2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bu iğnelerin testlerde etkisi ne zaman geçer kaçıncı gün yani benim 3. Gün embriyosu idi bugün 6. Günüm
3.gün embriyosu 9.-10 günden önce çıkmaz testlerde bence. 3.gün embriyosunda implantasyon bile 8.gün başlıyor. En erken (transfer günü dahil olmadan) 9.gün falan çıkabilir. O da kesin değil.

Canimmm çok teşekkür ederim cevap vermen bile yeter iyi ki varsınız o zaman inşallah hepimizin hayırlısıyla güzel sonuçları olur :)

amin canım ya inş. yok canım ya ne acelesi ne güzel işte genç anne olucaksın. bak ben oldum 30 ne ara hamile kalıcam ne ara doğurcam :)) şaka bi yana nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz bende 3 senelik evliyim iki normal yoldan hamile kaldım olmadı. 1 yıldır da baktım olmuyor tüp yapalım dedik daha da vakit kaybetmeden.

Merhaba :) tebrikler aramıza hosgeldin
Nerede yaptirdiniz ve yaşınız kacti sakincasi yoksa :))
İnsallah bu sayfada sadece pozitif gebelik haberi almaya devam ederiz :))

merhaba Fulya Bahçecide yaptırdım yaşım 33
bu benim 4. tüp bebek denemem diğer 3 transferimi farklı bir kurumda yaptırmıştım fakat Bahçeçiyle karşılaşınca diğer kurumun çok kötü olduğunu gördüm
bende hem çikolata kisti vardı hemde vücut spermi kabul etmeyip dışarı atıyormuş çok şükür çözüm buldular Allah oradaki doktor ve hemşirelerden razı olsun

Canım bu arada senin tahlil günün ne zaman kaçıncı günündesin şuan

Bende baya yaşın var sandım cnm daha sende cok gencsin :) bak normal yoldan da hamile kalmissin . eminim allahin izniyle tüple de hemen hamile kalacaksin :) hakkinda hayirlisi ins :)

Bu arada bende 31yasindayim 3yillik evliyim ve ilk tüp bebek denememiz 5.gun transferi yapıldı bugün de transferde 8.gunum
Hayirlisi ins cnm pozitif sonuclar alirsin ins Benimde dün blast transferimde 8. Günüm dü kan testi yaptirdim bile ben :) senin test günün ne zaman ?

çok sevindim çok güzel bir değer rabim sağlık huzur ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım ve inşallah ikizdir

gözünüz aydın canım maşallah çok yuksek rabbim tamamını erdirsin inşallah

3. Gün embriyosu muydu seninde
Evet canım. Dün çok silik çıktı. Bugün 10. Gün gene yaptım tam belli artık 2. Çizgi.
Yalnız bi türlü kan veremedim.
Sağlık ocağına gittim misafir hastalara kan tahlili yapmıyoruz dediler. Yakında özel hastane var onda da sistem yokmuş sonra gel dediler. Ben de pazara gidip meyve aldım eve geldim :))
Yarın direk merkeze gidip orda kan versem nolur?

Hayirlisi ins cnm pozitif sonuclar alirsin ins Benimde dün blast transferimde 8. Günüm dü kan testi yaptirdim bile ben :) senin test günün ne zaman ?
Ayy erkenden yaptırdın mı benim pazartesi günü o gün bile gitmeye cesaretim yok sen ne güzel yapıp ogrenmissin sanırım pozitif sonuç değil mi? İnşallah benimde pozitif olur ve isteyen herkesin de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…