- 6 Ocak 2011
- 513
- 1.074
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.581
3.gün embriyosu 9.-10 günden önce çıkmaz testlerde bence. 3.gün embriyosunda implantasyon bile 8.gün başlıyor. En erken (transfer günü dahil olmadan) 9.gün falan çıkabilir. O da kesin değil.Bu iğnelerin testlerde etkisi ne zaman geçer kaçıncı gün yani benim 3. Gün embriyosu idi bugün 6. Günüm
Bana 35 yaşından sonra 2 tane koyuyoruz deyip direk 2 tane verdiler. Gerçi ben de 3 tane istemezdim gerçekten zor. Ha bu özel merkezler çok fena çok :))
Canimmm çok teşekkür ederim cevap vermen bile yeter iyi ki varsınız o zaman inşallah hepimizin hayırlısıyla güzel sonuçları olur :)Zeyneptanemm anlatmış zaten :)
Ben de gunde 4-5 camasir değiştiriyorum mecbur vajinal jelden dolayi akinti var hep
Benimde adetimin ilk günü migren olur dün gözümü açamadım migrenden ayni adet belirtileri oldu
Belirtiler hep benzer ama ben sonucu henüz görmediğim icin icini pek rahatlatamiycam :)
genelde burda herkeste ayni seyleri duydum diyebilirim
Sagol canım allah razi olsun . hepimiz hamis olalim saglikla bebislerimizi kucaklayalim ins :) 6 yıllık da evliyim :) ben biraz aceleciyim ama baksana 4 yıl oldu nerdeyse bebisim gelmedi biraz ağır kanli galiba hic bana çekmeyecek :) geç olsun güç olmasın ne diyelim :) sen ne zamandir düsünüyorsun cnm ?
Merhaba :) tebrikler aramıza hosgeldin
Nerede yaptirdiniz ve yaşınız kacti sakincasi yoksa :))
İnsallah bu sayfada sadece pozitif gebelik haberi almaya devam ederiz :))
kendime diyorum hayatta ilk defa duyguma gore değil mantığıma gore hareket ettim iyi mi ettim orasını Allah bilir ama oynatirdim kız
Canım bu arada senin tahlil günün ne zaman kaçıncı günündesin şuanZeyneptanemm anlatmış zaten :)
Ben de gunde 4-5 camasir değiştiriyorum mecbur vajinal jelden dolayi akinti var hep
Benimde adetimin ilk günü migren olur dün gözümü açamadım migrenden ayni adet belirtileri oldu
Belirtiler hep benzer ama ben sonucu henüz görmediğim icin icini pek rahatlatamiycam :)
genelde burda herkeste ayni seyleri duydum diyebilirim
Bende baya yaşın var sandım cnm daha sende cok gencsin :) bak normal yoldan da hamile kalmissin . eminim allahin izniyle tüple de hemen hamile kalacaksin :) hakkinda hayirlisi ins :)amin canım ya inş. yok canım ya ne acelesi ne güzel işte genç anne olucaksın. bak ben oldum 30 ne ara hamile kalıcam ne ara doğurcam :)) şaka bi yana nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz bende 3 senelik evliyim iki normal yoldan hamile kaldım olmadı. 1 yıldır da baktım olmuyor tüp yapalım dedik daha da vakit kaybetmeden.
Hayirlisi ins cnm pozitif sonuclar alirsin ins Benimde dün blast transferimde 8. Günüm dü kan testi yaptirdim bile ben :) senin test günün ne zaman ?Bu arada bende 31yasindayim 3yillik evliyim ve ilk tüp bebek denememiz 5.gun transferi yapıldı bugün de transferde 8.gunum
Bemimki 9. Gün çıktı3.gün embriyosu 9.-10 günden önce çıkmaz testlerde bence. 3.gün embriyosunda implantasyon bile 8.gün başlıyor. En erken (transfer günü dahil olmadan) 9.gün falan çıkabilir. O da kesin değil.
çok sevindim çok güzel bir değer rabim sağlık huzur ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım ve inşallah ikizdirselam kızlar aranıza yeni katıldım
Allahın izni ile inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız bende tüp bebek yaptırdım bu ay 2 tane 5 gün blast dondurulmuş embiriyo transferim oldu ve transferimin 13. günü değerim 3231 çıktı
3. Gün embriyosu muydu senindeBemimki 9. Gün çıktı
selam kızlar aranıza yeni katıldım
Allahın izni ile inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız bende tüp bebek yaptırdım bu ay 2 tane 5 gün blast dondurulmuş embiriyo transferim oldu ve transferimin 13. günü değerim 3231 çıktı
Evet canım. Dün çok silik çıktı. Bugün 10. Gün gene yaptım tam belli artık 2. Çizgi.3. Gün embriyosu muydu seninde
Ayy erkenden yaptırdın mı benim pazartesi günü o gün bile gitmeye cesaretim yok sen ne güzel yapıp ogrenmissin sanırım pozitif sonuç değil mi? İnşallah benimde pozitif olur ve isteyen herkesin de :)Hayirlisi ins cnm pozitif sonuclar alirsin ins Benimde dün blast transferimde 8. Günüm dü kan testi yaptirdim bile ben :) senin test günün ne zaman ?
vala ben isterdim olsunda 3 olsun beni onlarda benden daha deli olurlardı geçinip giderdik :)İyiki de 3 koydurmamışsın, bak tuttu napardin 3 taneyle :)
vala ben isterdim olsunda 3 olsun beni onlarda benden daha deli olurlardı geçinip giderdik :)İyiki de 3 koydurmamışsın, bak tuttu napardin 3 taneyle :)
Tebrik ederim Allah kucağına da almayı nasip etsin rabbim olmayanlara bizlere de nasip etsin sagliklaÇok şükür değerim.yükselmiş 720.9 Allahi ma şükürler olsun sıra kesede haber vericekler günü için.rabbim sizlerede göstersin bu ani tüm kalbimle dualarimdasiniz