle canım çoğul gebelik riskinden dolayı istemiyor. bakalım adetle beraber transfer için tekrardan başlamış olucam ilaçlara o zaman net konuşur ,kararlaştırız doktorla son söz onda ne derse o olucak.
bu arada çok geçmiş olsun canım o kötü günleri unut , yaşayacağın güzel günleri düşün .. ne güzel yine hamilesin. o kadar pozitifsin ki Rabbim ondan güzel günler nasip eder sana. çok gençmişsin sen ya , genç anne olucan desene:)

Canimmm yani yine aynı şeyler olmasina rağmen hamile mi kalmistin Allah'ım bu bana çok büyük bir umut olur demek ki hormonlar mı bu baş ağrısını yapıyor ki

Canım yaşın kaç? Nasıl 3 taneyi teklif ediyorlar ?

amin canım inş. ben denemek istiyorum da bakalım doktor ne dicek:) çoğul gebeliği riskli görüyor. heyy maşallah 1. kaliteye 3 tane koyalım mı dediler sana ay çok riskli ya oda, iyi ki 2 tane istemişsin.

Canimmm yani yine aynı şeyler olmasina rağmen hamile mi kalmistin Allah'ım bu bana çok büyük bir umut olur demek ki hormonlar mı bu baş ağrısını yapıyor ki

evet canım içini ferah tut her belirti herkeste ayni olmuyor bak göğüslerde aşırı hassasiyette belirti diyorlar benim transferin ilk 3 günü ilaçlardan herhalde çok şunları yani sutyeni çıkartınca yürürken resmen tutuyordum sonrasında hic sizi falan kalmadı o zamanda esime olmadı bak hic hassasiyet yok demistim ki halada öyle bir durumum yok normal hafif var.güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Sagol canım allah razi olsun . hepimiz hamis olalim saglikla bebislerimizi kucaklayalim ins :) 6 yıllık da evliyim :) ben biraz aceleciyim ama baksana 4 yıl oldu nerdeyse bebisim gelmedi biraz ağır kanli galiba hic bana çekmeyecek :) geç olsun güç olmasın ne diyelim :) sen ne zamandir düsünüyorsun cnm ?

Zeyneptanemm anlatmış zaten :)
Ben de gunde 4-5 camasir değiştiriyorum mecbur vajinal jelden dolayi akinti var hep
Benimde adetimin ilk günü migren olur dün gözümü açamadım migrenden ayni adet belirtileri oldu
Belirtiler hep benzer ama ben sonucu henüz görmediğim icin icini pek rahatlatamiycam :)
genelde burda herkeste ayni seyleri duydum diyebilirim

amin canım inş. ben denemek istiyorum da bakalım doktor ne dicek:) çoğul gebeliği riskli görüyor. heyy maşallah 1. kaliteye 3 tane koyalım mı dediler sana ay çok riskli ya oda, iyi ki 2 tane istemişsin.

kendime diyorum hayatta ilk defa duyguma gore değil mantığıma gore hareket ettim iyi mi ettim orasını Allah bilir ama oynatirdim kız

kendime diyorum hayatta ilk defa duyguma gore değil mantığıma gore hareket ettim iyi mi ettim orasını Allah bilir ama oynatirdim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…