- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.621
Canım seninle aynı gün test yapacagız :) su gibi akıntı bende de var. Vajinal jel den dolayı oluyor diyr düşünüyorumSlm kizlar bende eylulde umut yolculuguna girenlerdenim 21 eylul transferim oldu 5. Gun embriyosun 2 ekim test tarihim belimde ilk gunden beri cok agri war kasiklar bazen gelip gidiyor iki gundur su gibi akintim basladi Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah emeklerimiz bosa cikmasin
Ben ilk denememde 3. Gun embriyosu koyulmustu7.gunde yaptim negatifti ve sonuc 12. Gunde degismemisti.2. Denemem 3. Gun cift embriyoydu 10. Gunde negatifti.Bi daha yapmadim adeti bekledim.3. Denememde 5. Gun embriyosu 2 tane koyuldu.10. Gunde yaptim negatif cikti zaten ayni gun adet oldum.Tecrubelerim bunlar.Bana kalsa ben yarin yaparim da esim ezin vermiyor.Cumaya insallah yapicam.Peki bu günlerin öncesinde çıkan pozitifler yanıltıcımıdır yoksa hiçbirşey çıkmaz mı
sana inanamıyorum yaptın mı gerçekten hani söz vermiştin sabırsız :)
Canım senin lh testinde sanki vardı 2. ÇizgiBenim bugun 7. Günüm
İdrarda cikmadi umarim erken yapmışımdır
cuma tahlil yaptiricam
5. Gun embriyosuydu
Hadi bakalim hayirli haberler aliriz insallah:) bende vajinal fitil kullaniyorum canim once yoktu belli bi sure sonra fitil cikiyordu parca parca ama iki gundur bildigin su gibi bi akinti hayra alamet olsun insallah:)Canım seninle aynı gün test yapacagız :) su gibi akıntı bende de var. Vajinal jel den dolayı oluyor diyr düşünüyorum
Canım gözünaydın haydi yolunuz açık olsun bundan sonra inşallah
A anneveoglusu canım naaappptiiiinnnnn. Benim histeroskopi yapıldı.allaha şükür güzel geçti. Daha önceki yapılan kürtaj kaynaklı yapışıklık vardı onu halletti dr hemde küçük bi polip varmış.onuda kesmişler.cok çok az bi anestezi ile yapıldı. Uyumadım bile..cok cok az ağrım oldu.hic yok gibi bişey.. ilâç yazdı.rahim toparlansin diye antibiyotik yazdi bide..5 ekime randevu verdi ultrason kontrolü icin..ve
2 -3 ay deneyin.sonrasi tüp bebeğe başlarız dedi.asilama yapmam asla çünkü tüplerin yukarda dedi..benim süreç bu şekilde ilerleyecek insallah. Hem ayın 5 inde sperm testide yapilacak.yikamali olacakmış. Öle iste
oleyyy ohhhh senin yerine derin nefes aldım burda valla çok sevindim canım inşallah sağlıkla huzurla ve hiç bir sıkıntı yaşamadan kucağına alırsın inşallah
oleyyy ohhhh senin yerine derin nefes aldım burda valla çok sevindim canım inşallah sağlıkla huzurla ve hiç bir sıkıntı yaşamadan kucağına alırsın inşallah
ceymi cim aman ha sakin erken test yapma :)
Gününde kan vermeye git
Bak bugün ben de bosuna moral bozukluğu oldu
İnternette baktim 9-10-12 gunden evvel cikmaz yaziyo
Ben ilk denememde 3. Gun embriyosu koyulmustu7.gunde yaptim negatifti ve sonuc 12. Gunde degismemisti.2. Denemem 3. Gun cift embriyoydu 10. Gunde negatifti.Bi daha yapmadim adeti bekledim.3. Denememde 5. Gun embriyosu 2 tane koyuldu.10. Gunde yaptim negatif cikti zaten ayni gun adet oldum.Tecrubelerim bunlar.Bana kalsa ben yarin yaparim da esim ezin vermiyor.Cumaya insallah yapicam.
Evetfloransa17 gene baktım. Yani lh testinde silik çıkması neye delalet bilemiyorum ama resmen ailik çizgi var. Kız ne meraksızsın gidip bi gebelik testi alsana
Benim de 3. Gün canım ağrı gibi değilde çok rahatsız etmeyen bi sizi gibi. Belki aklımız hep orda. ondan da olabilirSelam bayanlar, benimde transferimin 4.günü ilk günden beri karnımda hep bir ağrı var adet olucakmışım gibi birde kasıklarıma giren ağrılarda cabası. Sizdede varmı böyle bir durum
benide eklermisiniz 9 ekim test günüm
Hayirlisi ins cnm pozitif sonuclar alirsin ins Benimde dün blast transferimde 8. Günüm dü kan testi yaptirdim bile ben :) senin test günün ne zaman ?
Test mi yaptın sen yoksa
Aynı sekilde canım benimdee ilaç parca parça cıkıyordu, 2 gündür su gibi :) bugün azıcık belin agrıyo ama sanırım evde olmaktan .. başka belirti yok bendeHadi bakalim hayirli haberler aliriz insallah:) bende vajinal fitil kullaniyorum canim once yoktu belli bi sure sonra fitil cikiyordu parca parca ama iki gundur bildigin su gibi bi akinti hayra alamet olsun insallah:)
Ayyy rune dedim bi bakayım profiline bu kız test yapmadı mi diye hamilesinnn canım çok sevindim darısı başıma inşallah ya :) salı transferim var dua et benim için de olur mufloransa17 @trkaslan7914 Kitakita @Arse82 @Madam B
Hanımlar kurtlandırnak gibi olmasın ama dayanamadım test yaptım.
Şükürler olsun çift çizgi